• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam yanliz mi ölecek bu hayatta :(

Yorum yapmak amac ama hos goru icinde yorum yapmak ben uzuldugumle ilgli konu aciyorum aradan cimbizla laf cekiyor hep o kelkme uzerine yorum yapiyorsunuz insani da sizin istediginiz cevaplari versin diye zorluyorsunuz aslinda bu kadar kirici insanlari ozun de cok merak ediyorum.. herkeze karsi yuz yuzeykende boylelermi yoksa gercekten kilavye basinda mi boyle oluyorlar onu anlayamiyorum bence reel hayatta yapamadiklari diyemediklerini hirslarini sitreslerini burada atiyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kivvi elbette insanlar buraya deşarj olmak için geliyor sende kederlendiğin bir mevzu için gelmedin mi buraya , herkesin amacı farklı.
Sitem etmen burda ki insanların duruşlarını değiştirmiyor malesef gerçek bu.
Ve ilk sitem eden de sen değilsin ,en başta da söylemiştim klavye başın da olmak günlük yaşantı da olmaktan çok farklı .

Son düzenleme:
Yetkili arkdaslar lutfen konuyu kapatirmisiniz lutfen kilitlermisiniz ben ne yazdim adama uzuldugum icin yazdim ama hata ettim gercekten ozur dilerim.. bilemedim insanlar atakda bekliyorlar aradan bir laf cekip bunu 6 sayfa tartisip konunun bu kadar uzayacagini eger bu konu uzerinde hatam varsa bilmeden banlaya bilirsiniz beni cunku okursaniz konuyu ne demek istedigimi anlayacaginizi dusunuyorum.... ama lutfen bir an once konuyu kilitleyin kalpler cok kiriliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back