bu adama lafından dolayı utandırmalıyım

Kişi kendinden bilir işi derler ya, kendisi o durumda olsa demek ki o bu dediği şeyi yapacak. Ahlak bekçisi olmaya çalışarak ne kadar ahlaksızca hareket ettiklerini bir bilseler keşke. Terbiyesiz adam, ne yapsanız ne deseniz haklısınız.

önce gidin dindarla dinciler din simsarları arasındaki farkı öğrenin sonra ahkam kesin elin yobazını savunmak size mi kalmış? sen de öylesin ki zoruna gitti herhalde.. gerçek dindar gerçek müslüman gıybet yapmaz bunu yapan din bezirganıdır onlara karşı çıkmak da dine düşman olmak değildir kim dindar dedi bir arkadaş da açıklamış?

sizin gibiler yüzünden bugün rahatça dinimizi hayatımızı yaşayamıyoruz bilmem farkında mısın pek dindar hanımefendi?

konu bana nedense samimi gelmedi arkadaşım boşver takma kafanı

ben senin karalama yapmaya calistigini dusunuyorum yoksa insan calistigi yerin ismini nasil yanlis yazar?

Arkadaşım herkez seni haklı bulmuş falan ama.. Ben bir işyerinde nişanlı ile erkek arkadaş ile oturup saatlerce çay içilip sohbet edilmesinide doğru bulmuyorum açıkcası, en nihayetinde orası bir işyeri bir kurum..Bilemiyorum yani.. Tabi sorun o kişinin amir konumunda olmayıp uyarması yada laf etmesi olabilir tabi...

Bu arada nişanlıyım diyosun, daha istemete bile gelmemişler seni.

tüm özel hayatımı burada dakika dakika paylaştığımı düşünmüyorsun değil mi tatlım cumartesi günü isteme ve pazar günü de yüzük takma merasimimiz gerçekleşti müsadenle artık nişanlıyım diyeyim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…