bu adami ben cok mu serbest birakiyorum

burda insanlarin sskin bir hayati var.. turkiyede olsam izin vermeti aklimdan bile frcirmezfim vunku orda kadinlar cok aysrtici. ve ortam daha fsrkli. burda birsz dsha kultur hayat baska
12 den sonra eğlenceye gidecek adam, sakinmiş kültürmüş pek farketmez açıkçası. Ayrıca kadınların ayartıcılığı değil erkeklerin kafasızlığı herşeye sebep olan.

burda insanlarin sskin bir hayati var.. turkiyede olsam izin vermeti aklimdan bile frcirmezfim vunku orda kadinlar cok aysrtici. ve ortam daha fsrkli. burda birsz dsha kultur hayat baska
Ozaman neden bize soruyorsun ki madem boyle dusunuyorsun kultur farkliymis ama bicok kisininde dedigi gibi bence yanliş bizde surekli dibdibeyiz hatta olmasi gerekenden bile fazla ama kimse ayri gayri kutlamaya gitmek istemez zaten fikrin belliymis

yok artık yılbaşındda sizle olması gerekir. ççok yanlış

Erkek olaydım seni alırdım vhallahi :)
ben senin gibi hiç bir zaman olamiycam büyük ihtmalle...
yok bem esime guveniyorum. o problem drgil. ama iste bilemedim acikcasi bende fiktine kirildim. gitmesine drgil. normal zamanda disari cikariz bazeb hekres kendi arkadaslarla. kaffe icmeye eykenemye gideriz. fakat. yilbasi olunca kendi kendime drdim cok mu serbest birakiyorum diye. yoksa icimde bi suphe yok. sadecr eyoenmek istiyor okadsr

ya ama sen değil onun bunu eüşünmesi lazım ...ailemle olmalıyım diye...

Konu serbest bırakmak değil bence.
Başka zamanlar tabiki istediğini yapsın ama yılbaşında neden ayrı ayrı takılacaksınız?
Yani ya çocuğunuzu da alıp ailece dışarı çıkın bir şeyler yapın. Ya da birlikte evde kutlayın.
Ayrı ayrı çok saçma bence.

Sen biraz kafa dinleyip eğlenmek istesen çocuğa o bakmayı senin çıkmanı kabul eder miydi.. Cidden sorun olmaz kabul eder dersen sen Çık o evde beklesin bence

esime bi msj attim dusununce si cok kirdi beni. gidecegim yada gidebilirmiyim demedi ama cikmak isterim dedi.. kirildim acikcasi. guveniyorum falan oaorum degil normal zamanda heryeee gidebilir. ama yilbasinda yuh yani diyorum cevap bekliyorum simdi
elbette arkadaslarıyla gezebılır, ama yılbasında siz evde yalnız olacaksınız esın arkadaslarıyla takılacak
bencilce! alırsınız içecegınızı çerezınızı falanı fılanınızı misler gıbı evde takılırsınız
yanı ılla arkadaslarıyla olmak zorunda mı..

düzgün bir şekilde yılbasında onunla gecırmenı ıstedıgını söyle
ve olması gerekenın de bu oldugunu.

Sen biraz kafa dinleyip eğlenmek istesen çocuğa o bakmayı senin çıkmanı kabul eder miydi.. Cidden sorun olmaz kabul eder dersen sen Çık o evde beklesin bence
izin verirdi. biz esimle grzeriz baska ulkelere tatile gideriz faoan. ama kizimiz var hafta sonu hep yan yanayiz. hafta ici benim yanimdan ayrilmayan bi erkek. dun ondan izinsiz havuuza gittim onu birakip gitmisim diye icerlendi bir gun boyunca. kemdisi de yilbasinda cikamaz.nirmal zamanda ne o bemi engeller ne bem onu bir birimzie guvrniriz. ay da yilda bi arkadaslarla cikariz ayri ayri. burasi kadina cok saygi duyan b
bede oyle dusunuyorum msj attim zaten. dusuncen bemi kirdi diye. demedi gitmek isterim dedi citlatti sanki ama direk gidicem yada gidebilirmiyim demedi. bencede cikmamaoi oyuzden uzin bi msj attim.

msj yazdi bana simdi askim sen cididiyemi aldin olafi .bizim yeni yil planlarimiz var yemek yiyiez beraber oluu hic ben seni birakirmiyim. emin ol yanimda olmasini sitedigim tek kisi sensin dedi. off icim rahatladi

msj yazdi bana simdi askim sen cididiyemi aldin olafi .bizim yeni yil planlarimiz var yemek yiyiez beraber oluu hic ben seni birakirmiyim. emin ol yanimda olmasini sitedigim tek kisi sensin dedi. off icim rahatladi
ne guzel işte sonuca baglanmıs : ) ciddiye almaz mıyım hiç, hatta çok uzuldum falan de :q

Eşim arkadaşlarıyla ben başka yerde yılbaşı kutlasam sanırım o benim eski eşim olur.

Normal zamanda gitsin gezsin içsin ama bu özel bigün birlikte olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…