- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
Ne yaptin kiz :)O şifreyi ona yedirirdim ki yedirdim benimkine.
Bence haklisin endise etmekle vermemekte ne demek sifreyi demek birsey yapiyor ve madem yeni foton yok kiz kalk bi ruj sur bi surme git otur yanina de cek ikimizi bu durumu boyle kabul etmemelisinİyi akşamlar diliyorum herkese.bes yıllık evliyim önceki konularimdan da bilirsiniz eşimin telefonu bir yıldır şifreli gerekçe kurcaliyormusum .çok ısrar ettim açmadı.evde olduğu sürece sürekli telefon elinde banyoda tuvalette her yerde oyun oynuyorumus öyle söylüyor..uzun zamandır Instagram kullanmiyordu üç dört ay önce tekrar açmış ben öylesine açmıştık tek bir resim var o da çocuğun resmi ordan bana takip isteği gönderdi.simdi sürekli bakıyorum hergun ama hergun kendi resmini çekip atıyor iki tane çocuğun resmini atti ama tek bir tane bile ikimizin ya da ucumuzun resmi yok yani benim resmim yok geçen agirima gitti sordum dedim ne yapmaya çalışıyorsun yalnızım izlenimimi veriyorsun yok ne alakası var bilmem ne yakın tarihte çekilmiş resmimiz yok hepsi eski ...bahane bence çünkü arkadaşlarıyla olan on yıl önceki resimler bulunup atılmış oraya sinirlendim açıkçası suphelendim yoksaorda resmim olsa ne olmasa ne olacak ama evli adama bu yakışır mı şimdi arkadaşlardan bazıları diyecek ki bazı erkekler eslerinin resminin olmasını istemez sanmıyorum öyle bı düşüncesi olduğunu .resmini beğenen kişilere baktım hepsinin profilinde eşleriyle olan resimler kıskandım açıkçası şimdi konusmuyorum onunla bana akıl verin lütfen amac ne sizce
İyi akşamlar diliyorum herkese.bes yıllık evliyim önceki konularimdan da bilirsiniz eşimin telefonu bir yıldır şifreli gerekçe kurcaliyormusum .çok ısrar ettim açmadı.evde olduğu sürece sürekli telefon elinde banyoda tuvalette her yerde oyun oynuyorumus öyle söylüyor..uzun zamandır Instagram kullanmiyordu üç dört ay önce tekrar açmış ben öylesine açmıştık tek bir resim var o da çocuğun resmi ordan bana takip isteği gönderdi.simdi sürekli bakıyorum hergun ama hergun kendi resmini çekip atıyor iki tane çocuğun resmini atti ama tek bir tane bile ikimizin ya da ucumuzun resmi yok yani benim resmim yok geçen agirima gitti sordum dedim ne yapmaya çalışıyorsun yalnızım izlenimimi veriyorsun yok ne alakası var bilmem ne yakın tarihte çekilmiş resmimiz yok hepsi eski ...bahane bence çünkü arkadaşlarıyla olan on yıl önceki resimler bulunup atılmış oraya sinirlendim açıkçası suphelendim yoksaorda resmim olsa ne olmasa ne olacak ama evli adama bu yakışır mı şimdi arkadaşlardan bazıları diyecek ki bazı erkekler eslerinin resminin olmasını istemez sanmıyorum öyle bı düşüncesi olduğunu .resmini beğenen kişilere baktım hepsinin profilinde eşleriyle olan resimler kıskandım açıkçası şimdi konusmuyorum onunla bana akıl verin lütfen amac ne sizce
Ne yaptın canım çok merak ettimO şifreyi ona yedirirdim ki yedirdim benimkine.
Ama hergun kendi resmini paylaşmasıGereksiz bi endişe. Ben olsam takılmam buna. Sonuçta size istek atmış takip etmeniz için.
Sabretmedim çok kavga ettim açmadı tabi hal vaziyet böyle olunca herseyinden suphelendimİnstagram olaylardan çok anlamıyorumda, bir yıl sadece kurcalıyorum diye telefonu şifrelese eşim benim gözümde bir numaralı şüphelidir.Böyle bir mazaret olamaz,daha çok şüphe çekiyor.O telefonu geçirirdim başına herhalde öyle olsa eşim bir yıl iyi sabretmişsiniz.
