- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
-
Bence aslaaaslm arkadaslar. ben ve esim yurtdisinda yalniziz benim ailem turkiyrde.esimin ailesiyle konusmuyoruz. yil basinda cocugu birakip disari cikmak isterdik ama kimse yok ancak parali bakici oda zor bulurim yilbasinda. guvendig biri olmali bizim evde bakmali. ama simdilik bulamadim.esim bana citlatti yilbasinda cikarim belki diye. ben pek kisitlamam onu durust evden isine giden bi erkektir guvenirim. cikmak istese izin veririm. cunku ya o yan bem cikicaz birimiz evde kalicak. onum butun arkadaslari cikiyor. benim arkadaslarim sehir disina gidiyor. bende esime izin vermesmmi bilemedim. zaten normal zamanalrda birbirimizi bogmayiz cikan cikar. ama icimden diyorum cok mu servest birakiyorum diye. bilemedim. sizce cikamli mi:) beraber karar verelim:))))))))
omu omceden yaoicsz zaten eylence yerleri zaten 12 de acikiyor gece. 12den sonra cikar zaten....niye evde güzel bir sofra kurup, çocuğunuz ve eşinizle beraber güzel bir akşam geçirmeyi düşünmüyorsunuz?
y zaten hep beraberiz berdeyse tuvalete bile oyle gidiyoruz grce 12 den inceki plan belli zaten. ama ondan sonrasi da var..ve ikimiz bakici bulursak cikariz ama ocitlatti biraz bana oyuzden bielemdim ne diyecegimi. ..normalde hep bersber plan yapariz butum gun beraberiz hafta sonlari hafta ici aksamda esim bi yere cikmayan biri.Yılbaşı birlikte geçirilmeyecek kadar önemsiz ama eğlenilecek kadar önemli mi?
Evde kalıp beraber vakit geçirmek de bir seçenek.
Serbest bırakma konusunda ise kimseye o kadar da güvenilmeyeceğini acı bir şekilde öğrendim. Fazla anlayış da boş. Bir süre sonra sürekli başkalarıyla olup sizinle birşey yapmak zor gelebilir.
Paylaşımlarınızı arttırın, sonradan iyice uzaklaşmayın birbirinizden.
12 den sonra eğlence yani...omu omceden yaoicsz zaten eylence yerleri zaten 12 de acikiyor gece. 12den sonra cikar zaten....
Bu serbest bırakmak değil. Normal zamanlarda tabi ki ayrı çıkın gezin orası başka bir mesele ama yılbaşında aile bir arada olmalıdır.
Çocukla çıkılmaz diye bir şey yok. Bal gibi çıkılır. 9 aylık ikizlerle rock'n coke'a gittiğimizi bilirim. Yok ben istemem dışarda zor olur derseniz, evde üçünüz birlikte geçirirsiniz.
burda insanlarin sskin bir hayati var.. turkiyede olsam izin vermeti aklimdan bile frcirmezfim vunku orda kadinlar cok aysrtici. ve ortam daha fsrkli. burda birsz dsha kultur hayat baska12 den sonra eğlence yani...
Umarım bu tarz olaylar ilerde pişman etmez sizi.
İşte o tanıdığınızı düşündüğünüz eşiniz bunu normalleştirip süreklilik haline getirmez inşallah. Zira inanın içlerinden bir canavar çıkabilir.y zaten hep beraberiz berdeyse tuvalete bile oyle gidiyoruz grce 12 den inceki plan belli zaten. ama ondan sonrasi da var..ve ikimiz bakici bulursak cikariz ama ocitlatti biraz bana oyuzden bielemdim ne diyecegimi. ..normalde hep bersber plan yapariz butum gun beraberiz hafta sonlari hafta ici aksamda esim bi yere cikmayan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?