evet hata sende.Hayırlı ramazalar Allah kimsenin evinden huzurunu eksik etmesin..Kızlar beni bilenler vardır eşimle sorunlarımız var eşimin huysuzluğu yüzünden çok sık tartışıyoruz ..dün gece sahurda kayınvalidem geldi ..beraber sahur yaptık ben 7.5 aylık hamileyim tutamıyorum eşimle kendisi sofraya oturdular ..konu çocuklardan açıldı . Kayınvalidem ne kadar çok çocuk olsa da İnan'a sonunda iki kişi kalıyor dedi..eşimde ağzının içinde gülerek ben de ondan korkuyorum dedi Zaten ..hani Benimle tek kalmaktan.. kaynanam anlamadı ..eşim deri söylesene ne dediğimi ben de geçiştirdim bişey demedim kendisi söyledi sonra durduk yere dedi 45 50 li yaşlara geldiğimizde sen beni boşasana yine sustum ..bişey demedim . Ama çok zoruma gitti.. sofrayı topladım namaz kıldım geldim uyumaya eşim yatakta noldu bişeyin mi bar dedi hayır dedim dediklerime mi alındın ben de sustum yok dedim ..konuyu uzatacaktı ben sustum uyuduk..neyse bugün işten geldi ..ben de kızımın oyuncaklarını topluyordum .. kumaş ceketi kirlenmişti askıda asılıydı. Temizlemeye gönderecektim diye tekrar dolaba bırakmadım. Bu çeket hala niye burda dedi ..yazık değil mi askı izi çıkıyor hiç düşünmüyorsun dedi kızarak. Ben de sakin bir şekilde temizlemeye göndereceğim için almadım dedim .ceketi tuttu fırlattı .laf saymaya başladı ben de yine ses Yok..aldım ceketi istediği yere astım ..gitti uyumaya..oturdum kuran okumaya bir ağlama tuttu beni dolmuştum zaten ..yanına çağırdı niye ağlıyorsun dedim Yok bişey dedim söyle dedi ...güzel bir şekilde söylemek yerine ceketi atmak güzel bir davranış mıydı dedim..keşke suratına fırlatsaydım dedi.bide sen mi kendini haklı çıkarıyorsun ..ben birşey yapmadım ki dedim ..düşünemiyorsun o ceketi ordan almayı ..düşünememek de birşey yapmaktır dedi..benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum sus sesin gelmesin git kapıyı kapat ağla ağzına yazma koy ağla sesin bana gelmesin..yoksa çıkıp gidecem ben uyumaya geldim dedi tamam dedim git uyu sesim sana gelmez ..hala uyuyor ..nolur söyleyin ben mi yanlış davranıyorum bu Adama karşı hata ben de mi
Boyle bir adamla evli kalman en buyuk hatan..Hayırlı ramazalar Allah kimsenin evinden huzurunu eksik etmesin..Kızlar beni bilenler vardır eşimle sorunlarımız var eşimin huysuzluğu yüzünden çok sık tartışıyoruz ..dün gece sahurda kayınvalidem geldi ..beraber sahur yaptık ben 7.5 aylık hamileyim tutamıyorum eşimle kendisi sofraya oturdular ..konu çocuklardan açıldı . Kayınvalidem ne kadar çok çocuk olsa da İnan'a sonunda iki kişi kalıyor dedi..eşimde ağzının içinde gülerek ben de ondan korkuyorum dedi Zaten ..hani Benimle tek kalmaktan.. kaynanam anlamadı ..eşim deri söylesene ne dediğimi ben de geçiştirdim bişey demedim kendisi söyledi sonra durduk yere dedi 45 50 li yaşlara geldiğimizde sen beni boşasana yine sustum ..bişey demedim . Ama çok zoruma gitti.. sofrayı topladım namaz kıldım geldim uyumaya eşim yatakta noldu bişeyin mi bar dedi hayır dedim dediklerime mi alındın ben de sustum yok dedim ..konuyu uzatacaktı ben sustum uyuduk..neyse bugün işten geldi ..ben de kızımın oyuncaklarını topluyordum .. kumaş ceketi kirlenmişti askıda asılıydı. Temizlemeye gönderecektim diye tekrar dolaba bırakmadım. Bu çeket hala niye burda dedi ..yazık değil mi askı izi çıkıyor hiç düşünmüyorsun dedi kızarak. Ben de sakin bir şekilde temizlemeye göndereceğim için almadım dedim .ceketi tuttu fırlattı .laf saymaya başladı ben de yine ses Yok..aldım ceketi istediği yere astım ..gitti uyumaya..oturdum kuran okumaya bir ağlama tuttu beni dolmuştum zaten ..yanına çağırdı niye ağlıyorsun dedim Yok bişey dedim söyle dedi ...güzel bir şekilde söylemek yerine ceketi atmak güzel bir davranış mıydı dedim..keşke suratına fırlatsaydım dedi.bide sen mi kendini haklı çıkarıyorsun ..ben birşey yapmadım ki dedim ..düşünemiyorsun o ceketi ordan almayı ..düşünememek de birşey yapmaktır dedi..benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum sus sesin gelmesin git kapıyı kapat ağla ağzına yazma koy ağla sesin bana gelmesin..yoksa çıkıp gidecem ben uyumaya geldim dedi tamam dedim git uyu sesim sana gelmez ..hala uyuyor ..nolur söyleyin ben mi yanlış davranıyorum bu Adama karşı hata ben de mi
Çok sustugun için bu raddeye gelmişsiniz o adamın senin sesinden rahatsız olma lüksü yok. Ayrıca çok rahatsız oluyorsa aglatmasın gönlünü alsın. Senin de evin orası bey efendiye paşalar gibi davranmak zorunda değilsin haddini bilsin biraz hep mi böyle ?Çok bunaldım arkadaşlar ..nasıl davranacağımı şaşırdım ..ben de insanım tepkilerim olabilir susmaya alıştım artık ama ağlamayı tutamıyorum çok dolduğum zaman ağlıyorum beyefendi sesimden rahatsız oluyormuş ..kalktık yemek yaptım yine oruç olduğu için ..uzatıp benimle konuşmayacak ne yapayım ben konuşmasa ?
