Bu adam sapık mı aşık mı

Hahahah seninkiler tatlı geldi bana. Üsteliksevgilin. Ama biz bunla yeni tanıştık neden korkutuyorsun dimi :) aslan burcu

Hahahah seninkiler tatlı geldi bana. Üsteliksevgilin. Ama biz bunla yeni tanıştık neden korkutuyorsun dimi :) aslan burcu
Gizli gizli cekerdim ama. Yazdigim mesaji okuyunca cok aciklayici olmamis. O foto çekerken gerisine gecer gizli gizli cekerdim
Bir ornek icin kucuk bir kuple paylasayim

Sevdaya dahil bence.
Endiseye mahal yok. Bosuna telaslanmayin

Ben ilk kez bir şeyler hissettiğim bir çocuğun bana verdiği çikolatayı saklamıştım,hatta yemiştim,paketini sakladım sonra
Ay ne bileyim saçma bir çikolata paketi bile çoooook büyük bir şeydi,şimdi de dead inside takılıyorum,daha mı iyi sanki.

Benim de iki tane anı kutum var. Eski sevgililerimin flörtlerimin anıları var içinde. Ben buna karşı değilim. Ama bahsettiğim takıntılı gibi bu adam. Az önce aradı kahve içelim dedi. Ben de yarın uygunsan akşam üzeri buluruz dedim. Uygunsan mı, sen benim seni nereye koyduğumun farkında değilsin galiba dedi. Ben de konuşuruz bunları dedim. Yarın bombayı patlatayım ben en iyisi

Başta acabam vardı ama "seviyoz işte kızım ne uzatıyorsun" tavrı kötü.
Sizi kandırıp baskı altına almaya niyetli gibi.
Bence tamamen iletişimi kesin.

Sapiklik olmayabilir diger saydiklarinizda birsey yok, hatta sizin fotograflarinizi tutmasinda da bir sikinti goremedim ama oturdugunuz sandalyenin fotografi filan cok sacma hareketler.
İnsan anılar saklayabilir, bende de eşimin tisortu vardi, eşim de ilk aldigimiz biletlerimizi filan saklamiş bu gibi seyleri insanlar yapar ama sacma sapan siz kullandiktan sonra arkadan sandalye, bardak çekmeler garip yani illa anı istiyorsa dogru durust birlikte fotograf cekilebilirdiniz.
Bilemedim degisik bir bakiş acisi varmis

Başta acabam vardı ama "seviyoz işte kızım ne uzatıyorsun" tavrı kötü.
Sizi kandırıp baskı altına almaya niyetli gibi.
Bence tamamen iletişimi kesin.
Evet yarın bi kahve içip durumu anlatıcam. Hala ona karşı ilgim var ama bu kadarı bana fazla geldi

Benim eski eşim hemen aşık olmuştu şimdi saçma çoğu şey bana göre. Adam kazanova bence ayrıca pek normal değil hepsi de bana göre

Ya ben de bu durumdan hoşnut olmazdım yalan yok.Biri bana sürekli ne kadar sevdiğini,ne kadar değerli olduğumu böyle vurgulasa ne bileyim biraz yapay duruyor.Belki farkında değil,çok kırmayın derim heyecanlı da olabilir.

Ya ama adamla 2 haftadır konuşuyoruz. O aşamaya gelsek zaten garip değil. Bana diyor ki her şey her olay beni sana getirmiş. Hepsine şükürler olsun diyo. Yani bu laflar büyük geldi

Sukreden bi erkek aman Allahim aboovvv.
Sakamisiniz?

Ya çoğu kişi aşık, değer veriyor falan demişte bana absürt geldi durum. Tamam ilk zamanlar hatrına hatırlatacak anılar saklanıyor da sandalye, kahve fotoğrafı nedir?
Romantik olacağım derken saçmalığın dibine vurmaya ne gerek var dimi :) aşırı romantika kasıyor beni
Ama sapık falan olduğunu düşünmüyorum da cinsi değişiklerden sanırım :)

Dişil bir romantizm anlayışı var, şairane yaklaşımlı. Sapık değil bence. Nasıl demeli; ‘ooov garın gördüm orasını burası elleyeyim’ değil ‘ooo kadınım, sarılıp kokusunu içime çekeyim de yatayım’ gibi birisi.
naif.

sizi veya bir başkasını etkilemek için, bu kadar basit yapmacık riyakar tavırlarla yaklaşması acınası..
karşınızdaki kişinin gerçek niyetini göremiyormusunuz yoksa !?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…