• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adama haddini nasıl bildiririm?

Amaan ya, üstüne bir tepsi bile koymadan getirmiş diyin, yiyip yeyemesi hakkında yorum yapmayın bence. Müdür içinden nasıl geçiyorsa öyle yapsın.

Amaan ya, üstüne bir tepsi bile koymadan getirmiş diyin, yiyip yeyemesi hakkında yorum yapmayın bence. Müdür içinden nasıl geçiyorsa öyle yapsın.
Sorun sadece bu değil ki, gözümün önünde pis elleriyle yemek yapan adam çoluk çocuğa neler yapıyordur. Ben bu vebalin altında kalmadan şimdi gidip söylüyorum.

Bu benim içimden geldiği için, mesela ben abbama yemek koyarken misafirlik de, en çoğunu en güzelini kendi babama veririm. Burda da abi gibi gördüğüm müdürüme temiz ve güzel yemek götürmek istedim daha doğrusu müdürün ricasıydı.
Ayrıca bir işi yapan kimse, o işi yapıyor diye onun her yaptığını beğenmemiz beklenemez. Hadi müdürü geçtim, sen en üst makama bunu yapıyorsun öğrencilere ne yapıyosun ?
kesinlikle çok yanlış.
içinden gelse de yapmamanı tavsiye ederim:))
yaş küçük sanırım.
dinlersen abla tavsiyesi sana içinden geleni değil sadece sorumlu olduğun işi yap geç.
kantinciye de karışma.
onu uyarmak haddini bildirmek senin işin değil.
yaş kaç bu arada

kesinlikle çok yanlış.
içinden gelse de yapmamanı tavsiye ederim:))
yaş küçük sanırım.
dinlersen abla tavsiyesi sana içinden geleni değil sadece sorumlu olduğun işi yap geç.
kantinciye de karışma.
onu uyarmak haddini bildirmek senin işin değil.
yaş kaç bu arada
24 yaşındayım. Annem de söyledi yapma dedi ama gerçekten içimden geliyor, onun temiz yemeği yemesi içimi rahatlatıyor, ciddi anlamda çok iyiliği oldu, nişanlanmam da izin konumda, şehir dışına çıkmam gerektiği zamanlarda beni idare etmelerinde, hasta olduğum zamanlarda ben işe geldiğimde hayır kızım iyileşmemişsin hadi eve diyen biri bu. Sizi anlıyorum saçma yanlış bulabilirsiniz ama ben severek yapıyorum. Yapmak istemesem ararım dahiliden yukarı yemek derim. O hiç problem d eğil:-)

"Müdürün yemeği"

Bir patron yalakalığı filmi için iyi bir film adı olurmuş :KK53:

Onun yerine öğrencilerin yemeği olsaymış keşke derdiniz.

Boşverin müdür beyin midesine bisey olmaz. Az biraz cırcır olur o da geçer. Dokunmaz koskoca müdür beye.
Yalaka ? Tam bir mahalle kadınları dizisinde başrol alırsınız jargona bak :KK35: Yazdığım onca yazıyı okuyun ondan sonra bekliyorum

24 yaşındayım. Annem de söyledi yapma dedi ama gerçekten içimden geliyor, onun temiz yemeği yemesi içimi rahatlatıyor, ciddi anlamda çok iyiliği oldu, nişanlanmam da izin konumda, şehir dışına çıkmam gerektiği zamanlarda beni idare etmelerinde, hasta olduğum zamanlarda ben işe geldiğimde hayır kızım iyileşmemişsin hadi eve diyen biri bu. Sizi anlıyorum saçma yanlış bulabilirsiniz ama ben severek yapıyorum. Yapmak istemesem ararım dahiliden yukarı yemek derim. O hiç problem d eğil:-)
yarın o müdür gider başkası gelir senden yine beklenir benzer ilgi.
yemek olmaz başka bişey olur.
vs.
henüz çok gençsin.
anneni bari dinle hadi beni geçtim.
çok yanlış çok.

