Bu adam niye böyle

Mıknatıs gibi çekiyorsunuz demek ki adamı, cinsel cazibeniz zaten tavan yapmış libidosunu iyice coşturmuş. Daha önce hiçbir kadınla cinsel ilişkisi olmadıysa, kendini tutmaktan helak olmuşluğu da hesaba katarsak, normal ya. Öyle gördüğü her kadına iştahla bakan bir tip haline gelmediği sürece, bunu da az çok anlarsınız bence, problem yok.

Bazı yorumlarda adamın sapık olduğu söylenmiş bana o tuhaf geldi, cinsel hayatı aktif olmayan bir erkeğin böyle hissetmesi gayet normal ama hemen sapık damgası yedi

Bana normal gibi geldi.
Adam abdest dediğine göre belli ki dinine bağlı,daha önceden başka bir kadınla ilişkisi olmamış da olabilir.
Cinsellik insan hayatında önemli bir yere sahip. Herkesin iç dünyası karmakarışık.
Öyle 2+2=4 gibi yürümüyor bu işler.

Eline değen ilk kadın eli sizinkiyse normal. Evlendikten sonra erken boşalmayla ilgili sorun yaşamanız da muhtemel.

Bir gün çok eski bir arkadasımla karsılastım dısarda. Tokalasmak için elimi uzattım elim havada kaldı. Yüzüne baktım ne oluyor dedim. Abdestim bozulur mezhepten dolayı elini sıkamam dedi. Acaba nişanlında da mı böyle bir mezhep görüsü var . Bana göre saçma ama kendi inançları sonuçta.

Ay yok sanmıyorum libidon yüksek ondandır. Benim de libidom çok yüksektir eşime dokunduğumda bazen sevişesim gelir yani, bu beni sapık mı yapıyor? Sevişmek kadar güzel şey var mı sanki?

Konu sahibi: bence gayet normal bir durum. Eşinin anlatmak istediği tam anlmuyla bir tahrik olma, oooo hadi sevişelim çok sevişelim, sevilmeye çok açım gibi şeyler olduğunu düşünmüyorum. Daha çok tutkudan, sevgiden ve bunların getirdiği bir cinsel istekten bence hepsi. Yani adam seni seviyor, sevdiği için de etkileniyor. Daha ne olsun?

şafii meshebin olan bi arkadasım var. ordan biliyorum. o da öyle abdestliyken karşı cinsten kimseye dokunmuyor. yanlıslıkla dokunsa bile abdesti bozuluyor.

şafii meshebin olan bi arkadasım var. ordan biliyorum. o da öyle abdestliyken karşı cinsten kimseye dokunmuyor. yanlıslıkla dokunsa bile abdesti bozuluyor.
Aynen aynen oda öyle dedi mezhebimden dolayı abdestım bozulur dedi. Tabi elim havada kalınca bi tuhaf oldum ama kendi inancı sonucta saygı duymak düşer.

Aynen aynen oda öyle dedi mezhebimden dolayı abdestım bozulur dedi. Tabi elim havada kalınca bi tuhaf oldum ama kendi inancı sonucta saygı duymak düşer.
Aynı şekilde bizim de öyle komşumuz var. Adam kadınların gözlerine de bakmadan konuşur mezhep geregi. Yalnız eşi gitti mi farklı isimden sosyal medya hesabı açıp bayanları ekler, videolar izler Eşi memleketten döndüğünde de yakalanır. Evlenince ortaya çıkar bu durum ancak.

Canım o mezhep farkından olabilir bn sevgilimde her buluşmada abdest alırdı onlarda öyleymiş el tutmayla bile abdest alması gerekiomus bende merak edip sormustum belki onunki öyle değildir bilemem ama şeyde olabilir hani insan bişeyler yasamadigi insanı arzular sadece dokundugu içinde dokununca arzuluyor olabilir oda namz kıldığı için içi rahat etmiyordur bende namaz kilsam öyle bi durumda bende abdest alabilirim çünkü insan etkileniyor illaki abdest bozulmasa bile insan rahat edemiyor tazelemek istiyor

Hacı gonzales :)

Yorumları şaşkınlıkla okudum....Soruyu sorarken aklıma sapkinligin s si gelmedi.Adam taciz etmedi erkeklerden etkileniyorum demedi...Sapkınlık...Sanırım dini hassasiyetleri olduğu ve cinselligide sevdiği için böyle bir tanım....

Öyle biri değil.Okumuş,kültürlü işi gücü olan ve benim gerceklestiremedigim hedenlerim icin bana destek olan birisi.Ayrica kadinlarin da bulundugu bir ortamda calışıyor.Sosyal bir iş hayatı ve.Tek dokumduğu kadın da ben deilim.Ama tabı her gece başka bir kadınla olan bir gerçmisi de olmamis

Kesinlikle degil.Kadınlarla sürekli birarada işinden dolayı.Ama bir kadına yan gözle baktığını görmedim daha

Mezhep farkımız yok ama dediğiniz de etkili tabi.Biseyler uyanıiyor içim rahat etmiyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…