Bu adamı nasıl tavlarım?

Boyle tarzı ne bileyim şımarıkçaydı. Azarlıyo ama sey dedi mesela; bu saate kadar nerdesın simeyra? Napıyosun da sesın cıkmıyo? Ne oldu neden gerıldın dedim. Ne gerılmesı ya ne gerılmesı gergın deyıp durma bana eglendırecek birini arıyorsan gidip bulabılırsın ben boyle bırıyım senın sesın neden cıkmadı kimleydın nerdeydın tum gun bana bunlarla gel zaten canım sıkılmıs bı de bunlamı ugrascam dedı sustum sonra susuyosan kapatalım ona kadar sayıcam hala susuyosan kapatıyorum dedı ben de sen zahmet etme dedım kapadım
Saçmalardan seçmeler, maşallah paşama. Kırk yaşında sahne alan müzisyen deyince ne cool bi abi hayal etmiştim hayallerim yıkıldı şu an. Gerçekten keyifle flört edecek adam kalmamış, piyasa kurumuş, erkekler bitmiş. :KK12: Geçmiş olsun sevgili konu sahibesi, baştan belli olmuş iyi olmuş.

Saçmalardan seçmeler, maşallah paşama. Kırk yaşında sahne alan müzisyen deyince ne cool bi abi hayal etmiştim hayallerim yıkıldı şu an. Gerçekten keyifle flört edecek adam kalmamış, piyasa kurumuş, erkekler bitmiş. :KK12: Geçmiş olsun sevgili konu sahibesi, baştan belli olmuş iyi olmuş.
Valla bitmiş ya neyse yeni ciciler aldım adam kalayı bastı bana ya

Sen sevmediysen ben hıc sevmem kuzum
ergen değiliz ki artık valla ben bekar olsam karizmatik lüks arabalı cebi dolu ha bir de az buçuk karakterli bir adam bakardım.geri kalanları kadın parasının peşinde anca burda ne konular okudumm.yaşlar 40 a yakınsa ve üstüyse kesinlikle maddi manevi full artı full erkek tercih et ne diye kahrını çekeceksin ergen tripli tutunamamışların

Bazı uyelerle samımıyetım oldugu ıcın onlarla daha samımı yazısmamda sakınca gormuyorum. Baş harfı f cennetcım, enıste değildir yahu. Gercı galıba yıne de baska bırınden dolayı enıste adam habıre online. Bakmıyorum artık. Yazmazsa da yazmasın ya. Mont aldım ben yarın gelsın de moralım yerıne gelsın
Yorum yazıyorsun insan bir etiket atar vicdansız karı.d tamam benim herif değil harften kazandım

Fulya sen misin canım? Beni tarif etmişsin? Fulya da kızar bana

ben de birinin Fulya sıyım işte, kız acaip hoş, çok becerikli, çok da duzgun, ama espri surekli espri yapma gulme ihtiyacı. e adam nasılsın dese espri yapacak yani, yapma diyorum azıcık ağırlığın olsun, adam stand upçı mulakatı yapmıyor, senden elektrik almış, ondan yazıyor hoşlanıyor senden diyorum, yok tutamıyor bizimki, adam goruşelim der demez tamam diyor, iki gun ardarda adam arasa uçuncu dörduncu beşinci gun kendisi arar. bir de ayıp olur diye kapatmaz da.
adam açmazsa iki uç kere arar. yok bu öyle bir insan değil g.tu kalkmıyor der her defasında, senin kaldıramadığın g.t yok diyorum, iki gun sonra adamlar puf. bakıyolar karşısında acaip hevesli bir kız var gidiyo adamlar.
sonra kendine guveni kırılıyor her defasında. kendisine diyorum edison bile ampulu bulana 900 kere farklı şey denemiş, sen 900 defa aynı hatayı yapıyosun. mumkun olduğunca az konuşsa harika insanlar çıkar karşısına,çunku gerçekte ağır, çok hoş ve kendi halinde bir kız ama erkeklerle konuşurken bir tane popçu kadın var ya surekli espri yapmaya çalışan, öyle birine dönuyor. öyle bir kız nasıl yanlız diye herkes şaşırıyor. azıcık etkileşimi azaltsa, uç çocuğunun babası gibi davranmasa adamlara, g.tlerini kaldırmasa keşke.
mutlu olmayı çok hakediyor çunku.