Bu kadar önem verdiğiniz biriyse müdür, onu kendiniz uyarın ama böyle dolaylı bir yoldan. Mesela "Müdür bey, bu yemekleri yiyorsunuz ama nasıl hazırlanıyor acaba bir girip denetleseydiniz malum çocuklar da burada yiyorlar bir bakmanızda fayda var" gibi. Başka şekillerde de söylenebilir. Ama kantinciyle siz muhatap olmayın, müdürünüz de muhtemelen nasıl bir yerden yediğinin farkındadır. Uyarınızı yapın, yine de geçiştirip aynı şekilde yemek yemek isterse üstelemeyin. Bana göre bu kantinci müdürden ziyade çocuklar için denetlenmeli, zavallılar ne yiyor kimbilir.

Banada 3 kat yemegi goturmeniz sicakligina sogukluguna tozuna kilina bu kadar titiz olmaniz tuhaf geldi mudure karsi bilmiyorum itici geldi. O kadar coluk cocuk varken nedense mudurun midesine hassasiyet fazla
Hanımefendi yazdıklarımı 1. sayfadan itibaren bir okuyun ben neler demişim. Çocuklar için neler yazmışım. Benim sorumlu olduğum kısım müdürün yediği yemek. Çocukların yemeği zaten dışarıdan yemek şirketinden geliyor

Keşke müdürü düşündüğün kadar orda ki çocukları da düşünebilsen.

Konuna dönecek olursak, müdüre söyle oda kantinciyi uyarsın. Senin lafınla işinden mi olacak adam? Alt tarafı uyarı alır.

Yalaka ? Tam bir mahalle kadınları dizisinde başrol alırsınız jargona bak :KK35: Yazdığım onca yazıyı okuyun ondan sonra bekliyorum

A a :KK70: jargonda bir sey yok. Bunu en üst kademedeki insanlar da kullanıyor. Ama sizin müdürbey ağbeyiniz kullanmıyordur, siz de tabi muhakkak :)

Yazdıklarınızı konunuza ekleyin o halde sayfa sayfa bakmak zorunda mıyım acaba ne yazmış başka diye.

Madem cok aşırı muhtesem kıymetli bir abiniz bu müdür bey, kendiniz yapın yemeği. En sağlıklısı bu olur. Iciniz de rahat eder.

Neyse can yücel'in söylediğini biraz değiştirip söyleyeyim ben: bizde yalakaya yalaka denir hakim bey

Şaka gibisiniz gerçekten.

Bu kadar önem verdiğiniz biriyse müdür, onu kendiniz uyarın ama böyle dolaylı bir yoldan. Mesela "Müdür bey, bu yemekleri yiyorsunuz ama nasıl hazırlanıyor acaba bir girip denetleseydiniz malum çocuklar da burada yiyorlar bir bakmanızda fayda var" gibi. Başka şekillerde de söylenebilir. Ama kantinciyle siz muhatap olmayın, müdürünüz de muhtemelen nasıl bir yerden yediğinin farkındadır. Uyarınızı yapın, yine de geçiştirip aynı şekilde yemek yemek isterse üstelemeyin. Bana göre bu kantinci müdürden ziyade çocuklar için denetlenmeli, zavallılar ne yiyor kimbilir.
Canım çocukların yemeği şirketten geliyor, aylık denetlenme yapılıyor orda içim rahat. Kantin bölümünde tereddütlerim var onun içinde müdürle konuşmaya karar verdim. Tabiki bir tepsi konulmadı diye bu yaygara kopmadı bunca insanın vebali görüp sustuğum için benim omuzlarımda olur, en iyisi mi dedğiniz gibi uygun bir dille konuşmak:KK5:

Yemeğin içine kıl mıl kaçsa illakı bırgun farkeder adam ona göre kendi konuşur veya bir çözüm bulur. Korkmayın zehirlenmez. Kraldan çok kralcısınız ya... Siz evde yapında götürün bari daha sağlıklı beslensin.
Çok korkuyorum ödüm patlıyor zehirlenirse yaşayamam.

Back
X