Bu adam niye böyle

Ayparcamm59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
259
132
23
Kızlar iyi geceler uyumayan var mı bilmiyorum ama yine de yazmak istedim.
Benim resmi nikahım yapıldı mart ayinda düğünüm var.Birbirimizi seviyoruz nişan döneminde de sorunlarimiz olmadi.Ama eşim bazen gıcık ediyor resmen. Durumu nasil anlaticam bilemedim ama elimden geldigince izah etmeye çalışacağım ..Kendisi ibadetlerini yerine getiren birisi.Namazını filan düzenli kılar .Mesela disardayizdir namaz vakti yakınsa ve apdestliyse elimi tutmaz.Cinsel anlamda etkileniyormus ve apdesti bozuluyormus yani gusül alması gerekiyormus.Ama apdestsizken veya namazini kilmişsa sürekli öper sarılır.Ufacık bir el tutusmasindan etkilenmesi saçma geliyor.Sonucta arada duygusallik var.Ama acaba onda cinsellik daha mı ağır basıyor bilemedim.Yoksa bu durum normal mi?Evli arkadaşlar yardimci olabilir mi?Bu arada telle konuşurken bile o anlamda bi etkilenme olduğunu söylüyor. Aklına direk o sey geliyormus.İlgisinde filan problem yok.Sürekli mesaj atar sorar. Tabi ki cinsellik de onemli ama ben beni çoook sevsin istiyorum...

Sapkın olmasın. Belki de bu durumdan sıyrılmak için aklına gelmesin diye ibadete başlamış da olabilir geçmişte. Kimisi pişmanlık duyup dine yöneliyor. Çünkü böyle saçma şeyde bile aklına geliyorsa kafayı cinsellik le bozmuş demektir

Benim esimde ibadetlerini yerine getirir ama boyle durumla karsilasmadik hic garip geldi acaba mezhep farkliligindan kaynakli durum olabilirmi dine girmeyimde
Yada sizden cok fazla etkileniyor

Şahsen 6 yıllık evliyim,bende öpmek sevmek isterim eşimi sizin gibi,evde abdest alır dışarı çıkarken eşim,bende onu yollarken kapıda öpüp ugurlamak isterim ama bak şimdi önce camiye gidicem vakit geldi dur gelince opersin fln der opturmezyada evde sirnaşmak istesem öpsem, boynuna fln atlasam yine dur bak abdestimi sındırma namaz vakti falan der uzak tutar.ama sonra gelir kendi sırnaşırmerak etmeyin evlenince el tutmaktan falan etkilenmesi kalmaz ama yine de abdestli iken opturmez

Bu kadının her halinden tahrik olup da "kadın şunu yapmasın, kadın böyle gezmesin, kadın kahkaha atmasın, tahrik oluyoruz" diyen sapıklardansa kötü, o zaman koşarak uzaklaş derdim.

Ama bu yaşına kadar sevişmemiş, kadın tenine dokunmamış ise normal sanırım. Üzülme, ilk geceden sonra başlarsın "eşim hiç durmuyor, her gün sevişmek istiyor" diye başlıklar açmaya. O da açlığını bastırınca geçer, korkma :)

Abartılacak birşey yok.
Sizden etkileniyor, etkilendiği için de abdestinin zedelenmesini istemiyor.
Saygı duymanız gerekir ve inanın "beni çok sevsin istiyorum" diyorsunuz ya, sevmese sizden etkilenmez bu kadar.
Bu etki olduğu sürece, sizi çok sevdiğine emin olabilirsiniz.

Dini konulara girmeden şunu belirtmek isterim, bu konunun sapkınlıkla ilgisi yok.
Evli kadınlar az çok neyin ne olduğunu bilirler.
Cinsel bir birlikteliği henüz yaşamamış bir birine aşık iki insanın çekim kuvvetini de anlamak için müneccim olmaya gerek yok bence.

Şimdi nişanlınız hakkında sapık olduğunu bile düşünen, cinsellik konusunda uzman ablalar yazarlar birazdan buraya
Nisanliniz daha önce cinsel birliktelik yaşamadığı icin oluyor bu durum, sizi sevmemesi yada sürekli cinsellik düşünmesi ile alakası yok benzer seyleri yaşadığım için söylüyorum.

Son düzenleme:
normalde telde etkilenmesi normal değil
ama
adam size rahat rahat sahip olamamış o yüzden siz demek fantazi dünyasını hatırlatıyor demek tir
bence yokluktan bunları düşünmesi normal evlendikten sonra olmaz
normalde anormal ama şu durumda bana anormal gelmedi

Adam belli ki senden acayip etkileniyor ne güzel iste!? Tutkusu yoğun sana karsi
Sapiklikla ne alakasi var allah askina.
Ay çok yaşayın, bazı yorumları okuyunca kendimden şüphe ettim neyse ki benim gibi düşünen biri varmış sapıklıkla ne ilgisi var değil mi adam tutkulu işte ne güzel üstelik sanırım sadece nikah kıyılmış evlilik hayatı tam anlamıyla başlamamış adam arzulu ne yapsın. Valla ben çok isterdim elimitutunca bile beni arzulayan erkeği sapık mıyım ki acaba

Erkekler ilgisiz olsa hemen acaba başka biri mi var, aldatıyor mu, beni sevmiyor mu derler, böyle tutkulu olsa sapık damgası yerler illa bir olumsuz özellik bulunacak, bazen hemcinslerimi ben bile anlayamıyorum

Erkekler ilgisiz olsa hemen acaba başka biri mi var, aldatıyor mu, beni sevmiyor mu derler, böyle tutkulu olsa sapık damgası yerler illa bir olumsuz özellik bulunacak, bazen hemcinslerimi ben bile anlayamıyorum
Öyle demeyin evlilik öncesi cinsellik yaşamamıs erkeğe anormal gözüyle bakılıyor burada, yani bircoguna göre tutkudan degil cinsel acliktan oluyor bu durum, konu sahibinin bu konuda boyle bir düşünceye düşmesi normal geldi bana, durumun normal olduğunu evlilikten sonra anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…