Merhabalar ...
Ben 1 aya yakın markete gidiyorum 27 yaşlarında bir beyefendi sürekli bana bakıyor ben 23 yaşındayım . Yani ne zaman gitsem fark ediyorum arkamdan işaret yapıyor arkadaşlarına bana baktıgını fark ediyorum ben ona bakınca gözlerini kaçırıyor bakınca tebessüm ediyor bana ve 1 aydır parmağında yüzük görmedim hep baktım ellerine … neyse bundan 1hafta önce dedim ki : Bana söylemek istediğiniz bir şey var mı ? Hayır yok dedi emin misiniz dedim Eminim Yok dedi. 1 hafta geçti aradan keşke böyle söylemeseydim dedim bugün gittim tekrar yalnız başına yakaladım onu dedim ki
- Kusura bakmayın geçen hafta öyle bir soru sormamın sebebi Sizden bana karşı bir şey hisseder gibi oldum ama yanlış anlamış da olabilirim kusura bakmayın özür dilerim dedim.Sözümü kesti Ben evliyim dedi kısık bir sesle . Anlamadım dedim duyamadım Evliyim dedi Ben de dedim ki : Sizin bana olan bakışlarınızı yakaladım ondan böyle bir soru sordum dedim Evliyim dedi. Ve parmağında altın yüzük vardı sol elinde benim sorum şu : Bu Erkekler Neden Bu Kadar Adi ? Ne Yapmaya Çalışıyor Bu İnsan…
böyle dengesiz insanlar var ne yazıkki evli ama hala gözü dışarda olan...göz çapkınlığı yapıyo heralde...sende canım keşke bişey sormasaydın görmezden gelseydin yada gerçekten rahatsız olduysan rahatsız ettiğini falan söleseydin...sanki sende ona karşı boş değilmişin gibi olmuş böyle...
böyle dengesiz insanlar var ne yazıkki evli ama hala gözü dışarda olan...göz çapkınlığı yapıyo heralde...sende canım keşke bişey sormasaydın görmezden gelseydin yada gerçekten rahatsız olduysan rahatsız ettiğini falan söleseydin...sanki sende ona karşı boş değilmişin gibi olmuş böyle...
bilmiyorum ben artık Aşk'a olan inancımı kaybettim...bir önceki ciddi anlamda sevdiğim inmsan yüzünden ki ben bu insanı bile tanımıyorum erkeklere olan güvenim artık kocaman bir '' 0 ''
Bazen öyle çocuk gibi saçma saçma iddialara giriyolar,belki öyle bir şeydir,çok takılma boşver,Allah karşına inşaallah hayırlı birini çıkartır ve mutlu olursunuz :)
kocam 10 yıldan sonra beni aldattı macera aradı
artık böyle şeylere hiç şaşırmıyorum erkeğe güven olmaz güven olmadan ilişkide yürümüyor ama yinede gözü kapalı hiçbir erkeğe güvenmeyin hanımlar
kocam 10 yıldan sonra beni aldattı macera aradı
artık böyle şeylere hiç şaşırmıyorum erkeğe güven olmaz güven olmadan ilişkide yürümüyor ama yinede gözü kapalı hiçbir erkeğe güvenmeyin hanımlar
Allah yardımcınız olsun Rabbim sabır versin ne diyebilirim ki ben de artık güvenmiyorum Ben Aşk'a olan inancımı kaybettim artık daha 23 yaşındayım bu yaşta herşeyi yeni öğreniyorum bilmiyorum İnsanları anlamak çok zor nasıl bu kadar adi , vefasız , taş kalpli olabiliyorlar
'' Çirkin '' olarak gördükleri kızları istemiyorlar tek söyledikleri şu '' Sana karşı sevgim yok '' Ve hiçbirşey hissetmiyorum düşünmüyorum unut ... Erkekler için güzellik bu kadar önemli oldugunu biliyordum ama bu kadarını bilmiyorum Allah herkese çirkin şansı versin güzel olup da ne oluyorsa ... ben çirkinim biliyorum belki yüzüm mankenlerin ki gibi değil ama bilmiyorum Rabbim beni biliyor içimdeki niyeti Rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin ben çok kötüyüm çok ağlıyorum bana da dua eder misiniz
yok canım bunun güzellikle çirkinlikle ilgisi yokerkeklerin gözü doymuyor şeytana kolay yeniliyorlar güzel eşlerini çok çirkin kadınlarla bile aldatabiliyorlar.bu nedenle ben çirkinim beni beğenmiyorlar diye düşünme güzellik zannettiğin kadar erkekler için önemli değilAllahtan sadece vicdanlı hayırlı kısmet iste
yok canım bunun güzellikle çirkinlikle ilgisi yokerkeklerin gözü doymuyor şeytana kolay yeniliyorlar güzel eşlerini çok çirkin kadınlarla bile aldatabiliyorlar.bu nedenle ben çirkinim beni beğenmiyorlar diye düşünme güzellik zannettiğin kadar erkekler için önemli değilAllahtan sadece vicdanlı hayırlı kısmet iste
herşeyin hayırlısı bilmiyorum ama güzellik önemli ya belli bir yerde de arıyor insan bilmiyorum Rabbim herkese ama herkesee haklarında en hayırlısı neyse gönüllerinin muradını en güzel şekilde versin Amin