Bu adam yüzünden psikoloğa gittim

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.609
1.496
83
İnanılmaz bi mobbing e uğruyorum bundan 5 6 ay önce bu sebeple psikoloğa gittim kadın bile hayret etti.

Az önce amirime iki tane yazı gösterdim tepkisi “ya allah aşkına ne diyon x hanım yaa”

Yazının benimle alakası yok bana bu tepkiyi vermesini gerektiren bi durum yok.
Yazıyı isteyen o yapılacak işi anlattım sadece.

Herkese günaydın der bana demez eğitime programlara başka personeli gönderir

Mesela herkes maske takma bi bana çıkışır bide koridordan söylenir

Bi konu anlatmam gerektiğinde hadi hadi acele et der daha kapıdan girer girmem ben de sanırım çıkacak gidecek. Öyle bir şey de yok.

Hasta olurum iznini kullan der başka birisi hasta olduğunda sorgusuz evine gönderir

İki yıldır bi kademe altında amirdim amirliğimi de başkasına verdi ama işi ben yapıyorum yine
Aşırı bunaldım

Yaptığım şeylerden bile azar yiyorum.
İşten çıkma imkanım olsa asla durmam.

Sabah sabah karnıma ağrı girdi stresten

Ben daha evvelde konuyu hatırladım.
Neden bir tek size böyle ? Gerçi sevmemişte olabilir. Ben cevap verirdim valla :KK70:
Herkesin içinde beni azarlayana tepkim aynı şekilde olur.
Terslediği diğer birimlerde bir sürü insan var hatta yaşı benden büyük babam yaşındaki müdürleri terslediğini duydum tek ben değilim.
o buraya atanmadan hiç kimseyle bir sorunum olmadı bu şekilde ama bu durum performansımı çok düşürüyor diğerlerimi terslemedik beni ilgilendirmez
Işimdi iyiyimdir iş konusunda bir laf getirmediğim halde böyle

Bence hiyerarşiyi takip ederek bir üst amire sikayet edin. Mesleğinizde yeni de değilsiniz anladığım kadarıyla. Korkacaginiz bir şey olmamalı. Susup içinize atmayin. Boyle sinir stres sahibi olursunuz sadece. Bir kere de olsa girişimde bulunun. Siz sessiz kaldıkça kendinde böyle davranma gücünü buluyor.

İlk başlarda verdim vermez miyim amirliğimi aldı o zaman da dozu arttırıp

iyi de bu adam mı tek karar mercii ? amirliğinizi düşürmek için başka kimseden onay almadı mı ?
mesela title düşürülünce size bir kağıt imzalatılması lazım. eğer imzalamazsanız bir süre içerisinde şikayet edebiliyorsunuz mahkeme üzerinden.

iyi de bu adam mı tek karar mercii ? amirliğinizi düşürmek için başka kimseden onay almadı mı ?
mesela title düşürülünce size bir kağıt imzalatılması lazım. eğer imzalamazsanız bir süre içerisinde şikayet edebiliyorsunuz mahkeme üzerinden.
Vekaleten bakıyordum ama iki yıl bakıyordum evet tek karar mercii

Vekaleten bakıyordum ama iki yıl bakıyordum evet tek karar mercii

vekaleten bakıyorsanız bu sizin amir olduğunuz anlamına gelmiyor malesef. yani geri aldığı bir title yok. o işin vekaletini sizden almış sadece.
o yüzden amirliğimi aldı demeniz hatalı bir tanımlama.
siz böyle yazınca size sunulmuş bir terfiyi geri aldı gibi anladım misal, değilmiş.

vekaleten bakıyorsanız bu sizin amir olduğunuz anlamına gelmiyor malesef. yani geri aldığı bir title yok. o işin vekaletini sizden almış sadece.
o yüzden amirliğimi aldı demeniz hatalı bir tanımlama.
siz böyle yazınca size sunulmuş bir terfiyi geri aldı gibi anladım misal, değilmiş.
Kasıtlı bir durum söz konusu olduğu için yazdım onu asil vekil mesele değil ki benimle uğraşmak için yapılan bir durum

Terslediği diğer birimlerde bir sürü insan var hatta yaşı benden büyük babam yaşındaki müdürleri terslediğini duydum tek ben değilim.
o buraya atanmadan hiç kimseyle bir sorunum olmadı bu şekilde ama bu durum performansımı çok düşürüyor diğerlerimi terslemedik beni ilgilendirmez
Işimdi iyiyimdir iş konusunda bir laf getirmediğim halde böyle
Yollayıp , yerine birini mi alacak acaba ?

Kasıtlı bir durum söz konusu olduğu için yazdım onu asil vekil mesele değil ki benimle uğraşmak için yapılan bir durum

o zaman hangi işlerde başarısız olduğunuza dair kanıt sordunuz mu ?
üzerinde başka bir merci olmaması için kendisinin patron olması gerek. aksi halde illa birilerinden onay almalı.
işiniz ne bilmiyorum ama tek yetkili kişi bu adam ve size böyle davranıyorsa kendisi ancak tazminat ödememek için kaçırmaya çalışan patron olabilir.

o zaman hangi işlerde başarısız olduğunuza dair kanıt sordunuz mu ?
üzerinde başka bir merci olmaması için kendisinin patron olması gerek. aksi halde illa birilerinden onay almalı.
işiniz ne bilmiyorum ama tek yetkili kişi bu adam ve size böyle davranıyorsa kendisi ancak tazminat ödememek için kaçırmaya çalışan patron olabilir.

Bundan önceki iş yerinde o kadar illallah etmişler ki insanlar en en üst birime şikayet edilmiş sonuç sıfır hiçbir şey olmamış

Back
X