Evli misinizKimse sürekli ailesini şikayet eden bir kadına hoşgörü göstermez. Eşiniz sizin aileniz hakkında bunları söylese siz de ailenizi savunurdunuz. Adamları bıktırıyorsunuz sonra neden bana ilgi göstermiyor diyorsunuz.
Eşin ailesi anlaşmak o kadar atla deve bir şey değil. Karşıdaki insan psikopat olmadığı sürece isteyen anlaşır. Minimum düzeyde anlaşabilmek bile evliliği rayında tutmak için yeterli olacaktır. Biraz çaba şart.
Üç yıllık evliyimAmacı birşey değil aslında, kaç senelik evlisini bilmiyorum.
Ama kimse kendi ailesi için "tü kaka" demez.
Tabii ki annesini ve ailesini savunacak bu gayet normal...
Sizin sıkıntılı döneminiz malesef ailenize yansıyor, anlayabiliyorum. Benim kayınvalidem de herşeye karışır, herşeyi eşimle planlar, kısaca beni "insan yerine" koymaz diyebilirim...
Biraz karmaşık anlatmışsınız, fakat yapmanız gereken eşinizle oturup düzgün bir dille sıkıntılarınızı aktarmanız, baktınız olmuyor, kendi kendinize çözüm bulmanız.
Hır gür ile olmuyor çünkü, bizzat her yol denendi, düzelmeyen adam düzelmiyor.
Evli misiniz
Onu demek istemedim. Yaşamak tecrübe ayrı bişeyEvli olmayınca söylediklerim geçersiz mi oluyor?
Sürekli anneden şikayetci olduğunuz için yapılan yanlışları eşinizin görmesine izin vermemişsiniz.Merhaba arkadaşlar eşimle bugune kadar en çok ailesinin yüzünden sorun yaşadık. Herşeye müdahale eden annesi yüzünden. Lohusalığım sonrası onun yüzünden girdiğim bunalım sonrası annesi evden gidince onu atamadığı sürece aramamaya karar verdim. Eşimle çok tartıştık çok beni anlamadı annem sana kötülük yapmaz o sana yardım etmek istedi o seni seviyor vs sen onun evden gitmesini istediğin için bunalımdayım diyorsun vs. Diyerek beni anlamadı yani. Ben ailesinden uzaklaştıkça o aileyi savundu. Ailesi bana söylemeden hiç aramadan oğullarıyla plan yapmaya başladı işten eve bi gittim hiç demeden çıkıp gelmişler mesela aynı şehirde değiliz mesela. Neyse eşim hiç yanlışlarını görmedi onların. Ben ciddi bir depresyon geçiriyorum sanırım midem bulanıyor mesela işe giderken bunları bildiği halde aramıyor. Seninle psikiyatrist e gelmem çık git vs diyor. Ne yapmak lazım yol gösterin iyi değilim amacı ne
Onu demek istemedim. Yaşamak tecrübe ayrı bişey
Sende eşinin ailesine karşi önceden böyle değildin demi ?Merhaba arkadaşlar eşimle bugune kadar en çok ailesinin yüzünden sorun yaşadık. Herşeye müdahale eden annesi yüzünden. Lohusalığım sonrası onun yüzünden girdiğim bunalım sonrası annesi evden gidince onu atamadığı sürece aramamaya karar verdim. Eşimle çok tartıştık çok beni anlamadı annem sana kötülük yapmaz o sana yardım etmek istedi o seni seviyor vs sen onun evden gitmesini istediğin için bunalımdayım diyorsun vs. Diyerek beni anlamadı yani. Ben ailesinden uzaklaştıkça o aileyi savundu. Ailesi bana söylemeden hiç aramadan oğullarıyla plan yapmaya başladı işten eve bi gittim hiç demeden çıkıp gelmişler mesela aynı şehirde değiliz mesela. Neyse eşim hiç yanlışlarını görmedi onların. Ben ciddi bir depresyon geçiriyorum sanırım midem bulanıyor mesela işe giderken bunları bildiği halde aramıyor. Seninle psikiyatrist e gelmem çık git vs diyor. Ne yapmak lazım yol gösterin iyi değilim amacı ne
Siz kadını evden göndernişsiniz ya ben öyle bir şey yapsam ben evden gönderilirdimSende eşinin ailesine karşi önceden böyle değildin demi ?
Şahsen benim Eşim bana aynisini yapsa bende ona tavir alirim. Doğum sonrasi çok zor bende bilirim, benim eşimin anneside benim yanimda kaldi, Daha 10 gunluk bebeğime limon damlatmaya çalişti gözüne , gazi olmasin diye şerbetli su vermeye kalkti, bebek her ağladiğinda doymuyor sütün demek ki beslemiyor diye 7/24 saat basimin etini yerdi...
Ki en sonunda bende bunalim eşime durumu anlatip aksi halde evden ben gideceğimi söyledim. Yaptiğim yanlismi kesinlikle yanliş , şuan Lohusalik stresini attiğim için o sekilde kadini evden gönderdim diye kendimi suçlu hissediyorum.
Şuan kayinvalidemi arar hatrini sorar, lohusalik dönemim ile dalga geçeriz. Sen anneyi ogluna şikayet edersen, anneden oğluna seni şikayet ederse olan sana olur. Sen ne kadar Karisi olsanda el kizisin bunu hicbir zaman unutma !. Onlar iyi olur sen kötü olur sun ki olmuşsunda zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?