Bu adamı nasıl tavlarım?

bunları da dememişsindir değil mi,şu tırnak içinde olan yerleri, şaka demi bu herkes bilir di mi bunların denmeyeceğini? ah siz var ya sizzz, dilin kemiği yok ta bir tane lazımmış burdan bakınca :halay:

okudum ben de konuyu dedim, en buyuk kk nın ya ruh eşi ya da 2.hesabı.
bacım kıymetinizi bilmeyenler utansın valla.
kıymetinizi bilecekler karşınıza çıksınnn

Yok ya tam olarak boyle demedim tabi bunu simdi karikaturize ettim ama su evimde kalan hoslandigim is arkadasima hayat hikayem cercevesinde evet parca parca anlattim malesef. Neyse ki artik hoslanmiyorum kendisinden. Butun hayat hikayemi biliyor ama kitap filan yazarsa kullanir malzeme olur :P

Ilk bulusmada hayat hikayesi ve fikra anlatmak dedi ya zaten orda ben de ben enerjisi aldim. :KK43: Fikralari biraz modifiye etmemiz ve hayat hikayemizi anlatirken "bes sene onceki sevgilim, ki kendisi alkolikti ve bana siddet uyguluyordu, neyse bu beni aldatinca ben de kirk kilo aldim ama sence gecen haftaya gore azicik da olsa vermemis miyim dogru soyle?" Kismini cikarmamiz lazim.
ezilmeyin ezin yahuuu daha açık nasıl yazayım aşk meşk hikaye bi zamandan sonra.erkeklerin yüzde sekseni acınmaması gereken türlerdir geriye kalan yüzde yirmiye denk gelirsen ne alaa yok gelmezsen daha çok acı çekersin demedi deme.donanımlı bir kadınsın aklını kullan yeter

Yok ya tam olarak boyle demedim tabi bunu simdi karikaturize ettim ama su evimde kalan hoslandigim is arkadasima hayat hikayem cercevesinde evet parca parca anlattim malesef. Neyse ki artik hoslanmiyorum kendisinden. Butun hayat hikayemi biliyor ama kitap filan yazarsa kullanir malzeme olur :p
gitti mi o adam pekii?

ezilmeyin ezin yahuuu daha açık nasıl yazayım aşk meşk hikaye bi zamandan sonra.erkeklerin yüzde sekseni acınmaması gereken türlerdir geriye kalan yüzde yirmiye denk gelirsen ne alaa yok gelmezsen daha çok acı çekersin demedi deme.donanımlı bir kadınsın aklını kullan yeter

Bence de erkeklere acimamak lazim. Bu konunun gelismelerini okuyunca gorduk ki keanu reeves bile sacma sapan dengesiz dengesiz hareketler icinde.

Bence de erkeklere acimamak lazim. Bu konunun gelismelerini okuyunca gorduk ki keanu reeves bile sacma sapan dengesiz dengesiz hareketler icinde.
onu ilk kasımda aşk başkadır filminde keşfetmiştim hız tuzağında dikkatimi çekmemişti.ama ünlü ünsüz kimi deşsen arkasından skandal çıkıyor :KK70:

ergen değiliz ki artık valla ben bekar olsam karizmatik lüks arabalı cebi dolu ha bir de az buçuk karakterli bir adam bakardım.geri kalanları kadın parasının peşinde anca burda ne konular okudumm.yaşlar 40 a yakınsa ve üstüyse kesinlikle maddi manevi full artı full erkek tercih et ne diye kahrını çekeceksin ergen tripli tutunamamışların
Onları da bulamıyoruz ki balım, ama haklısın ya. Genelı evlı ya da bosanmıs evlılık dusunmeyen tıpler. Evlı erkekler zaten asla olmaz bosanmıs olan da ayrı trıpte

Sevgili konu sahibi, çok şekersin. Kaybederse bırak o üzülsün valla adamın ömrünü uzatırsın sen :D sevgiler.

arıza erkekler ilk başlarda çekici geliyor yalan yok ama bir süre sonra sinir hastası oluyorsun resmen gelgitlerle yaşamaktan.30 dan sonra arıza adam çekilmiyor tecrübeyle sabit.iyi baba olacak bir adam bul gitsin gerisi hikayee :KK70:

ben de birinin Fulya sıyım işte, kız acaip hoş, çok becerikli, çok da duzgun, ama espri surekli espri yapma gulme ihtiyacı. e adam nasılsın dese espri yapacak yani, yapma diyorum azıcık ağırlığın olsun, adam stand upçı mulakatı yapmıyor, senden elektrik almış, ondan yazıyor hoşlanıyor senden diyorum, yok tutamıyor bizimki, adam goruşelim der demez tamam diyor, iki gun ardarda adam arasa uçuncu dörduncu beşinci gun kendisi arar. bir de ayıp olur diye kapatmaz da.
adam açmazsa iki uç kere arar. yok bu öyle bir insan değil g.tu kalkmıyor der her defasında, senin kaldıramadığın g.t yok diyorum, iki gun sonra adamlar puf. bakıyolar karşısında acaip hevesli bir kız var gidiyo adamlar.
sonra kendine guveni kırılıyor her defasında. kendisine diyorum edison bile ampulu bulana 900 kere farklı şey denemiş, sen 900 defa aynı hatayı yapıyosun. mumkun olduğunca az konuşsa harika insanlar çıkar karşısına,çunku gerçekte ağır, çok hoş ve kendi halinde bir kız ama erkeklerle konuşurken bir tane popçu kadın var ya surekli espri yapmaya çalışan, öyle birine dönuyor. öyle bir kız nasıl yanlız diye herkes şaşırıyor. azıcık etkileşimi azaltsa, uç çocuğunun babası gibi davranmasa adamlara, g.tlerini kaldırmasa keşke.
mutlu olmayı çok hakediyor çunku.
Ben o kadar komik değilim ya basta boyleyım de sonradan delı zamanlarım suskun zamanlarım da oluyor. Ne kadar eğlencelı kızmıs aslında onlar kaybetmıs ya keske herkes sevdıgı tarafından sevılse sureklı taktık taktıl yoruldum ya

