- Konu Sahibi gazetecimeray
-
kendim cok acik bi dille nerde nasil davranmasi gerektigini bilicek kadar ahlakli oldugumu soylerdim.senden ogrenicek degilim soylediklerini iyice tart ben boyle laflari kaldirmam derdim ki bi daha boyle laflar soyleyemesin.utandirma amaci gutmem sadece haddini bilsin isterim.boyleleri piskin olur cunku yeterince sert davranmazsan bastan,ugrasir durursun.
Elinin körünü yapıyorlar ordaDangoz.Dış kapının dış mandalı,ettiği lafa bak! SANANEEEEEEE. Size soramıyor,biliyor çünkü haddi olmadığını,millete soruyor.Sana mı kaldı insanların hayatını sogulamak denyo Nişanlınız olmasa dahi ona ne oluyor? Kim ki o? Kişi kendinden bilir işi.Bu zihniyetteki heriflerin hayatlarında 1 tane bile kız arkadaşları olmamıştır o yüzden milleti dikizleyip psikolojik olarak baskı uygularlar.Siz kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz,o hadsiz bir kere daha aynı naneyi yerse o zaman haddini bildirin bence.Şimdi üste çıkmaya çalışır da yine dan dun bir laf eder.Barzo
hayır yani bir de bizim ofiste geçicisin ne oluyor sana kim olduğunu sanıyosa neyse ama nişanlımda bende geliyim konuşmaya dedi bilemedim zaten yarın sabah nişanlımın kardeşiyle bir röportaj yapıcaz nişanlım da olucak kesin bişi der demeden duramaz
Reklam yapmissiniz da biraz daha gizli yapsaydiniz boyle olmamis
neyin reklamı pardon
semerkand zaten dincilerin kanalı yobazı filan boldur öyle bir yerde çalışıyorsan bu durumu kabullenmişsin demektir girmeden önce bilmiyormuydun bu kanalın ne menem bişey olduğunu?
Konuyu hemen dine getirmeseniz olmaz zaten arkadaşın derdi çalıştığı yer değil ordaki bir kişinin yapmış olduğu davranış her dindar yobaz olmuyor sizin bu düşünceniz de yobazlık oluyor.Bir kişi yüzünden bütün dindarları suçluyamazsınız orası dini bir yayın organı orda diğer çalışanlarda konu sahibini haklı bulmuş zaten demekki her dindar aynı görüşte olmayabiliyor.Arkadaş yarın nasıl cevap versem diye soru soruyor siz hemen din düşmanlığına çeviriyorsun ayıp yani...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?