Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dini tercih ırkçılığa girmez ki , hani ten renginden desen anlarım .
İnşallah islamla şereflenir ama konu bu değil , bekarken yaşadığım yerde boşnaklar şimdiler de öyle olmasa bile dışardan kız almaz aynı şekilde damat alıp,vermezlerdi,müslüman olup olmaması da önemli değil.
Bu yüzden kendi memleketlerine gidip uygun kız bulup evlendirirlerdi.
Yaşı da evlilik için ilerlemiş , bu da uygun aday bulamamasın da sebep,rabbim yardımcısı olsun ama yaşadığı yerden birini bulması kendisi için daha sağlıklı olur düşün ki farklı memleketlerden evlenenler bile kültür sorunu yaşarken din farklılığı herkesin aşabileceği bir durum değil.
Merhaba arkadaslar benim bir derdim var baskasina gore dert degildir belki ama dert.. bir abimiz var hatta baba gibi gordugumuz bir agbimiz 48 yasinda hayatta siginacak tek insani ben ve esim cok temiz kalpli cok sevecen bir insan hayatinda hic evlenmemis colugu cocugu hic birseyi yokbir cok arkadasi birileriyle tanistirmis ama hristiyan oldugunu soyleyince herkez geri cekilmis resmen irkcilik yapilmis yani... simdi diyeceksiniz ki yazdin yazdin derdin ne.. derdim şu bu adam bu hayatta yanliz mi olecek hic sicacik yuvasi hos geldin diye evinin kapisini acan bir sevdigi bir esi olmayacak mi.. hatta dertlesirken hep der kor olsun topal olsun colugu olsun ama bana guler yuzle kapimi acsin evin ici mis gibi bi yemek koksun oturalim aksam karsilikli cay icelim kahve icelim herkezin yasadigi seyler onda sadece bir hayal o anlatinca ben uzuluyorum bir insanin hayatta bunlari yasamamasi icin cok kotu bir insan olmasi lazim ama adam hayatinda bir insana el kaldirmamis bir insan sadece derdimi anlatmak istedim tesekkur ederim okudugunuz icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok erak ettim şu sebebi.
Canim kendi memleketi ona gore turkiye... cunku cok seneler once belki bundan 100 sene once buraya goc etmisler ve kac kusak burada dogmus buyumus aslinda ermenistan tabanli ama hayatinda hic gitmemis gitsede hic kimsesi yok zaten ki ermenice tek kelime dahi bilmiyor.. onceden 30 lu yaslarda annesi sag ken demis anne ermenistandan flan bir kiz bulun diye ve annesi hastalaninca o istegide bitmis 10 seneye yakin annesine bakmis Allahim kimseye gostermesin hepimizi herkezi korusun seker hastaligindan annesi bacaklarini kaybetmis annesi 6 sene once vefat etti annesini de tanimistim ben bu adami taniyali 8 sene oldu sirf annesin kalan 2 senesine sahit oldum.. o yuzden bu kadar uzuluyorum... yoksa ben ne yapabilirim benim elimden birsey gelmez onun icin sadece gece gece uzuldum diye yazdim
Canim kendi memleketi ona gore turkiye... cunku cok seneler once belki bundan 100 sene once buraya goc etmisler ve kac kusak burada dogmus buyumus aslinda ermenistan tabanli ama hayatinda hic gitmemis gitsede hic kimsesi yok zaten ki ermenice tek kelime dahi bilmiyor.. onceden 30 lu yaslarda annesi sag ken demis anne ermenistandan flan bir kiz bulun diye ve annesi hastalaninca o istegide bitmis 10 seneye yakin annesine bakmis Allahim kimseye gostermesin hepimizi herkezi korusun seker hastaligindan annesi bacaklarini kaybetmis annesi 6 sene once vefat etti annesini de tanimistim ben bu adami taniyali 8 sene oldu sirf annesin kalan 2 senesine sahit oldum.. o yuzden bu kadar uzuluyorum... yoksa ben ne yapabilirim benim elimden birsey gelmez onun icin sadece gece gece uzuldum diye yazdim
Bende cok merak ettim konu sahibinden cevap bekliyorum.