arıza erkekler ilk başlarda çekici geliyor yalan yok ama bir süre sonra sinir hastası oluyorsun resmen gelgitlerle yaşamaktan.30 dan sonra arıza adam çekilmiyor tecrübeyle sabit.iyi baba olacak bir adam bul gitsin gerisi hikayee :KK70:
Ya demek ki blokajlarım var arızalı adam cekıcı gelıyo belkı de evlenme korkum var benım. Kac senedır yalnızım garı nerdeyse dort olacak. Bır gun kkya kaynanam altınlarıma cokecek dıye konu acar mıyım acaba? Allam kısmet et ben de gorumceme laf saymak ıstıyorum ben de kaynanam habıre gelıyo demek ıstıyorum

Ya demek ki blokajlarım var arızalı adam cekıcı gelıyo belkı de evlenme korkum var benım. Kac senedır yalnızım garı nerdeyse dort olacak. Bır gun kkya kaynanam altınlarıma cokecek dıye konu acar mıyım acaba? Allam kısmet et ben de gorumceme laf saymak ıstıyorum ben de kaynanam habıre gelıyo demek ıstıyorum
10 yıllık evliyim 1 tane kaynana görümce ya da altın konum yok korkma sende de olmazz :KK70:

Kızlar bir arkadaş vasıtası ile biriyle tanıştım. Adam 40 yaşında, işinde gücünde, eğlenceli ve konuşkan bir adam aynı zamanda sahne alıyordu bır mekanda. Biz dinlemeye gitmiştik ortak arkadaşla ardından iki gün sonra beni instadan ekledi ve sohbete başladık.
Birkaç gün boyunca sabahtan akşama kadar yazıp durdu, hatta benim misafirim gelip de ben yazmayınca ertesi gün neden akşam yazmadığımı sordu. Espriler, şakalar gırla giderken numaramı istedi ve telefonda yazışmaya başladık. Ancak ben kalan iki üç gün boyunca biraz üstüne düştüm, yazdım, hatta aradığında konuşmayı uzattım. O daha seyrek cevaplar vermeye başladı. Ben yazınca anında online olan adam gec yazmaya başladı. Nasıl desem ilgili gibi hala ama çok değil gibi. Ah salak kafam.

ardından dün ben yazmadım, ilk o yazdı ama ben yine coştum. Devamında yazıştık, araştık ama eskisi gibi özenli değil sanki kırk yıllık arkadaşı gibi rahat yazıyor. Bugün aynı hatayı yapmayayım dedim ve yazmadım öğlene doğru yazdı sonrasında saat üç gibi bir yazışma oldu kısacık ben yine şakalar offf ne aptalım ondan sonra sesi çıkmadı.

yedeğe almış olabilir, aman bu kız ne çok istiyo demiş olabilir ama ben gerçekten hoşlandım. Beni aramasını istiyorum, emınım yazacak ama eskisi yazışmalar yok napıyosun bakalım diyor iyi diyorum o da kendı yaptıgını söyluyor gunun nasıl deyince eh işte diyor mesela. İlgisi kayboluyor gibi sanki. Bir haftadır bugun ilk kez konusmadık da. Kankaya bağlayacak sanırım. Ciddi bir ilişkisi yok hatta ilişkisi yok, kafasında biri yok eminim öğrendim arkadasımdan ama napsam da eskisi gibi ilgili olmasını sağlasam?
Sanırım ilkten hoşlanmıştı fakat fazla ilgiden bunaldı bence sen kaçan kovalanır taktığını yap zaten ise yararsa güzel yaramazsa da salla gitsin bi cacık olmaz dersin çünkü ilk haftadan ilgiden sıkılırsa bu sekilde ilişki monotona bağlar bir aya

arama o seni bulur cool ol yeter ha bir de mont alma artık yeter ucuz ucuz satıyorsun bak sonra :KK53:
İki ayda 15 kilo vermısım bebekım, elimdekileri sattıkca uygulama hesabından alıyorum bende. Dolap degısıyorum pantalon da aldım yenı etıketlı ama mis gibiler ucuzlar. Adamla bulusurum belki diye aldım krmızı kırmızı ama artık evde gıyerım. Negzel montlar var ama ya

Sanırım ilkten hoşlanmıştı fakat fazla ilgiden bunaldı bence sen kaçan kovalanır taktığını yap zaten ise yararsa güzel yaramazsa da salla gitsin bi cacık olmaz dersin çünkü ilk haftadan ilgiden sıkılırsa bu sekilde ilişki monotona bağlar bir aya
Ben kacıcam zaten bunlardan bısey olmayacak sankı ya. Keske olsa ama herkes ıssız adam

Back
X