- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Ne alaka yahu benim eşimde konu sahibi gibiydi evlenmeden önce, şuan gayet normal bir adam cinsel anlamda, iki hamilelik ve dolayisiyla lohusalık yasadim, hiçbir problem olmadi yani bu konularda tek bir tip ve genelleme olmak zorunda mıtamam işte abdesti zorlayacak kadar kendine hakim olamıyorsa sıkıntı değil mi?
bunun hamileliği var. lohusalığı var istememe hali var.
yarın bu kadın istemese herhangi bir sebeple kavga çıkaracak demek ki?
Dünya pislik dolu evet eşimde p pisliçünkü artık pek çok pislik böyle tiplerden çıkıyor kollanıyorlar belli çevrelerce.. son dönemde dinci yurtlarda çıkan çocuk istismarı olaylarının üstü nasıl kapatılıyor görmüyor musun?
dinsizler inancı olmayanlar daha ahlaklı geliyor bana artık resmen.
öyle el tutmakla etkilenme filan bildiğin düz abazanlık, görmemişliktir. sen elini tutturmak istemesen ne yapacak mesela?
öpmesine izin vermesen ya da evlenmeden öptürmek istemesen ne yapacaktı?
çok sıkıntılı bir durum?
abazalık bence.
ibadet filan diyip de konuyu yumuşatmayın yani.
Ahlakindan şüphem yok merak etmeyinkonu sahibinin sevgilisi de çekinmiyormuş ki abdest yoksa yakaladığı yerde sıkıştırıyormuş derdi abdest yani çok imanlı ahlaklı ya... :)))
Yorumları şaşkınlıkla okudum....Soruyu sorarken aklıma sapkinligin s si gelmedi.Adam taciz etmedi erkeklerden etkileniyorum demedi...Sapkınlık...Sanırım dini hassasiyetleri olduğu ve cinselligide sevdiği için böyle bir tanım....
Abartılacak birşey yok.
Sizden etkileniyor, etkilendiği için de abdestinin zedelenmesini istemiyor.
Saygı duymanız gerekir ve inanın "beni çok sevsin istiyorum" diyorsunuz ya, sevmese sizden etkilenmez bu kadar.
Bu etki olduğu sürece, sizi çok sevdiğine emin olabilirsiniz.
Dini konulara girmeden şunu belirtmek isterim, bu konunun sapkınlıkla ilgisi yok.
Evli kadınlar az çok neyin ne olduğunu bilirler.
Cinsel bir birlikteliği henüz yaşamamış bir birine aşık iki insanın çekim kuvvetini de anlamak için müneccim olmaya gerek yok bence.
Cinsel isteği direkt sevgiye bağlayamazsınız. Bu işi para ile yapana da cinsel istek duyuluyor. İnsanlar yaş ilerkedikçe cinsel açıdan uzaklaşıyor. O zaman sevgi bitiyor mu? Hayır çünkü sebep hormonlar.
Konu sahibi adam ilişkinin başından beri böyle davranıyorsa ben de normal olmadığını düşünüyorum. Sadece sevgi merkezinde insan böyle olmaz. Hormonlar adamı ele geçirmiş. Benim erkek arkadaşım da fazlasıyla isteklidir. Normal bir konuşmada ya da güzel güzel yürürken bunu düşünmez. Düşündüğü anlar da özeldir. 24 saat aklı cinsellikte olan kişi açtır. Sevgisini bu boyutu geçip size değer vermesine göre yorumlayın. Belki düzenli cinsel ilişki sonrası sakinler.
Kişiden kişiye değişir bu durum.
6 senelik evliyim, 2 çocuk annesiyim.
Eşimden biliyorum.
Eli elime değse veya güzel bir konuşma esnasında arzuları depreşebiliyor.
Tabii ki hormonlar unsur, ancak insanın severek arzuladığı kişiye karşı olan hormonları ele alırsak, para için yapana duyulan cinsel istekle arasında uçurumlar vardır.
Biri ihtiyaç kapatmak için, diğeri ise arzuladığı içindir.
Kısacası, bence konu sahibinin eşi sapık değil.
Her arzusuna gem vuramayan erkeği sapık olarak damgaladığımızda, o zaman ergenlik dönemine giren her erkeğin sapık olması gerekir, arzularını zamansız yaşayan her erkeğin de sapık olması gerekir.
Şafiler abdesliyken bozulmasın diye karşı cinse hiş bi şekilde temas etmezler tokalaşma falan gibiKızlar iyi geceler uyumayan var mı bilmiyorum ama yine de yazmak istedim.
Benim resmi nikahım yapıldı mart ayinda düğünüm var.Birbirimizi seviyoruz nişan döneminde de sorunlarimiz olmadi.Ama eşim bazen gıcık ediyor resmen. Durumu nasil anlaticam bilemedim ama elimden geldigince izah etmeye çalışacağım ..Kendisi ibadetlerini yerine getiren birisi.Namazını filan düzenli kılar .Mesela disardayizdir namaz vakti yakınsa ve apdestliyse elimi tutmaz.Cinsel anlamda etkileniyormus ve apdesti bozuluyormus yani gusül alması gerekiyormus.Ama apdestsizken veya namazini kilmişsa sürekli öper sarılır.Ufacık bir el tutusmasindan etkilenmesi saçma geliyor.Sonucta arada duygusallik var.Ama acaba onda cinsellik daha mı ağır basıyor bilemedim.Yoksa bu durum normal mi?Evli arkadaşlar yardimci olabilir mi?Bu arada telle konuşurken bile o anlamda bi etkilenme olduğunu söylüyor. Aklına direk o sey geliyormus.İlgisinde filan problem yok.Sürekli mesaj atar sorar. Tabi ki cinsellik de onemli ama ben beni çoook sevsin istiyorum...