Benim instegramimda bir tane resim var o da cocukSende onu cikar. Onun resimlerinide sil. Onada soyleme kendi farketsin.
Vermiyor kurcalamayi biraktigim ana verecekmişTelefonun şifresini vermeyen adam diye birşey olmaz. Verecek saklamayacak. İnsan karısından neden saklar şifreyi? Yediği bir nane yoksa şifreyi koymayacak. O instagram da o adamın..... tövbe tövbe.
bende paylaşıyorum ama eşimi aldatmıyorum Yani. Böyle şeyler şüphe edilecek şeyler değil diye düşünüyorumAma hergun kendi resmini paylaşması
Açıklaması şu benimle yeni çekilmiş bir resmi yokmusYani eğer instagramı aktif olarak kullanmaya başlamışsa ve arkadaşlarıyla fotoğraflarını atıyorsa sizin olduğunuz bir paylaşım da yapabilirdi bence. Bu konuda haklısınız. Sanki siz yokmuşsunuz gibi bi hava yaratması hoş değil. Bunun dışında şifre konusunda bir şey diyemiyorum. Çünkü eşlerimiz de olsa kişisel mahremiyeti önemsiyorum.
Aslında temel sorun ne instagram ne de şifre olayı.. Size değersiz hissettirme durumu var. Eğer zaten ilişkinizde yeterli ilgiyi görüyor olsaydınız ve bu anlamda bir tatmin olsaydı bunları sorun etmeyecektiniz.
Ben sizin yerinizde olsam umrumda değilmiş gibi davranırdım.Sonuçta kimse umursanmamazlıktan hoşlanmaz ve yaklaşmaya çalışır.Siz de onun yaptığının aynısını yapın kendi fotoğraflarınızı çekin,onunla fotoğrafınız varsa silin.Sonra görsün bakalım aynı şeyi karşı taraf yaptığında ne hissediliyormuş...İyi akşamlar diliyorum herkese.bes yıllık evliyim önceki konularimdan da bilirsiniz eşimin telefonu bir yıldır şifreli gerekçe kurcaliyormusum .çok ısrar ettim açmadı.evde olduğu sürece sürekli telefon elinde banyoda tuvalette her yerde oyun oynuyorumus öyle söylüyor..uzun zamandır Instagram kullanmiyordu üç dört ay önce tekrar açmış ben öylesine açmıştık tek bir resim var o da çocuğun resmi ordan bana takip isteği gönderdi.simdi sürekli bakıyorum hergun ama hergun kendi resmini çekip atıyor iki tane çocuğun resmini atti ama tek bir tane bile ikimizin ya da ucumuzun resmi yok yani benim resmim yok geçen agirima gitti sordum dedim ne yapmaya çalışıyorsun yalnızım izlenimimi veriyorsun yok ne alakası var bilmem ne yakın tarihte çekilmiş resmimiz yok hepsi eski ...bahane bence çünkü arkadaşlarıyla olan on yıl önceki resimler bulunup atılmış oraya sinirlendim açıkçası suphelendim yoksaorda resmim olsa ne olmasa ne olacak ama evli adama bu yakışır mı şimdi arkadaşlardan bazıları diyecek ki bazı erkekler eslerinin resminin olmasını istemez sanmıyorum öyle bı düşüncesi olduğunu .resmini beğenen kişilere baktım hepsinin profilinde eşleriyle olan resimler kıskandım açıkçası şimdi konusmuyorum onunla bana akıl verin lütfen amac ne sizce
Ben sizin yerinizde olsam umrumda değilmiş gibi davranırdım.Sonuçta kimse umursanmamazlıktan hoşlanmaz ve yaklaşmaya çalışır.Siz de onun yaptığının aynısını yapın kendi fotoğraflarınızı çekin,onunla fotoğrafınız varsa silin.Sonra görsün bakalım aynı şeyi karşı taraf yaptığında ne hissediliyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?