bu adami ben cok mu serbest birakiyorum

Katılıyorum
Ayrıcaarada bir arkadaşlarla bulusmalar erkeklere de iyi geliyor.bence davranısın doğru arkadasım.

Katılıyorum
Ayrıcaarada bir arkadaşlarla bulusmalar erkeklere de iyi geliyor.bence davranısın doğru arkadasım.
ben kendim erkegi yada kadina hayvani mali gibi yaomican etmicen demesinden hoslanmiirum. oyle bi insanla evkenecrksin ki kendi sotumluluklarinin farkinda olan adimini bilen. oyle insana sen gitme etme sunl gorusme diyeessin zaten. kendisi seciyordur. disari cikarsa basil davranacagini biliyordur. yada kadin ayni sekillde onumuzde allahin izniyle senelr var. daha cok vaktimiz var yan yana olunmaz. es disinda ozel hayatimiz car benligimiz varm inun istedigi gibi hep yasayamayizki. arkadaslarimiz var mesela oncesinden. simdi gelip gorusmemi diyecrk. cok saygisizca. bence. suan disarda asla arayip kontrol etmem. bi ihtiyacim varsa msj atarim
altatir diye cok nadir tiriplere girmisimdir. aldstacak insani baglasan durmaz icinde varsa bi sey bukur. affedersiniz ama ven esimi cinsel yondende cok iyi taniyirum icki ictigi zaman omunla 10saat sevisirsin ve adam bi turlu olmaz:) disari ciktiginda aldatsa bunu cok cabuk anlarim mesela. ve ben cok bilirim eve gelip bana sarikip seni cok ozledim cok ozelsin dedigini:) sikamk la baglaamkla erkek seni sevmez zaten ipini birakican ama tetiktede olucan olay bu.

Normalde ben de esim de cikariz,oyle cikamazsin illa ben de gelecegim gibi triplerimiz yoktur.ama yilbasinda ayri takilmasina bozulurdum.

Beraber guzel bir yilbasi aksami geçirmek varken niye ? Serbestligi geçtim, insan yeni yila sevdiğinin yaninda, onun kollarinda girmek ister. Tuhaf bir durum.

Ben olsam müsaade etmezdim.
Özel günlerde ayrı takılmak benim doğrularıma ters, bence sizinkilere de ters olmalı.

Sizin gibi rahat olmayi çok isterdim bende rahat bırakıyorum erkek arkadasimi ama içim içimi yiyo resmen o disarda olduğu geceler ben evde kafayi sıyırıyorum eve dönene kadar keske bende rahat olsam sizin gibi

Sizin gibi rahat olmayi çok isterdim bende rahat bırakıyorum erkek arkadasimi ama içim içimi yiyo resmen o disarda olduğu geceler ben evde kafayi sıyırıyorum eve dönene kadar keske bende rahat olsam sizin gibi
yilbasinda cikma fikri benimle beraber demek istemis. benden ozur duledi kirildigimi belirtim. cozukdu beraber yemek yiyecektk

ya birak ciksin seni seven adam gittigi yerdede seni dusunur merak etme. aldatma fikri olan heryerde aldstir. bosuna agriza gisterme kendini bence:)

Yılbaşında sevdiğimin yanında olmak isterim yani, eşimi çocuğumu evde bırakıp neden fink atmaya gideyim ki? Siz sıkmıyorsunuz tamam da eşinizin böyle düşünmemesi garibime gitti.

Yılbaşını özel bir gün olarak görmüyorum ben, kutlamam da inançlarım gereği, o gecenin diğerlerinden farkı yok benim için, o yüzden diğer zamanlarda yalnız çıkıyorsa o akşamda çıkabilir, sakıncalı bir durum değil, fazla serbestlik de değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…