Bu adamı nasıl tavlarım?

İki ayda 15 kilo vermısım bebekım, elimdekileri sattıkca uygulama hesabından alıyorum bende. Dolap degısıyorum pantalon da aldım yenı etıketlı ama mis gibiler ucuzlar. Adamla bulusurum belki diye aldım krmızı kırmızı ama artık evde gıyerım. Negzel montlar var ama ya
bir kırmızı montta ben de var ne diye aldıysam :KK53:

bunları da dememişsindir değil mi,şu tırnak içinde olan yerleri, şaka demi bu herkes bilir di mi bunların denmeyeceğini? ah siz var ya sizzz, dilin kemiği yok ta bir tane lazımmış burdan bakınca :halay:

okudum ben de konuyu dedim, en buyuk kk nın ya ruh eşi ya da 2.hesabı.
bacım kıymetinizi bilmeyenler utansın valla.
kıymetinizi bilecekler karşınıza çıksınnn
Cıksınlar artık ama ya bu ne? Aranızda yok mu abısı bekar olan, hergun gunaydın yazsın bı de bı kere arasın yeter, bı de holıvud yıldızına benzesın kk ile everin artık bızı ya

En buyuk kk En buyuk kk
gel de sarılın sen elektriği aldım bu bacımdan :halay:

o kadar fitne fesat hatun ilik gibi adamlarla beraber, siz şu cicilikle yanlızsınız işte. azıcık tilki olun tilkiiii.
Fitne fesat olcam bende. Taktık yapıcam . Ben anlamıyorum kı acaba sorunum ne benım? Seffaf olmayı ıcımden gelenı yapmayı sevıyoruö durust davranıyorum ama sevmıyorlar demek kavgam trıbım de yoktur anlamadım gıttı

Merak etme kismetin seni bir yerlerde dogru zamanin gelmesini bekliyor böyle tipler üzülsün sizi kaybetti diye
Kısmetim yok benım sankı ya. Zaten hoslananamıyorım hoslandıgım da arızalı cıkıyor. Ben artık bırını sevmek ıstıyorum ondan takıldım galıba adamın sahsı onemlı değil benım ıcın anlam sahsına değil de ilişki olabilme ihtimalıne yükledim ben

Bence de bogalar cok cok iyi. 👏👏👏 Insallah boga gelir nasibimize hayirlisiysa. Senin burcun ne kanka?
Benim balık yukselen kova alcalan ikizler ben asırı tehlıkeliyim bacım öyle diyorlar. Gercı kendıme tehlıkem galıba ama. Balık boğa ile mutlu olur demi? Yaylar akrepler olmuyo bence.

Dinlemeye gidebileceğim bir yer değil, arkadasının yerine çıktı mekanda birkaç gece, pandemi nedeniyle zaten kapandı. Elektrik alamadı gibi sanki ama gorusunce almıstı, sonradan yazısıp konusunca da aldı ne zaman ben ustune dustum gerı cekıldı gıbı. Yazmazsam yazıyor gun ıcınde ama uzatmıyor konusmayı diyeyım. İlgi almayı seviyor ama gostermeyı değil. İşte o elektriği tekrar nasıl yakabilirim?
Siz üstüne düşünce hopp bu kız da cepte deyip yavaştan kaçmış 😁boşuna tavlamaya uğraşmayın kimbilir kaçıncı yazılan kişisiniz

onu ilk kasımda aşk başkadır filminde keşfetmiştim hız tuzağında dikkatimi çekmemişti.ama ünlü ünsüz kimi deşsen arkasından skandal çıkıyor :KK70:
Ben de artık holıvıd starlarına degıl egıtıme kulture bakıcam. Şekilcilik nereye kadar. Zaten uc gunluk dunya.onemli olan adamın tarzı, kalitesi. Candan ercetın bile ne demiş: bir arıstokrat için yor kendini, dunyada ölümden başkası yalan.. hakkaten öyle

Gezmeyi seven biriyseniz boğa ev kuşu söyleyim 😁haftasonu gezmeye zor çıkarırsınız ama evcil sadıktırlar he bir de biraz dediğim dedik
Ben evde durmayı severim zatem soğuk yazın da bahceye cıkarız ohh miss.. zatem hep online oldu serefsız. Ben artık ilgilenmicem onunla. Deli gibi bişi. Arayıp bagırdı bana

Arayıp bağırdı mı yok artık 2 günlük tanıdığınız insan ne diye bağırdı
Gece beni aradı nerdesin sen diye soylendı sonra ben susunca susyorsan kapatıcam dedi ben de yuzune kapadım öyle kaldı. Ben de anlamadım. Banyoda dusup kafasını falan carptı galıba

Ben de artık holıvıd starlarına degıl egıtıme kulture bakıcam. Şekilcilik nereye kadar. Zaten uc gunluk dunya.onemli olan adamın tarzı, kalitesi. Candan ercetın bile ne demiş: bir arıstokrat için yor kendini, dunyada ölümden başkası yalan.. hakkaten öyle
Senelerdir bu forumu okurum ama gözümden yaş gelerek, hönkürerek güldüğüm tek konu bu oldu. Simeyra harika bir insansın.. Keşke seni gerçek hayatta tanısam ve fıkralarına gülüp köstebek pastandan yesem.. Umarım hayat senin yüzünü hep güldürür ve en yakın zamanda doğru insanla karşılaştırır 🐨

Back
X