- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi sultannazik
-
12 den sonra eğlenceye gidecek adam, sakinmiş kültürmüş pek farketmez açıkçası. Ayrıca kadınların ayartıcılığı değil erkeklerin kafasızlığı herşeye sebep olan.burda insanlarin sskin bir hayati var.. turkiyede olsam izin vermeti aklimdan bile frcirmezfim vunku orda kadinlar cok aysrtici. ve ortam daha fsrkli. burda birsz dsha kultur hayat baska
Ozaman neden bize soruyorsun ki madem boyle dusunuyorsun kultur farkliymis ama bicok kisininde dedigi gibi bence yanliş bizde surekli dibdibeyiz hatta olmasi gerekenden bile fazla ama kimse ayri gayri kutlamaya gitmek istemez zaten fikrin belliymisburda insanlarin sskin bir hayati var.. turkiyede olsam izin vermeti aklimdan bile frcirmezfim vunku orda kadinlar cok aysrtici. ve ortam daha fsrkli. burda birsz dsha kultur hayat baska
Valla yapcak olsn adama zaman mekan faretmez bence bu genellemede pek hos olmamis.burda insanlarin sskin bir hayati var.. turkiyede olsam izin vermeti aklimdan bile frcirmezfim vunku orda kadinlar cok aysrtici. ve ortam daha fsrkli. burda birsz dsha kultur hayat baska
yok artık yılbaşındda sizle olması gerekir. ççok yanlışslm arkadaslar. ben ve esim yurtdisinda yalniziz benim ailem turkiyrde.esimin ailesiyle konusmuyoruz. yil basinda cocugu birakip disari cikmak isterdik ama kimse yok ancak parali bakici oda zor bulurim yilbasinda. guvendig biri olmali bizim evde bakmali. ama simdilik bulamadim.esim bana citlatti yilbasinda cikarim belki diye. ben pek kisitlamam onu durust evden isine giden bi erkektir guvenirim. cikmak istese izin veririm. cunku ya o yan bem cikicaz birimiz evde kalicak. onum butun arkadaslari cikiyor. benim arkadaslarim sehir disina gidiyor. bende esime izin vermesmmi bilemedim. zaten normal zamanalrda birbirimizi bogmayiz cikan cikar. ama icimden diyorum cok mu servest birakiyorum diye. bilemedim. sizce cikamli mi:) beraber karar verelim:))))))))
yok bem esime guveniyorum. o problem drgil. ama iste bilemedim acikcasi bende fiktine kirildim. gitmesine drgil. normal zamanda disari cikariz bazeb hekres kendi arkadaslarla. kaffe icmeye eykenemye gideriz. fakat. yilbasi olunca kendi kendime drdim cok mu serbest birakiyorum diye. yoksa icimde bi suphe yok. sadecr eyoenmek istiyor okadsrErkek olaydım seni alırdım vhallahi :)
ben senin gibi hiç bir zaman olamiycam büyük ihtmalle...
çıkmasın. sizle olsun. bekar değil. üstelik baba olmuş. hadi siz bebeği bırakın çıkın ne der peki bunaomu omceden yaoicsz zaten eylence yerleri zaten 12 de acikiyor gece. 12den sonra cikar zaten....
ya ama sen değil onun bunu eüşünmesi lazım ...ailemle olmalıyım diye...yok bem esime guveniyorum. o problem drgil. ama iste bilemedim acikcasi bende fiktine kirildim. gitmesine drgil. normal zamanda disari cikariz bazeb hekres kendi arkadaslarla. kaffe icmeye eykenemye gideriz. fakat. yilbasi olunca kendi kendime drdim cok mu serbest birakiyorum diye. yoksa icimde bi suphe yok. sadecr eyoenmek istiyor okadsr
esime bi msj attim dusununce si cok kirdi beni. gidecegim yada gidebilirmiyim demedi ama cikmak isterim dedi.. kirildim acikcasi. guveniyorum falan oaorum degil normal zamanda heryeee gidebilir. ama yilbasinda yuh yani diyorum cevap bekliyorum simdibence gidemez
elbette arkadaslarıyla gezebılır, ama yılbasında siz evde yalnız olacaksınız esın arkadaslarıyla takılacakesime bi msj attim dusununce si cok kirdi beni. gidecegim yada gidebilirmiyim demedi ama cikmak isterim dedi.. kirildim acikcasi. guveniyorum falan oaorum degil normal zamanda heryeee gidebilir. ama yilbasinda yuh yani diyorum cevap bekliyorum simdi
izin verirdi. biz esimle grzeriz baska ulkelere tatile gideriz faoan. ama kizimiz var hafta sonu hep yan yanayiz. hafta ici benim yanimdan ayrilmayan bi erkek. dun ondan izinsiz havuuza gittim onu birakip gitmisim diye icerlendi bir gun boyunca. kemdisi de yilbasinda cikamaz.nirmal zamanda ne o bemi engeller ne bem onu bir birimzie guvrniriz. ay da yilda bi arkadaslarla cikariz ayri ayri. burasi kadina cok saygi duyan bSen biraz kafa dinleyip eğlenmek istesen çocuğa o bakmayı senin çıkmanı kabul eder miydi.. Cidden sorun olmaz kabul eder dersen sen Çık o evde beklesin bence
bede oyle dusunuyorum msj attim zaten. dusuncen bemi kirdi diye. demedi gitmek isterim dedi citlatti sanki ama direk gidicem yada gidebilirmiyim demedi. bencede cikmamaoi oyuzden uzin bi msj attim.Konu serbest bırakmak değil bence.
Başka zamanlar tabiki istediğini yapsın ama yılbaşında neden ayrı ayrı takılacaksınız?
Yani ya çocuğunuzu da alıp ailece dışarı çıkın bir şeyler yapın. Ya da birlikte evde kutlayın.
Ayrı ayrı çok saçma bence.
msj yazdi bana simdi askim sen cididiyemi aldin olafi .bizim yeni yil planlarimiz var yemek yiyiez beraber oluu hic ben seni birakirmiyim. emin ol yanimda olmasini sitedigim tek kisi sensin dedi. off icim rahatladielbette arkadaslarıyla gezebılır, ama yılbasında siz evde yalnız olacaksınız esın arkadaslarıyla takılacak
bencilce! alırsınız içecegınızı çerezınızı falanı fılanınızı misler gıbı evde takılırsınız
yanı ılla arkadaslarıyla olmak zorunda mı..
düzgün bir şekilde yılbasında onunla gecırmenı ıstedıgını söyle
ve olması gerekenın de bu oldugunu.
benim cin de cok onemli degil. sadece yeni yila ilk adim yeni hedefler falan var onlara tam hazirlanmak icin guzel bence.Yilbasinin kutlanmaya deger bir gun oldugunu dusunmuyorum ama sizin icin oyleyse bence de çıkmamalı
ne guzel işte sonuca baglanmıs : ) ciddiye almaz mıyım hiç, hatta çok uzuldum falan de :qmsj yazdi bana simdi askim sen cididiyemi aldin olafi .bizim yeni yil planlarimiz var yemek yiyiez beraber oluu hic ben seni birakirmiyim. emin ol yanimda olmasini sitedigim tek kisi sensin dedi. off icim rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?