bu adami ben cok mu serbest birakiyorum

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
51
slm arkadaslar. ben ve esim yurtdisinda yalniziz benim ailem turkiyrde.esimin ailesiyle konusmuyoruz. yil basinda cocugu birakip disari cikmak isterdik ama kimse yok ancak parali bakici oda zor bulurim yilbasinda. guvendig biri olmali bizim evde bakmali. ama simdilik bulamadim.esim bana citlatti yilbasinda cikarim belki diye. ben pek kisitlamam onu durust evden isine giden bi erkektir guvenirim. cikmak istese izin veririm. cunku ya o yan bem cikicaz birimiz evde kalicak. onum butun arkadaslari cikiyor. benim arkadaslarim sehir disina gidiyor. bende esime izin vermesmmi bilemedim. zaten normal zamanalrda birbirimizi bogmayiz cikan cikar. ama icimden diyorum cok mu servest birakiyorum diye. bilemedim. sizce cikamli mi:) beraber karar verelim:))))))))

En güzeli beraber çıkmanız tabi ama öyle bir imkanınız yoksa ve normalde birbirinizi kısıtlamıyorsanız, sizin içinde sorun değilse, yeni yeni icatlar çıkarıpta kısıtlama yoluna gitmeyin. Durduk yere sen değiştin tartışmaları yaşarsınız

Ben evli değilim ama bir plan varsa, bir güne anlam katılacaksa beraber olmalı diye düşünüyorum. Ama her ilişkinin doğası da ayrıdır tabi..

Bu sene beraber evde kutlamayı teklif edin neden ayrı ayrı yerlerde geçiresiniz ki çocuk var diye ya da arkadaş çevresinden çağırın evde yine eğlenin

Bence aslaaa ailce evde olun çok aşırı serbestlik normalde neysede yeni yıla bari birlikte girin

Bu serbest bırakmak değil. Normal zamanlarda tabi ki ayrı çıkın gezin orası başka bir mesele ama yılbaşında aile bir arada olmalıdır.

Çocukla çıkılmaz diye bir şey yok. Bal gibi çıkılır. 9 aylık ikizlerle rock'n coke'a gittiğimizi bilirim. Yok ben istemem dışarda zor olur derseniz, evde üçünüz birlikte geçirirsiniz.

Yılbaşı birlikte geçirilmeyecek kadar önemsiz ama eğlenilecek kadar önemli mi?
Evde kalıp beraber vakit geçirmek de bir seçenek.
Serbest bırakma konusunda ise kimseye o kadar da güvenilmeyeceğini acı bir şekilde öğrendim. Fazla anlayış da boş. Bir süre sonra sürekli başkalarıyla olup sizinle birşey yapmak zor gelebilir.
Paylaşımlarınızı arttırın, sonradan iyice uzaklaşmayın birbirinizden.

yeni yıla en sevdiklerinzi eşiniz ve çocuğunuz üçünüz bir arada niye girmek istemiyorsunuz ki.bence tek dışarı çıkmaktansa evde ailecek kutlasanız daha güzel olur.benimde 8.5 aylık kızım var biz ailecek evde kutlayacağız.zaten bizde aksi söz konusu olamaz.

Bu sıkmak bogmak degilde eş sonucta yilbaşı vs gunlerde ayri yerlerde vakit gecirmek bikere fazla birsey bence ayrica ben evde kalmak zorunda kalsam eşimde beni birakip disari eglenmeye gitmez bende ayni sekilde esim kalsa uzulurum ben egleniyorum o evde yalniz ugrasiyor diye degisik bi evliliginiz varmis bence cift olmak boyle birsey

y zaten hep beraberiz berdeyse tuvalete bile oyle gidiyoruz grce 12 den inceki plan belli zaten. ama ondan sonrasi da var..ve ikimiz bakici bulursak cikariz ama ocitlatti biraz bana oyuzden bielemdim ne diyecegimi. ..normalde hep bersber plan yapariz butum gun beraberiz hafta sonlari hafta ici aksamda esim bi yere cikmayan biri.

Ama bu soguklarda degildir dimi :)

İşte o tanıdığınızı düşündüğünüz eşiniz bunu normalleştirip süreklilik haline getirmez inşallah. Zira inanın içlerinden bir canavar çıkabilir.

Normal zamanlar için normal ama yilbasi için mutlaka esimle olmanin bir yolunu bulurdum... İçim buruk olurdu yani ben evde cocugumla o disarda...

Erken gidip 10 11 gibi gelebilir ya da cocugumla cikardim.(herkes cikiyor cocuguyla uyuyorlar zaten) ya da evinde esli arkadaşlarla toplanacak.parti verirdim vs

NeDen ayri ayri cikiyossunuzki?

beraber evde kutlayin , ilaki disari cikmak zorunda degilsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…