Hayır, asla böyle bir şey söz konusu değil sünnet olması şart değil ki , adı üstün de sünnet .Cok merak ettiyseniz sebebini ben buraya yazmaktan son derece utandigm icin yazmadim ama merakiniz gidereyim tek sebep sunnet olmak..korkuyo sunnet olmaktan esime bunu anlatmis bana tabiki anlatamaz.... ee sunnetsizde musluman olmaz.. anlata bildim umarim
Sen bence alınganlık yapıyorsun , ırkçılık olarak düşünüyorsan durumun aslın da böyle olmadığını söyledik , hem sen bakma yazılanlara klavye başına geçince insan daha bi rahat yazıyor kelimeleri.
Dediğim gibi insan kısmetini birazda kendisi oluşturur,evliliğe gerçekten ama gerçekten ihtiyaç duysaydı bir yolunu bulur evlenirdi.
O yüzden üzülme arkadaşın için .
Şimdi bizden tam olarak ne bekliyorsunuz ki bir kiz mi bulalim arkadasiniza eee neden kabul etmediklerini hepimiz biliyoruz dini için o vakit kendi dininden biri ile evlensun veya kabul edebilecek birini bulsun . Elbet boyle birisi vardir kismeti biyerdedir.
Cok merak ettiyseniz sebebini ben buraya yazmaktan son derece utandigm icin yazmadim ama merakiniz gidereyim tek sebep sunnet olmak..korkuyo sunnet olmaktan esime bunu anlatmis bana tabiki anlatamaz.... ee sunnetsizde musluman olmaz.. anlata bildim umarim
arkadaşım ben biraz baktımda bunun Müslüman olmak için kati bir sart olmadığı yazıyor bir cok sitede,diyanetide arayıp sorabilirsiniz bence eşiniz bunu kendisine söylesin hem gerçekten cok büyük sevaba girersiniz hemde kısmeti acılacaktır
Onun danistigi herkez once sunnet olmasi gerektigini soylemis hatta askerdeyken bile sunnet yapalim seni musluman ol demisler o sirf sunnetten dolayi kabul etmemis korkudan yani ama ben hic arastirmamistim bu konuyu bunu esime soyleyecegim konussun onunla ama sunnet bizim peygamber efendimiz tarafindan istenmis birsey nasil onu yerine getirmeden olabilirsin ki... hatta benim babam bir cocugun musluman olmasina vesile olmustu ve ilk olarak once sunnet ettirdiler 28 yasindaki cocugu
Onun danistigi herkez once sunnet olmasi gerektigini soylemis hatta askerdeyken bile sunnet yapalim seni musluman ol demisler o sirf sunnetten dolayi kabul etmemis korkudan yani ama ben hic arastirmamistim bu konuyu bunu esime soyleyecegim konussun onunla ama sunnet bizim peygamber efendimiz tarafindan istenmis birsey nasil onu yerine getirmeden olabilirsin ki... hatta benim babam bir cocugun musluman olmasina vesile olmustu ve ilk olarak once sunnet ettirdiler 28 yasindaki cocugu
Hayy Allah bumuydu ya cok sagolun oncelikke merakimi giderdiginiz icin ama sunnet olmasi sart degil ki musluman olmasi icin adi üstünde sunnet bu musluman olmasi daha onemli eger istemezse sunnet olmasin bu bir sorun degil yani keske ilk once bir hocayla konuşsaymissiniz o kadar bilgisi var madem neden korkuyor ki
Canım sen niye sinirleniyorsun , h.z isayı peygamberimiz olarak kabul ediyorken , siz niye bu kadar hiddetleniyorsunuz.Müslüman olmasın. Aden bahçelerine giremez. ne gerek var ahiretten vazgeçmeye!!!
Canım sen niye sinirleniyorsun , h.z isayı peygamberimiz olarak kabul ediyorken , siz niye bu kadar hiddetleniyorsunuz.
Bizler hristiyanlığı da hak din olarak görüyoruz , bozulmamış olanı tabi.
İnşallah siz de müslüman olursunuz.