Bu adam ne yapmaya çalışıyor

Bence haklisin endise etmekle vermemekte ne demek sifreyi demek birsey yapiyor ve madem yeni foton yok kiz kalk bi ruj sur bi surme git otur yanina de cek ikimizi bu durumu boyle kabul etmemelisin

Kendimi yerine koyuyorum .ne yapardım . Bende bizim fotoğraflarımızı koymazdım . Hoş zaten koymuyorum .bence gereksiz herkesin bilmesine gerek yok .

en nefret ettiğim erkek tipi birşey yaptığından değildir eminim yapsa bu kadar gözüne sokmaz yok şşifre koyma bilmemne bu sadece sevgisi ve saygısı kalmayan sırf alışkanlık ve çocuk olduğu için evliliğini devam ettiren erkek tiplemesi !

Sabretmedim çok kavga ettim açmadı tabi hal vaziyet böyle olunca herseyinden suphelendim

Açıklaması şu benimle yeni çekilmiş bir resmi yokmus

Ben sizin yerinizde olsam umrumda değilmiş gibi davranırdım.Sonuçta kimse umursanmamazlıktan hoşlanmaz ve yaklaşmaya çalışır.Siz de onun yaptığının aynısını yapın kendi fotoğraflarınızı çekin,onunla fotoğrafınız varsa silin.Sonra görsün bakalım aynı şeyi karşı taraf yaptığında ne hissediliyormuş...

Gözlerimi belerttim.Seni bütün aileye rezil ederim dedim. Rezil olmaktan çok korkar benim ki bendeki rezil etme potansiyelini gördü mü nedir? Korktu sanırım dakkasına şifresini öğrendim:)

Bence aynisini yap butun fotolarini sil ve kendini koy ayrica teline sofre koy esinede asla soyleme ne demekmis anlasin

Alenen aldatmıyordur (yolunu bulunca yapar bu tipler) ama şansını deniyordur. Facebook da özellikle diğer kutusuna düşen mesajlara bakın adamlar ya tek başlarına ya da çocuklarıyla resim koymuşlardır. Sorsan ya boşanmışlar ya da bekarlar. Allah bel..ını versin karısını aldatan ya da aldatmaya yeltenen erkeklerin. Umarım sizin durumunuz böyle değildir. Eğer sizi aldatıyorsa ve boşanırım diyorsanız sahte hesap alın,güzel bir bayan resmi koyun ve takip isteği yollayın. Size yazacak mı yoksa öylesine mi takılıyor belli olur. Boşanamam derseniz hiç kurcalamayın.

Eşinizin hareketleri çok şüpheli muhtemelen biseyler karıştırıyor.

Birileriyle mesajlasiyor olabilir. Sadece çocuğun resmini koyup mesajlastigi kişide bak eşimle resmim bile yok sadece çocuk icin beraberiz imaji yaratıyor olabilir.

O şifreyi ne yapın edin öğrenin. Etrafımda gördüğüm buna benzer onlarca örnek var. Bana konuşması kolay sizi üzmek istemem ama gözünüzü açık tutun.

Ben olsam çekildiğim kendi fotoğraflarımı koyardım.Durumu sallamıyo gibi davranın adam teyakkuzda olmasın ama sizin gözünüz üstünde olsun tabi. Aldatıyor diyemem ama bi heyecan peşinde gibi geldi bana. Siz daha alasını yaşatın derim

Sosyal medyaya resim atmamasına takılmam.
Ama şifre vermemesi hemde 1yıl yazmışsınız.
O ne demekmiş öyle saklayacak nesi varmış?
Siz nasıl alamadınız o şifreyi?

Ayni gerekceyle esiminde telefonu sifreliydi
Tabi o zaman akilli telefonlar yoktu
Bir gun kafama taktim kiricam sifreyi
Biraz ugrastim acamadim bloke oldu
Puk kodu istiyordu sanirim telefon
Cuzdaninda karti vardi aldim actim telefonu kendi istedigim sifreyi koydum
Telefonu en ince ayrintisina kadar inceledim ve hic bir sey yoktu.
Sabah kalkmis ugrasmis acamamis telefonu .he ben degistirdim sifreni diyince sasirdi bozuldu oyle kalakaldi ve birdaha sifre koymadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…