Lütfen böylesi hiç konuşmasın.Terbiyesiz adamÇok bunaldım arkadaşlar ..nasıl davranacağımı şaşırdım ..ben de insanım tepkilerim olabilir susmaya alıştım artık ama ağlamayı tutamıyorum çok dolduğum zaman ağlıyorum beyefendi sesimden rahatsız oluyormuş ..kalktık yemek yaptım yine oruç olduğu için ..uzatıp benimle konuşmayacak ne yapayım ben konuşmasa ?
Çok bunaldım arkadaşlar ..nasıl davranacağımı şaşırdım ..ben de insanım tepkilerim olabilir susmaya alıştım artık ama ağlamayı tutamıyorum çok dolduğum zaman ağlıyorum beyefendi sesimden rahatsız oluyormuş ..kalktık yemek yaptım yine oruç olduğu için ..uzatıp benimle konuşmayacak ne yapayım ben konuşmasa ?
Böyle adamlara ne çocuk doğrulur ne de başka bişey yapılır vicdansız herif.Hayırlı ramazalar Allah kimsenin evinden huzurunu eksik etmesin..Kızlar beni bilenler vardır eşimle sorunlarımız var eşimin huysuzluğu yüzünden çok sık tartışıyoruz ..dün gece sahurda kayınvalidem geldi ..beraber sahur yaptık ben 7.5 aylık hamileyim tutamıyorum eşimle kendisi sofraya oturdular ..konu çocuklardan açıldı . Kayınvalidem ne kadar çok çocuk olsa da İnan'a sonunda iki kişi kalıyor dedi..eşimde ağzının içinde gülerek ben de ondan korkuyorum dedi Zaten ..hani Benimle tek kalmaktan.. kaynanam anlamadı ..eşim deri söylesene ne dediğimi ben de geçiştirdim bişey demedim kendisi söyledi sonra durduk yere dedi 45 50 li yaşlara geldiğimizde sen beni boşasana yine sustum ..bişey demedim . Ama çok zoruma gitti.. sofrayı topladım namaz kıldım geldim uyumaya eşim yatakta noldu bişeyin mi bar dedi hayır dedim dediklerime mi alındın ben de sustum yok dedim ..konuyu uzatacaktı ben sustum uyuduk..neyse bugün işten geldi ..ben de kızımın oyuncaklarını topluyordum .. kumaş ceketi kirlenmişti askıda asılıydı. Temizlemeye gönderecektim diye tekrar dolaba bırakmadım. Bu çeket hala niye burda dedi ..yazık değil mi askı izi çıkıyor hiç düşünmüyorsun dedi kızarak. Ben de sakin bir şekilde temizlemeye göndereceğim için almadım dedim .ceketi tuttu fırlattı .laf saymaya başladı ben de yine ses Yok..aldım ceketi istediği yere astım ..gitti uyumaya..oturdum kuran okumaya bir ağlama tuttu beni dolmuştum zaten ..yanına çağırdı niye ağlıyorsun dedim Yok bişey dedim söyle dedi ...güzel bir şekilde söylemek yerine ceketi atmak güzel bir davranış mıydı dedim..keşke suratına fırlatsaydım dedi.bide sen mi kendini haklı çıkarıyorsun ..ben birşey yapmadım ki dedim ..düşünemiyorsun o ceketi ordan almayı ..düşünememek de birşey yapmaktır dedi..benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum sus sesin gelmesin git kapıyı kapat ağla ağzına yazma koy ağla sesin bana gelmesin..yoksa çıkıp gidecem ben uyumaya geldim dedi tamam dedim git uyu sesim sana gelmez ..hala uyuyor ..nolur söyleyin ben mi yanlış davranıyorum bu Adama karşı hata ben de mi
Evet canım hep böyle elimden geldiğince Güleryüzlü olurum sevdiğimi dile getiririm .ama Birgün bana sevdiğini söylemedi güzel bir söz ya da ..böyle demek ki dedim üstelemedim..ama huysuzluğu bıktırdı beni artıkÇok sustugun için bu raddeye gelmişsiniz o adamın senin sesinden rahatsız olma lüksü yok. Ayrıca çok rahatsız oluyorsa aglatmasın gönlünü alsın. Senin de evin orası bey efendiye paşalar gibi davranmak zorunda değilsin haddini bilsin biraz hep mi böyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?