Bu adam ne istiyor?

fululya

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
26
3
16
39
Merhaba,
Benim görüştüğüm biri var. 2 aydır telefonda bir hafta sonu da yüzyüze görüştük. Hayata bakış açınız aynı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bana sürekli ben zor severim diyor. Evlilik için daha çok gorusmemiz lazım vs. Biraz da ilgisiz. Ne yapmalıyım gorusmeli mi, yoksa yol yakınken gaz mı gecmeliyim?

Çok mantıklı 😂

Dün diyordum beyime anlatacak bişey kalmadı tekrara düşüyoruz artık diye😂 tanımadan evlensek ohoooo bissürü hikaye olurdu bilinmeyen 😂
Yanlış yapmışsınız işte. Tanımadan basacaksın nikahı. Sürpriz yumurta gibi bitmek bilmeyen aksiyon beklerdi sizi

Olmamış bu bunu boşayıp ilk randevuyu nikah dairesinde veren biriyle evlenem.
Anneannelerimiz, dedelerimiz hep evlenecekleri gün tanışmışlar. Ölene kadar da beraber olmuşlar. Evet arada dövme, sövme, aldatma olmuş ama bir yuva sonuçta kolay kurulmuyor. Böyle böyle zamanla öğrenmişler birbirlerini. 80 yaşına geldiklerinde uyumu bulup çok mutlu yaşıyorlardı. İmrenecek evlilik bence ☺️

Anneannelerimiz, dedelerimiz hep evlenecekleri gün tanışmışlar. Ölene kadar da beraber olmuşlar. Evet arada dövme, sövme, aldatma olmuş ama bir yuva sonuçta kolay kurulmuyor. Böyle böyle zamanla öğrenmişler birbirlerini. 80 yaşına geldiklerinde uyumu bulup çok mutlu yaşıyorlardı. İmrenecek evlilik bence ☺️
Ama onlar da evliliğin tuzu biberi zaten. Diğer türlü çok sıkıcı olmaz mı?

Hayır, evlenmeyi planlamiyorum. Ortak arkadaşımız tanıştırdı. Amaç zaten evlilik. Hiç planlamiyorum. Ama onun bu şekilde soylemesi. Ona şans vermek konusunda beni düşündürüyor.
Amaç evlilk diye ilişkiye başlarsanız bunları yaşamanız çok normal değil mi ama? Adamın söylediklerinde de anormal bişey yok. Her mantıklı insanın aklından geçenleri dile getirmiş sadece.

Benim evlenmek gibi bir takıntım yok. Onunla
Sapik olabilir,evli olabilir ,cinsel sorunları olabilir bir sürü şey olabilir iki ay olmuş tanisali bir kere yüz yüze görüşmüşsunuz konu neden evliliğe gelsin ? Altı yıldır tanıdığım adamla evlenirken bı korktum ben çok cesaretlisiniz
Görüşmeye devam edip etmemek konusunda kararsızım 😄

Benim evlenmek gibi bir takıntım yok. Onunla
Görüşmeye devam edip etmemek konusunda kararsızım 😄
Ben olsam ben zor severim bilmem diye lakirti yapan adamla uğraşamam aynen canım der görüşmem açıkçası 😅 biraz show peşinde bence hiç uğraşmayın birde farklı şehir gerçekten sıkıntı

Back
X