Bu adam niye böyle

Yorumlara saygım var ama sapık lafı ağır olmadı mı arkadaslar.Adam taciz etti demedim.Benden farklı beklentisi var demedim.Erkeklerden hoşlanıyor da demedim.Yani benim bildiğim sapık bunlara demir.

Mezhep farkımız yok ama dediğiniz de etkili tabi.Biseyler uyanıiyor içim rahat etmiyor diyor.
Evet olabilir bende esimle ilk sevgili haftamizda elimi tutsa tahrik oluyordum oda oyleydi o sekildede namaz kilinmaz enerjisi bol adamin demekki sizide çok beğeniyor olabilir bu güzel bişey dert etme

Öyle diyor sevgi olmasa bu kadat istek olmaz o zaman Herşey yavan olur diyor

Ayrıca her ibadetkerinı yapana hacı hoca,sakallı, sapık,her pisligi yapan biri gibi görmeniz ne acı
Konuyu neden actınız peki ne kadar arzulanıyorsunuz demelerı ıcın mı ılgı gösteriyormuş zaten cınsel ıstek te var daha nasıl göstersin sevgisini ibadetlerını yapmasına kimse bırsey demiyor onemlı olan kendı iradesine sahip cıkmak buda sanki yok gıbı ayrıca arkadaşların dedıgı gıbı erken bosalma sorunlarıyla karsılasabılır sınız

Şok oldum. SAPIK dediler...

Ayrıca her ibadetkerinı yapana hacı hoca,sakallı, sapık,her pisligi yapan biri gibi görmeniz ne acı

çünkü artık pek çok pislik böyle tiplerden çıkıyor kollanıyorlar belli çevrelerce.. son dönemde dinci yurtlarda çıkan çocuk istismarı olaylarının üstü nasıl kapatılıyor görmüyor musun?
dinsizler inancı olmayanlar daha ahlaklı geliyor bana artık resmen.

öyle el tutmakla etkilenme filan bildiğin düz abazanlık, görmemişliktir. sen elini tutturmak istemesen ne yapacak mesela?
öpmesine izin vermesen ya da evlenmeden öptürmek istemesen ne yapacaktı?

çok sıkıntılı bir durum?
abazalık bence.

ibadet filan diyip de konuyu yumuşatmayın yani.

Hayır o yüzden acmadim sevgili arkadaşım.
Bu durumla sevginin alakası var mı ?Bu kadar cinselligi ön planda tutmak normal mi bunu sormak için açmıştım.Bunun cevabı normal değil olabilirdi sapık değil.

Bosverin desinler, kendimiz gibi olmayanı yaftalamak çok kolay çünkü.
Birde burda erkeğin cinsel olarak cekineni değil rahat rahat cinsellik yasayanı makbul, o yuzden hic takılmayın o yorumlara

konu sahibinin sevgilisi de çekinmiyormuş ki abdest yoksa yakaladığı yerde sıkıştırıyormuş derdi abdest yani çok imanlı ahlaklı ya... :)))

Hayır o yüzden acmadim sevgili arkadaşım.
Bu durumla sevginin alakası var mı ?Bu kadar cinselligi ön planda tutmak normal mi bunu sormak için açmıştım.Bunun cevabı normal değil olabilirdi sapık değil.
Sapık kelimesi agır olmus ama istekli arzulu da olabilir ama abdest bozulacak kadar kendi iradesine sahip çıkamaması sıkıntılı normal degıl yani

Şöyle bir gerçek var , insanlar farklı yaşam tarzlarına göre yaşıyor. Senin nişanlının durumu yaşadığı hayat görüşüne göre normaldir. Başkalarına göre anormaldir. Baskılanmış ve sınırlandırılmış duygular bir süre sonra kişinin kontrol etmesini gittikçe zorlaştırır. Ben sapık olarak görmedim. Evlendiğinizi yazmışsınız ama düğününüz olmamış , cinsellik yaşıyorsanız ilk ayların heyecanı olabilir , henüz yaşamıyorsanız adamın size karşı duyguları tavan yapmış artık.

Sevgilisı degıl esı oluyor

tamam işte abdesti zorlayacak kadar kendine hakim olamıyorsa sıkıntı değil mi?
bunun hamileliği var. lohusalığı var istememe hali var.
yarın bu kadın istemese herhangi bir sebeple kavga çıkaracak demek ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…