- 26 Kasım 2018
- 259
- 132
- 23
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Boşver, takılma sen. :)Sapkinlik dediler
Evet olabilir bende esimle ilk sevgili haftamizda elimi tutsa tahrik oluyordum oda oyleydi o sekildede namaz kilinmaz enerjisi bol adamin demekki sizide çok beğeniyor olabilir bu güzel bişey dert etmeMezhep farkımız yok ama dediğiniz de etkili tabi.Biseyler uyanıiyor içim rahat etmiyor diyor.
Öyle diyor sevgi olmasa bu kadat istek olmaz o zaman Herşey yavan olur diyorAbartılacak birşey yok.
Sizden etkileniyor, etkilendiği için de abdestinin zedelenmesini istemiyor.
Saygı duymanız gerekir ve inanın "beni çok sevsin istiyorum" diyorsunuz ya, sevmese sizden etkilenmez bu kadar.
Bu etki olduğu sürece, sizi çok sevdiğine emin olabilirsiniz.
Dini konulara girmeden şunu belirtmek isterim, bu konunun sapkınlıkla ilgisi yok.
Evli kadınlar az çok neyin ne olduğunu bilirler.
Cinsel bir birlikteliği henüz yaşamamış bir birine aşık iki insanın çekim kuvvetini de anlamak için müneccim olmaya gerek yok bence.
Konuyu neden actınız peki ne kadar arzulanıyorsunuz demelerı ıcın mı ılgı gösteriyormuş zaten cınsel ıstek te var daha nasıl göstersin sevgisini ibadetlerını yapmasına kimse bırsey demiyor onemlı olan kendı iradesine sahip cıkmak buda sanki yok gıbı ayrıca arkadaşların dedıgı gıbı erken bosalma sorunlarıyla karsılasabılır sınızAyrıca her ibadetkerinı yapana hacı hoca,sakallı, sapık,her pisligi yapan biri gibi görmeniz ne acı
Şok oldum. SAPIK dediler...Şimdi nişanlınız hakkında sapık olduğunu bile düşünen, cinsellik konusunda uzman ablalar yazarlar birazdan buraya
Nisanliniz daha önce cinsel birliktelik yaşamadığı icin oluyor bu durum, sizi sevmemesi yada sürekli cinsellik düşünmesi ile alakası yok benzer seyleri yaşadığım için söylüyorum.
Bende çok şaşırdım..Bazı yorumlarda adamın sapık olduğu söylenmiş bana o tuhaf geldi, cinsel hayatı aktif olmayan bir erkeğin böyle hissetmesi gayet normal ama hemen sapık damgası yedi
Ayrıca her ibadetkerinı yapana hacı hoca,sakallı, sapık,her pisligi yapan biri gibi görmeniz ne acı
Hayır o yüzden acmadim sevgili arkadaşım.Konuyu neden actınız peki ne kadar arzulanıyorsunuz demelerı ıcın mı ılgı gösteriyormuş zaten cınsel ıstek te var daha nasıl göstersin sevgisini ibadetlerını yapmasına kimse bırsey demiyor onemlı olan kendı iradesine sahip cıkmak buda sanki yok gıbı ayrıca arkadaşların dedıgı gıbı erken bosalma sorunlarıyla karsılasabılır sınız
Aynen o kelımeyi kullanmak istemedim.Tahrik olduğunu söylüyor
Bosverin desinler, kendimiz gibi olmayanı yaftalamak çok kolay çünkü.Şok oldum. SAPIK dediler...
Bosverin desinler, kendimiz gibi olmayanı yaftalamak çok kolay çünkü.
Birde burda erkeğin cinsel olarak cekineni değil rahat rahat cinsellik yasayanı makbul, o yuzden hic takılmayın o yorumlara
Sapık kelimesi agır olmus ama istekli arzulu da olabilir ama abdest bozulacak kadar kendi iradesine sahip çıkamaması sıkıntılı normal degıl yaniHayır o yüzden acmadim sevgili arkadaşım.
Bu durumla sevginin alakası var mı ?Bu kadar cinselligi ön planda tutmak normal mi bunu sormak için açmıştım.Bunun cevabı normal değil olabilirdi sapık değil.
Sevgilisı degıl esı oluyorkonu sahibinin sevgilisi de çekinmiyormuş ki abdest yoksa yakaladığı yerde sıkıştırıyormuş derdi abdest yani çok imanlı ahlaklı ya... :)))
konu sahibinin sevgilisi de çekinmiyormuş ki abdest yoksa yakaladığı yerde sıkıştırıyormuş derdi abdest yani çok imanlı ahlaklı ya... :)))
Yanliz şuan evliler zaten ...konu sahibinin sevgilisi de çekinmiyormuş ki abdest yoksa yakaladığı yerde sıkıştırıyormuş derdi abdest yani çok imanlı ahlaklı ya... :)))
Sevgilisı degıl esı oluyor
İman ve ahlak konularına hic girmeyelim bence en nihayetinde bir cekinme.ve sınır durumu var değil mi, bir insan banaz kılıyor diye kardi cinse duydugu istek yok olup gitmiyor değil mi? Cinsel istek çok hassas bir konu
Yanliz şuan evliler zaten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?