- Konu Sahibi sultannazik
-
neyse. kkda bir sorun daha çözüldü..msj yazdi bana simdi askim sen cididiyemi aldin olafi .bizim yeni yil planlarimiz var yemek yiyiez beraber oluu hic ben seni birakirmiyim. emin ol yanimda olmasini sitedigim tek kisi sensin dedi. off icim rahatladi
dedim butincarkadaslarim esiyle her zaman oyle bisey olmaz ben cok kirildim. drdim. oxur dielrim boyle hissedecegini bilsem asla demezdim dedi. ama genede izin vermesm cik askim cik diye kesin cikar:)ne guzel işte sonuca baglanmıs : ) ciddiye almaz mıyım hiç, hatta çok uzuldum falan de :q
Yaa imzana bayıldım!neyse. kkda bir sorun daha çözüldü..
sen yıne de özel gun konusunu sıkı tutdedim butincarkadaslarim esiyle her zaman oyle bisey olmaz ben cok kirildim. drdim. oxur dielrim boyle hissedecegini bilsem asla demezdim dedi. ama genede izin vermesm cik askim cik diye kesin cikar:)
ayenen noral zamanda cikiyor arkadaslariyla ayda yilda bir. yoksa hep evde oturup kagit oynarlar. ama yilbasi neden ben yanliz kaliyormusum diye dusundum. yani onun bemi birakma fikri bemi kirdi ama cozuldu.. ciddi ankamdaxdememis. ozur diledi. yaninda olmak istedigim kisi bivtek sensin dedi. kirilacagini bilsem agzimi acmazdim bile dedim cikamk isterim dedi.. sadece yanixberaverxfakanxdemek istemis. yilbasinda disarda grcirmek istedigini demek istemis..ariafaslarini katmadi zatenEşim arkadaşlarıyla ben başka yerde yılbaşı kutlasam sanırım o benim eski eşim olur.
Normal zamanda gitsin gezsin içsin ama bu özel bigün birlikte olmalı.
cok sormululuk sahibi bir erkektir. yekez yedirri giymez giydirir. herseyini bizimle paylasir. ariadaslari iyi insanlardir. kagit oynarlar ps oynarlar falan .pek eylence hayatina duskun degildir. ev kusu gibi. yemek ve ev:) bende kirldim oyle diyince oyuzden. ozel gunlerimizi asla kacirmaz cok deger veirri normalde ama katagoriye yilbasida eilenmeli evet:)))sen yıne de özel gun konusunu sıkı tut
bilsin yani anca beraber kanca beraber olacagınızı .q
aynen cozukdu zaten yanlis anlasilma olmus. hic sikmam. oda beni sikmaz. zaten ben oyle seylere gelemem. gitme etme yaoma gibi. evlilik haois drgildir zaten insanalrin evlilik disimdada bi arkadas cevresi olur hayati olur. kismak malin igbi emir vermek cikam etme dogru degil. ha uygunsuz yerlere gider oayri. ama allaha sukur hic yapmadi. ayda yilda bir cikar en sin nezaman cikti hatirlamiyorum bile arkadaslariyla evlerinde bukusurlar oyun oynarlar kagit falan fikm izlerler sinamaya giderler fakan. cik nadir disco falan. vende cok nadir. arkadaslarimiza nezman istesek bukusuruz ikimizde.Fazla SIKMAK ztn iyi degil ama ben olsam özel bi gun evde beraber kutliyalim derdim cocugunuzla daha gzl olur
yok oyle istemiyormus. disarda kutlamak isterdim demesi baskasa anlamindaymis. sirfcoyle bi soyledi bana cikmao isterim diye. okadar vende arkadaslariyla cikacaginibdusundum. evde degildi sms attim yanlis anladigimi soyleyip ozur diledi. yaninda omak istedigi kisi bemmisim:)Bence bu serbestlik ya da sıkmaktan çok eşinin yılbaşı gecesi gibi özel bir geceyi eşi ve çocuğuyla değil de arkadaşlarıyla kutlamak istemesi.. Bana garip geldi.
yok oyle istemiyormus. disarda kutlamak isterdim demesi baskasa anlamindaymis. sirfcoyle bi soyledi bana cikmao isterim diye. okadar vende arkadaslariyla cikacaginibdusundum. evde degildi sms attim yanlis anladigimi soyleyip ozur diledi. yaninda omak istedigi kisi bemmisim:)
beyazxsarap falan alicaz buranim unlu bi yemegi var raglet onu yapicsz ve grill beraber oyle:)Anladım o zaman evde bir kutlama masası yapın yemekler içecek vs
aynen cozukdu zaten yanlis anlasilma olmus. hic sikmam. oda beni sikmaz. zaten ben oyle seylere gelemem. gitme etme yaoma gibi. evlilik haois drgildir zaten insanalrin evlilik disimdada bi arkadas cevresi olur hayati olur. kismak malin igbi emir vermek cikam etme dogru degil. ha uygunsuz yerlere gider oayri. ama allaha sukur hic yapmadi. ayda yilda bir cikar en sin nezaman cikti hatirlamiyorum bile arkadaslariyla evlerinde bukusurlar oyun oynarlar kagit falan fikm izlerler sinamaya giderler fakan. cik nadir disco falan. vende cok nadir. arkadaslarimiza nezman istesek bukusuruz ikimizde.
slm arkadaslar. ben ve esim yurtdisinda yalniziz benim ailem turkiyrde.esimin ailesiyle konusmuyoruz. yil basinda cocugu birakip disari cikmak isterdik ama kimse yok ancak parali bakici oda zor bulurim yilbasinda. guvendig biri olmali bizim evde bakmali. ama simdilik bulamadim.esim bana citlatti yilbasinda cikarim belki diye. ben pek kisitlamam onu durust evden isine giden bi erkektir guvenirim. cikmak istese izin veririm. cunku ya o yan bem cikicaz birimiz evde kalicak. onum butun arkadaslari cikiyor. benim arkadaslarim sehir disina gidiyor. bende esime izin vermesmmi bilemedim. zaten normal zamanalrda birbirimizi bogmayiz cikan cikar. ama icimden diyorum cok mu servest birakiyorum diye. bilemedim. sizce cikamli mi:) beraber karar verelim:))))))))
aynen. bazen bende yaoiyirum disari cikmiyomusum diye. hep yanimda masallah diyeyim. bide simdi gidip gidip grzmesin:)biz okadar dip dibeyizki bir gun havuza onsuz gittim diye surat yapti:))Ya ztn bazen gitmeleri iyi oluyor evden kafa dinliyoruz :) ben kendim diyorum bazen esime ay git biraz arkadaslarinla gez diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?