Bu adam niye böyle

tamam işte abdesti zorlayacak kadar kendine hakim olamıyorsa sıkıntı değil mi?
bunun hamileliği var. lohusalığı var istememe hali var.
yarın bu kadın istemese herhangi bir sebeple kavga çıkaracak demek ki?
Ne alaka yahu benim eşimde konu sahibi gibiydi evlenmeden önce, şuan gayet normal bir adam cinsel anlamda, iki hamilelik ve dolayisiyla lohusalık yasadim, hiçbir problem olmadi yani bu konularda tek bir tip ve genelleme olmak zorunda mı

Son düzenleme:
Dünya pislik dolu evet eşimde p pisli
konu sahibinin sevgilisi de çekinmiyormuş ki abdest yoksa yakaladığı yerde sıkıştırıyormuş derdi abdest yani çok imanlı ahlaklı ya... :)))
Ahlakindan şüphem yok merak etmeyin

erkeklerden etkilenmesi sapıklık mı?
bence sapıklık kavramına bakışınızı değiştirin. cinsel yönelimi hemcinsine olan çok insan var hepsi sapık mı oluyor?
ne kadar düz bir mantık...
el tutmayla tahrik olmak asıl sapıklık bence. kendini kontrol edemiyor demektir bu...

Cinsel isteği direkt sevgiye bağlayamazsınız. Bu işi para ile yapana da cinsel istek duyuluyor. İnsanlar yaş ilerkedikçe cinsel açıdan uzaklaşıyor. O zaman sevgi bitiyor mu? Hayır çünkü sebep hormonlar.

Konu sahibi adam ilişkinin başından beri böyle davranıyorsa ben de normal olmadığını düşünüyorum. Sadece sevgi merkezinde insan böyle olmaz. Hormonlar adamı ele geçirmiş. Benim erkek arkadaşım da fazlasıyla isteklidir. Normal bir konuşmada ya da güzel güzel yürürken bunu düşünmez. Düşündüğü anlar da özeldir. 24 saat aklı cinsellikte olan kişi açtır. Sevgisini bu boyutu geçip size değer vermesine göre yorumlayın. Belki düzenli cinsel ilişki sonrası sakinler.

Kişiden kişiye değişir bu durum.
6 senelik evliyim, 2 çocuk annesiyim.
Eşimden biliyorum.
Eli elime değse veya güzel bir konuşma esnasında arzuları depreşebiliyor.
Tabii ki hormonlar unsur, ancak insanın severek arzuladığı kişiye karşı olan hormonları ele alırsak, para için yapana duyulan cinsel istekle arasında uçurumlar vardır.
Biri ihtiyaç kapatmak için, diğeri ise arzuladığı içindir.

Kısacası, bence konu sahibinin eşi sapık değil.
Her arzusuna gem vuramayan erkeği sapık olarak damgaladığımızda, o zaman ergenlik dönemine giren her erkeğin sapık olması gerekir, arzularını zamansız yaşayan her erkeğin de sapık olması gerekir.

Farklı olması ayrı bir konu tabii ki. Ben direkt bağlantılı yorumunuz için dedim.

Her elimi tutmada tahrik olsa adam ki siz de ergenliğe ve zamansızlığa atıf yapmışsınız ben yine olaydan rahatsız olurdum. 24 saat aklı alt tarafta olsun istemezdim. Benimki böyle değil, böyle mutluyum. Siz de yaşadığınızdan mutlusunuz. Herkesin ilişkisi ve beklentileri farklı. Aslında konu da normalliği ya da anormalliği değil bunu soran kişinin bakışı. O rahatsızsa kötü, rahatsız değilse iyi. Kendi karar vermeli :))

Şafiler abdesliyken bozulmasın diye karşı cinse hiş bi şekilde temas etmezler tokalaşma falan gibi

Bence her şey normal biz de öyleydik. Eşim ergen falan da değil 30küsür yaşında. Bu ten uyumuna işaret. Bence eşinde değil de sende sorun var

Millet sapık filan yazmış valla hayret ettim.Canım nişanlı olduğunuz için bence normal etkilenmesi.Demekki sizi arzuluyor Ve etkilemiyor.Bizde eşimle sevgiliysen en ufak bi öpücük veya el ele tutuşma bile etkilerdi bizi çünkü cinsellik yaşmamıştık ve istiyorduk birbirimizi.Ama evlenince o kadar kalmıyor.Sende onun inancına saygılı ol dikkatli davran.

Valla bende şaşırdım.Bu durum normal değil yazilabilirdi ama sapık ne ya.Sormak istediğim buydu normal mi bu tarz şeylerle karşılaşanlar oldu mu ?

kendini fazla bastırmış bence. en ufak seyden etkilenmesi ondan. düzenli cinsel hayatı başladıktan sonra geçebilir. ama böyle bir durumda erken boşalma da sık görülebilir

Dugun olmamis tabi bir munasebetiniz yok adam da hakli olarak etkilenir bence bu aslinda cok guzel birsey sonucta seni arzuluyo demekki o kadar etkiliyosun onu heran tadini cikar bence :)

Elimi tutturma
aynen başbaşa kaldığımız zamanlar bile sınırlı rahat rahat bisye yaşayamadik.

konu sahibinin sevgilisi de çekinmiyormuş ki abdest yoksa yakaladığı yerde sıkıştırıyormuş derdi abdest yani çok imanlı ahlaklı ya... :)))
Ben benim eşim çok imanlı çok ahlaklı şöyle böyle diye bişey yazdım mi?İbadetlerini yerine getiriyor özen gösteriyor dedim.Kendi kendinize çok imanlı ahlaklı ya boş kaldığında sıkıştıriyor yazmışsınız.Ayrica sıkıştırsada ahlaksız olduğunu göstermez .Kocam o benim

Güldürdünüz beni bakış açıniza hayran kaldım eşinin elini tutunca etkilenen erkek sapık ama erkeklerden etkilenen erkek normal öyle mi

O
O nasil sesmis oyle bizimkine siir yassan orali olmaz bnce bir gariplik var yada bekarlik basina vurmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…