Nedenn yaaa:)Bence her şey normal biz de öyleydik. Eşim ergen falan da değil 30küsür yaşında. Bu ten uyumuna işaret. Bence eşinde değil de sende sorun var
Valla bende şaşırdım.Bu durum normal değil yazilabilirdi ama sapık ne ya.Sormak istediğim buydu normal mi bu tarz şeylerle karşılaşanlar oldu mu ?Millet sapık filan yazmış valla hayret ettim.Canım nişanlı olduğunuz için bence normal etkilenmesi.Demekki sizi arzuluyor Ve etkilemiyor.Bizde eşimle sevgiliysen en ufak bi öpücük veya el ele tutuşma bile etkilerdi bizi çünkü cinsellik yaşmamıştık ve istiyorduk birbirimizi.Ama evlenince o kadar kalmıyor.Sende onun inancına saygılı ol dikkatli davran.
Elimi tutturmaçünkü artık pek çok pislik böyle tiplerden çıkıyor kollanıyorlar belli çevrelerce.. son dönemde dinci yurtlarda çıkan çocuk istismarı olaylarının üstü nasıl kapatılıyor görmüyor musun?
dinsizler inancı olmayanlar daha ahlaklı geliyor bana artık resmen.
öyle el tutmakla etkilenme filan bildiğin düz abazanlık, görmemişliktir. sen elini tutturmak istemesen ne yapacak mesela?
öpmesine izin vermesen ya da evlenmeden öptürmek istemesen ne yapacaktı?
çok sıkıntılı bir durum?
abazalık bence.
ibadet filan diyip de konuyu yumuşatmayın yani.
aynen başbaşa kaldığımız zamanlar bile sınırlı rahat rahat bisye yaşayamadik.Ay çok yaşayın, bazı yorumları okuyunca kendimden şüphe ettim neyse ki benim gibi düşünen biri varmışsapıklıkla ne ilgisi var değil mi adam tutkulu işte ne güzel üstelik sanırım sadece nikah kıyılmış evlilik hayatı tam anlamıyla başlamamış adam arzulu ne yapsın. Valla ben çok isterdim elimitutunca bile beni arzulayan erkeği sapık mıyım ki acaba
Hayir ben değilimEline değen ilk kadın eli sizinkiyse normal. Evlendikten sonra erken boşalmayla ilgili sorun yaşamanız da muhtemel.
Ben benim eşim çok imanlı çok ahlaklı şöyle böyle diye bişey yazdım mi?İbadetlerini yerine getiriyor özen gösteriyor dedim.Kendi kendinize çok imanlı ahlaklı ya boş kaldığında sıkıştıriyor yazmışsınız.Ayrica sıkıştırsada ahlaksız olduğunu göstermez .Kocam o benimkonu sahibinin sevgilisi de çekinmiyormuş ki abdest yoksa yakaladığı yerde sıkıştırıyormuş derdi abdest yani çok imanlı ahlaklı ya... :)))
Güldürdünüz beni bakış açıniza hayran kaldım eşinin elini tutunca etkilenen erkek sapık ama erkeklerden etkilenen erkek normal öyle mierkeklerden etkilenmesi sapıklık mı?
bence sapıklık kavramına bakışınızı değiştirin. cinsel yönelimi hemcinsine olan çok insan var hepsi sapık mı oluyor?
ne kadar düz bir mantık...
el tutmayla tahrik olmak asıl sapıklık bence. kendini kontrol edemiyor demektir bu...
Dugun olmamis tabi bir munasebetiniz yok adam da hakli olarak etkilenir bence bu aslinda cok guzel birsey sonucta seni arzuluyo demekki o kadar etkiliyosun onu heran tadini cikar bence :)
O nasil sesmis oyle bizimkine siir yassan orali olmaz bnce bir gariplik var yada bekarlik basina vurmus :)Kızlar iyi geceler uyumayan var mı bilmiyorum ama yine de yazmak istedim.
Benim resmi nikahım yapıldı mart ayinda düğünüm var.Birbirimizi seviyoruz nişan döneminde de sorunlarimiz olmadi.Ama eşim bazen gıcık ediyor resmen. Durumu nasil anlaticam bilemedim ama elimden geldigince izah etmeye çalışacağım ..Kendisi ibadetlerini yerine getiren birisi.Namazını filan düzenli kılar .Mesela disardayizdir namaz vakti yakınsa ve apdestliyse elimi tutmaz.Cinsel anlamda etkileniyormus ve apdesti bozuluyormus yani gusül alması gerekiyormus.Ama apdestsizken veya namazini kilmişsa sürekli öper sarılır.Ufacık bir el tutusmasindan etkilenmesi saçma geliyor.Sonucta arada duygusallik var.Ama acaba onda cinsellik daha mı ağır basıyor bilemedim.Yoksa bu durum normal mi?Evli arkadaşlar yardimci olabilir mi?Bu arada telle konuşurken bile o anlamda bi etkilenme olduğunu söylüyor. Aklına direk o sey geliyormus.İlgisinde filan problem yok.Sürekli mesaj atar sorar. Tabi ki cinsellik de onemli ama ben beni çoook sevsin istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?