- Konu Sahibi suskunmelek725
Slm yni uyeyim size derdimi anlatmak istiyorum 1 senelik evliyim esimle severek evlendik nisanlilik doneminde faceden kizlara msjlarini gordum yuzugu attim bussuru yalanlar aglamalar falan derken afettim bidaha yapmaz sandim dha sonra baska sorunlar oldu gene afettim evlendik dugun gecemizde beni aglatti bussuru hakaret yok snle evlenmezdim de sen bana laik degildin tarzi konsmlar bn aglayarak sabahi ettim sabahin 7 sinde butun sulale evde amca dayi abla ablanin kayinpederi kaynanasi bn gozlerim sismis halde onlara hizmet ettim aksama kdar kaynanam hmen bana o gun igneleyici konusmalar esimin kiskancligi yok balkon yasak yazin ortasinda butun evin perdele
ri kapali bni bgenmezlikleri baskalarinin yanin da ezikmisim gbi dawranmasi bide hamile kaldim hem ailesi hem kendi burnumdan getirdi ne ona karsi ne ailesine karsi saygisizlik yapmadim kimseye bisey diyemedim babam der kizim sen boyle degildin bnim guler yuzlu hayat dolu kizim nerde
esim olck insn sabah laf edip cikar kaynanam aksama kadar burnumdan getirir napcam ben nasil dayancam ayrilmak istedigim zamanda birakmam seni diyo kizlar bna sadece biraz akil verin
cook uzun olmus okudugunuz icin saolun.
ri kapali bni bgenmezlikleri baskalarinin yanin da ezikmisim gbi dawranmasi bide hamile kaldim hem ailesi hem kendi burnumdan getirdi ne ona karsi ne ailesine karsi saygisizlik yapmadim kimseye bisey diyemedim babam der kizim sen boyle degildin bnim guler yuzlu hayat dolu kizim nerde