Bu adam yüzünden psikoloğa gittim

Allah boyle insanlarin makamini elinden alsin. Ben de cok cektim. O yuzden iyi anliyorum. Hala psikolojim bk. 1 sene gecti. Gercekten mahvetti psikolojimi. Ama bayandi. Regl oldugu zamanlar canim cikardi. Nisan atti benden cikardi hirsini. Ay neler neler...

Allah boyle insanlarin makamini elinden alsin. Ben de cok cektim. O yuzden iyi anliyorum. Hala psikolojim bk. 1 sene gecti. Gercekten mahvetti psikolojimi. Ama bayandi. Regl oldugu zamanlar canim cikardi. Nisan atti benden cikardi hirsini. Ay neler neler...

Bayan amiri de bilirim onlar ayrı zor oluyor erkek olanı ayrı kırıcı oluyor ikisi birbirinden beter

sanırım böyle bir yerde çalışamazdım ya, huzurumun olmadığı hiçbir yerde bulunamıyorum
insanın işe olan verimini azaltıp, işe ayakların geri geri gitmesine sebep oluyorlar
bence gerektiği yerlerde tepkinizi gösterin. sizi ezebilecek biri olarak bellemiş kafasında.
örneğin "ne diyon x hanım yaa" diyorsa "bunu benden siz istediniz, eğer göstermem gereksizse kendi başıma halledebilirim" deyin. hem terslenmemiş, hem yapabileceğinizi göstermiş, hem de cevap vermeden durmamış olursunuz. böyle anlarda nasıl tepki veriyorsunuz mesela?

Bu adama psikologa gitmesini mi onerseniz acaba. Asla gercek hastalar gitmiyo. Hasta insanlarin hasta ettigi kisilergidiyor. Simdiki aklim olsa o isi aninda birakirdim. Kamu degilse tabi. Devlete girmek zor. Ben fabrikada beyaz yakaydim ama mavi yakalara hep ozendim. Hem daha cok calistim saat olarak hem de daha az para aldim. Hamileydim amirim ofis icinde bana kac kere bagirdi hep sustum. Gecinemiyorduk cunku sirket parasindan ozel harcama yapiyirdu. Dogum iznine ayrilinca yanindaki stajyeri benim isime aldirdi.zaten ayriilcaktim ama zpraki ayrildim. Gecimsiz lanse edildim.

İnanılmaz bi mobbing e uğruyorum bundan 5 6 ay önce bu sebeple psikoloğa gittim kadın bile hayret etti.

Az önce amirime iki tane yazı gösterdim tepkisi “ya allah aşkına ne diyon x hanım yaa”

Yazının benimle alakası yok bana bu tepkiyi vermesini gerektiren bi durum yok.
Yazıyı isteyen o yapılacak işi anlattım sadece.

Herkese günaydın der bana demez eğitime programlara başka personeli gönderir

Mesela herkes maske takma bi bana çıkışır bide koridordan söylenir

Bi konu anlatmam gerektiğinde hadi hadi acele et der daha kapıdan girer girmem ben de sanırım çıkacak gidecek. Öyle bir şey de yok.

Hasta olurum iznini kullan der başka birisi hasta olduğunda sorgusuz evine gönderir

İki yıldır bi kademe altında amirdim amirliğimi de başkasına verdi ama işi ben yapıyorum yine
Aşırı bunaldım

Yaptığım şeylerden bile azar yiyorum.
İşten çıkma imkanım olsa asla durmam.

Sabah sabah karnıma ağrı girdi stresten
ben beni azarlayan insanlara karsi gulerek ve alayvari bir sekilde "soylediginiz cok faydali oldu bir dahakine bunu dusunecegim" diyorum ceneleri kapaniyor. ne kadar uzulursen o kadar ustune geliyorlar ruh hastalari.

sanırım böyle bir yerde çalışamazdım ya, huzurumun olmadığı hiçbir yerde bulunamıyorum
insanın işe olan verimini azaltıp, işe ayakların geri geri gitmesine sebep oluyorlar
bence gerektiği yerlerde tepkinizi gösterin. sizi ezebilecek biri olarak bellemiş kafasında.
örneğin "ne diyon x hanım yaa" diyorsa "bunu benden siz istediniz, eğer göstermem gereksizse kendi başıma halledebilirim" deyin. hem terslenmemiş, hem yapabileceğinizi göstermiş, hem de cevap vermeden durmamış olursunuz. böyle anlarda nasıl tepki veriyorsunuz mesela?
Tepki verince besleniyor bundan. Müdürlüğüme laf etmişti. İnşallah yeni gelen müdür daha iyi olur dedim küstahlaşmayın dedi mesela.
Artık susuyorum o zaman kesiyor. Kendine cevap verilince susan bi tip değil.

Bu adama psikologa gitmesini mi onerseniz acaba. Asla gercek hastalar gitmiyo. Hasta insanlarin hasta ettigi kisilergidiyor. Simdiki aklim olsa o isi aninda birakirdim. Kamu degilse tabi. Devlete girmek zor. Ben fabrikada beyaz yakaydim ama mavi yakalara hep ozendim. Hem daha cok calistim saat olarak hem de daha az para aldim. Hamileydim amirim ofis icinde bana kac kere bagirdi hep sustum. Gecinemiyorduk cunku sirket parasindan ozel harcama yapiyirdu. Dogum iznine ayrilinca yanindaki stajyeri benim isime aldirdi.zaten ayriilcaktim ama zpraki ayrildim. Gecimsiz lanse edildim.

Rahat huzurlu bir iş ortamı var mı acaba ben hiç denk gelmedim.
İşi bırakma şansım yok. Bana bağırsa dayanamazdım sanırım genelde alaycı bi şekilde konuşmalar ya da terslemeler oldu.

Benim de calismam lazimdi o yuzden dayandim. Devletten cocuk parasi almak ve tazminat icin. Arti issizlik aliyorum. Huzurlu islerde var tabi. Esim mesela cok mutlu is yerinde. Patronu falan iyi mesela. Suan pazarlamaci. Sans ya esim cok sanslidir benim hic yuzum gulmedi isten yana. Sizin baska birime gecme sansiniz varsa onu degerlendirin bence bu durumdan daha kotu olmaz. En zoru farkli departmana alismak olur.

Back
X