bu adama lafından dolayı utandırmalıyım

gazetecimeray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
18
0
0
35
Ankara
Sevgili hanımlar, akşam akşam keyfim kaçtı bir de bizim kızlara danışayım dedim. Bir internet haber portalında yetkili mevkideyim. Yani ofisten, işlerden, maddi konulardan ben sorumluyum. Kurumumuz bir çoğunuz tarafından biliniyordur burda söylemek olur mu bilmiyorum ama "semerkant"ın bir kurumuyuz. yeni ofisimizde reklam işleriyle ilgilenen ve benim üsümdeki yetkili kişilerle alakası olmayan internet haber sitemizde söz sahibi olmayan ve 2 gün önce işe girmiş olan bir kişi var. beni nişanlım alıp bırakıyor çünkü sabah 3 akşam 3 vesait yapmam gerekiyor yoksa... malum o kadar yol parası da düğün yapacak bir insan için külfet. neyse nişanlım bugünde geldi ama 1 saat kadar erken benimde işim bitmişti mutfakta çay içtik. bu adam gidip benim altımda çalışan bir elemanıma "onlar orada yalnız başlarına ne yapıyorlar, uygun değil, burası öyle herkesin elini kolunu sallayarak girebileceği bir yer değil" demiş elemanımda gayet normal merve hanım buradan sorumlu kişi ve misafiri gelmiş üstelik nişanlısı demiş. geldi bana da haber verdi, bilginiz olsun dedi. çıldırdım! tabi o saatte çıkmıştı ve bende benim üstümdeki yetkili kişilere durumu anlattım onlar orada ne yapıyorlar ne demek ben iş ortamında adabı bilmeyecek olsam buranın sorumluluğunu bana niye verdiler napıyım ben bu adama dedi, onlar siz canınızı sıkmayın ama daha dikkatli olun onun ağzına laf vermeyin biz yarın kendisine gerekli uyarıyı yapıcaz dediler ama işte içim rahat etmiyor ki.

ne cüretle benim namusuma dokunan bir cümle kurabiliyor ve üstelik arkamdan bu şekilde hadsiz konuşabiliyor. o kişiye yarın bizim ofisimizde misafir olduğunu misafir olduğu için kalbini kırmak istemediğimi ama bir daha asla elemanlarıma benim hakkımda haddini aşan cümle kurmaması gerektiğini üstelik nişanlımın polis olduğunu polislerinde ahlak ve namus koruduğunu içinin rahat olmasını ahlak dışı bir hareket yapmadığımı söyleyeceğim ama öyle bir konuşma yapmak istiyorum ki dediğinden utansın pişman olsun yardım edin

kendim cok acik bi dille nerde nasil davranmasi gerektigini bilicek kadar ahlakli oldugumu soylerdim.senden ogrenicek degilim soylediklerini iyice tart ben boyle laflari kaldirmam derdim ki bi daha boyle laflar soyleyemesin.utandirma amaci gutmem sadece haddini bilsin isterim.boyleleri piskin olur cunku yeterince sert davranmazsan bastan,ugrasir durursun.ve asla aciklama yapmamalisin bence icin rahat olsun ben oyle seyler yapmam gibi .

Son düzenleme:

bende sert bir dille konuşmayı düşünüyorum tatlım hem gelip benim ofisime geçici olarak yerleşecek sonra da bana müdahale edip arkamdan atıp tutacak yok öyle bi dünya kusura bakmasın

Elinin körünü yapıyorlar orda Dangoz.Dış kapının dış mandalı,ettiği lafa bak! SANANEEEEEEE. Size soramıyor,biliyor çünkü haddi olmadığını,millete soruyor.Sana mı kaldı insanların hayatını sorgulamak denyo Nişanlınız olmasa dahi ona ne oluyor? Kim ki o? Kişi kendinden bilir işi.Bu zihniyetteki heriflerin hayatlarında 1 tane bile kız arkadaşları olmamıştır o yüzden milleti dikizleyip psikolojik olarak baskı uygularlar.Siz kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz,o hadsiz bir kere daha aynı naneyi yerse o zaman haddini bildirin bence.Şimdi üste çıkmaya çalışır da yine dan dun bir laf eder.Barzo

Son düzenleme:

hayır yani bir de bizim ofiste geçicisin ne oluyor sana kim olduğunu sanıyosa neyse ama nişanlımda bende geliyim konuşmaya dedi bilemedim zaten yarın sabah nişanlımın kardeşiyle bir röportaj yapıcaz nişanlım da olucak kesin bişi der demeden duramaz

Bu tipler milleti dikizlemeyi adet edindiği için mutlaka bir nane daha yer.Zaten nişanlınız da gelecekmiş.O zaman haddini bildirirsiniz bir şey derse.Öncekinde zaten cevabını almış,yeniden açmayın derim

Gerizekali.gidin ve haddini bildirin.ciddi bir sekilde uyarin yoksa icinizde kalir.sizde takmayin kafaya iki kurusluk insanlari

İşiniz gücünüz yok da herkesin girebileceği bi odada sevişecek misiniz, gına geldi bu namus bekçilerinden de.

Sadece olayı anlatsan semerkand olduğunu anlardım ben bu arada kurumun

semerkand zaten dincilerin kanalı yobazı filan boldur öyle bir yerde çalışıyorsan bu durumu kabullenmişsin demektir girmeden önce bilmiyormuydun bu kanalın ne menem bişey olduğunu?

semerkand zaten dincilerin kanalı yobazı filan boldur öyle bir yerde çalışıyorsan bu durumu kabullenmişsin demektir girmeden önce bilmiyormuydun bu kanalın ne menem bişey olduğunu?

Konuyu hemen dine getirmeseniz olmaz zaten arkadaşın derdi çalıştığı yer değil ordaki bir kişinin yapmış olduğu davranış her dindar yobaz olmuyor sizin bu düşünceniz de yobazlık oluyor.Bir kişi yüzünden bütün dindarları suçluyamazsınız orası dini bir yayın organı orda diğer çalışanlarda konu sahibini haklı bulmuş zaten demekki her dindar aynı görüşte olmayabiliyor.Arkadaş yarın nasıl cevap versem diye soru soruyor siz hemen din düşmanlığına çeviriyorsun ayıp yani...........

Dindar dememiş dinci demiş, arasındaki farkı öğrenin bence siz. Din düşmanı mı oldum yani ben ?? Elhamdülillah beyni bacağının arasına sıkışmış fikri zikri sevişmekte olan dincilerden ayırıyorum kendimi kusura bakmayın. Müslümanlar, gıybet iftira yalan üçkağıt hep onlarda.

Hepsinde değil tabi ki, ama bu tarz bi dar görüşlülüğün yaşandığı başka bir yayın kurumu yoktur. Din alimleri, namus bekçileri dolduruyor oraları. İşe alım olurken insan ayrımı yaptıklarından dindar görünen ama aslında dinci olan çok insan oralardan ekmek yiyor. Anlatabildim mi?

Siz de onun ağzına laf vermemeye çalışın da ne demek?
Sanki sana yalnız oturmayın orada,adam da konuşmasın demişler ya da ben undan bunu anlarım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…