Son düzenleme:
Ben cok sacmaladım ama ya.. adama fıkra falan yazdım, oturdum hayat hıkayemı wpda yazdım, off ben olsam ben de derdim bu salak napıyo diye. Gızem falan kalmadı bende

En buyuk kk En buyuk kk
gel de sarılın sen elektriği aldım bu bacımdan :halay:

o kadar fitne fesat hatun ilik gibi adamlarla beraber, siz şu cicilikle yanlızsınız işte. azıcık tilki olun tilkiiii.

Yaş meslek ve yaşanmışlıklar tutunca hafiften altıma sıyırmadım değil 🤪
o meslek grubu mimlidir zaten ezelden berii iyi de olsa adamlar devamlı şüphelenilir onlardann telefonları karıştırılır takip bile edilirler ama hepsi meslek icabıı kadınların suçu yokk :KK70:

o meslek grubu mimlidir zaten ezelden berii iyi de olsa adamlar devamlı şüphelenilir onlardann telefonları karıştırılır takip bile edilirler ama hepsi meslek icabıı kadınların suçu yokk :KK70:
Adam karıya kıza doymuş ya. Başından gözünden yağmış.. sürekli o tarz ortamlarda olunca malum bıktırıki makamına giriyorlar.
mesela benim eşim her ortama giriyor gazino,meyhane,bar,cafe,düğün salonu,konser vsvsvs her türden kadın görmüş. yine de hiçbir erkeğe güvenmiyorum .d

olamazlar ikisi de tilkiii. fazla iyi niyetliler hatta bize saçı başı yolduracak kadar :KK70:

de mi ya?
ama nasıl yazık gunah. nasıl tatlı saf elektrikleri var burdan bile, akıllılar belli ama street smart değil book smart. o yuzden zaten karakter olarak yanlarından geçemeyecek kızlar nasıl adamları parmaklarının arasına almış oynatırken, buncağızlarım ne yaşamışlarsa sayıp dökuyolar beş yaşında bebe gibi.
elalemin saçma sapan adamları bile hava yapıyolar kafaları taktiğe basmıyo diye.

En buyuk kk En buyuk kk
gel de sarılın sen elektriği aldım bu bacımdan :halay:

o kadar fitne fesat hatun ilik gibi adamlarla beraber, siz şu cicilikle yanlızsınız işte. azıcık tilki olun tilkiiii.

Ilk bulusmada hayat hikayesi ve fikra anlatmak dedi ya zaten orda ben de ben enerjisi aldim. :( Fikralari biraz modifiye etmemiz ve hayat hikayemizi anlatirken "bes sene onceki sevgilim, ki kendisi alkolikti ve bana siddet uyguluyordu, neyse bu beni aldatinca ben de kirk kilo aldim ama sence gecen haftaya gore azicik da olsa vermemis miyim dogru soyle?" Kismini cikarmamiz lazim.

Boyle tarzı ne bileyim şımarıkçaydı. Azarlıyo ama sey dedi mesela; bu saate kadar nerdesın simeyra? Napıyosun da sesın cıkmıyo? Ne oldu neden gerıldın dedim. Ne gerılmesı ya ne gerılmesı gergın deyıp durma bana eglendırecek birini arıyorsan gidip bulabılırsın ben boyle bırıyım senın sesın neden cıkmadı kimleydın nerdeydın tum gun bana bunlarla gel zaten canım sıkılmıs bı de bunlamı ugrascam dedı sustum sonra susuyosan kapatalım ona kadar sayıcam hala susuyosan kapatıyorum dedı ben de sen zahmet etme dedım kapadım
Aman bu ne be münasebetsiz. İnsan arada arkadaşı var diye saygısını korur en azından. Yol yakınken dönmüşsünüz. Mutlulukla yeni montunuzu giyip bu adamı çöpe atın 😂

Ilk bulusmada hayat hikayesi ve fikra anlatmak dedi ya zaten orda ben de ben enerjisi aldim. :KK43: Fikralari biraz modifiye etmemiz ve hayat hikayemizi anlatirken "bes sene onceki sevgilim, ki kendisi alkolikti ve bana siddet uyguluyordu, neyse bu beni aldatinca ben de kirk kilo aldim ama sence gecen haftaya gore azicik da olsa vermemis miyim dogru soyle?" Kismini cikarmamiz lazim.

bunları da dememişsindir değil mi,şu tırnak içinde olan yerleri, şaka demi bu herkes bilir di mi bunların denmeyeceğini? ah siz var ya sizzz, dilin kemiği yok ta bir tane lazımmış burdan bakınca :halay:

okudum ben de konuyu dedim, en buyuk kk nın ya ruh eşi ya da 2.hesabı.
bacım kıymetinizi bilmeyenler utansın valla.
kıymetinizi bilecekler karşınıza çıksınnn

Back
X