Bu adamı ne yapmalı

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Hayırlı ramazalar Allah kimsenin evinden huzurunu eksik etmesin..Kızlar beni bilenler vardır eşimle sorunlarımız var eşimin huysuzluğu yüzünden çok sık tartışıyoruz ..dün gece sahurda kayınvalidem geldi ..beraber sahur yaptık ben 7.5 aylık hamileyim tutamıyorum eşimle kendisi sofraya oturdular ..konu çocuklardan açıldı . Kayınvalidem ne kadar çok çocuk olsa da İnan'a sonunda iki kişi kalıyor dedi..eşimde ağzının içinde gülerek ben de ondan korkuyorum dedi Zaten ..hani Benimle tek kalmaktan.. kaynanam anlamadı ..eşim deri söylesene ne dediğimi ben de geçiştirdim bişey demedim kendisi söyledi sonra durduk yere dedi 45 50 li yaşlara geldiğimizde sen beni boşasana yine sustum ..bişey demedim . Ama çok zoruma gitti.. sofrayı topladım namaz kıldım geldim uyumaya eşim yatakta noldu bişeyin mi bar dedi hayır dedim dediklerime mi alındın ben de sustum yok dedim ..konuyu uzatacaktı ben sustum uyuduk..neyse bugün işten geldi ..ben de kızımın oyuncaklarını topluyordum .. kumaş ceketi kirlenmişti askıda asılıydı. Temizlemeye gönderecektim diye tekrar dolaba bırakmadım. Bu çeket hala niye burda dedi ..yazık değil mi askı izi çıkıyor hiç düşünmüyorsun dedi kızarak. Ben de sakin bir şekilde temizlemeye göndereceğim için almadım dedim .ceketi tuttu fırlattı .laf saymaya başladı ben de yine ses Yok..aldım ceketi istediği yere astım ..gitti uyumaya..oturdum kuran okumaya bir ağlama tuttu beni dolmuştum zaten ..yanına çağırdı niye ağlıyorsun dedim Yok bişey dedim söyle dedi ...güzel bir şekilde söylemek yerine ceketi atmak güzel bir davranış mıydı dedim..keşke suratına fırlatsaydım dedi.bide sen mi kendini haklı çıkarıyorsun ..ben birşey yapmadım ki dedim ..düşünemiyorsun o ceketi ordan almayı ..düşünememek de birşey yapmaktır dedi..benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum sus sesin gelmesin git kapıyı kapat ağla ağzına yazma koy ağla sesin bana gelmesin..yoksa çıkıp gidecem ben uyumaya geldim dedi tamam dedim git uyu sesim sana gelmez ..hala uyuyor ..nolur söyleyin ben mi yanlış davranıyorum bu Adama karşı hata ben de mi

evet hata sende.
adam en başından beri böyle.
boşanmadığına göre olduğu gibi kabul edeceksin.
boşuna kendini yıpratıyorsun.

Çok bunaldım arkadaşlar ..nasıl davranacağımı şaşırdım ..ben de insanım tepkilerim olabilir susmaya alıştım artık ama ağlamayı tutamıyorum çok dolduğum zaman ağlıyorum beyefendi sesimden rahatsız oluyormuş ..kalktık yemek yaptım yine oruç olduğu için ..uzatıp benimle konuşmayacak ne yapayım ben konuşmasa ?

Boyle bir adamla evli kalman en buyuk hatan..

Çok sustugun için bu raddeye gelmişsiniz o adamın senin sesinden rahatsız olma lüksü yok. Ayrıca çok rahatsız oluyorsa aglatmasın gönlünü alsın. Senin de evin orası bey efendiye paşalar gibi davranmak zorunda değilsin haddini bilsin biraz hep mi böyle ?

Lütfen böylesi hiç konuşmasın.Terbiyesiz adam

Bırakın konuşmasın

Ağlamayın da gözlerinize yazık

Yemek falan da yapmayın oralı olmayın. Madem o konuşmuyor siz de konuşmayın. Zaten hamilesiniz niye sahura kalkmakla uğraşasınız ki? Akşam yemeği kendinize yapın güzelce yiyin yatın sabah kalkın. Hamile hamile sahura uyanmakla hiiiiç uğraşmazdım ben olsam. Yiyin için keyfinize bakın. Doğacak çocuğunuzu düşünün kime benzer nasıl olur düşünüp keyiflenin. Hiiiiç üzülmeyin. Yakında otursaydım gelir o herifi ayağımın altına alırdım.

Bilmem kaçıncı aynı konunuz
hala adama yemek yapıyorsunuz ceketini siz alıp kaldırıyorsunuz
evet bunları yapmanız hata
boşanmalısınız ama siz de o niyet yok o yüzden tamam kocacım emrine amadeyim diyerek her dediğini yapmalısınız iki eliniz kanda da olsa

Böyle adamlara ne çocuk doğrulur ne de başka bişey yapılır vicdansız herif.

Evet canım hep böyle elimden geldiğince Güleryüzlü olurum sevdiğimi dile getiririm .ama Birgün bana sevdiğini söylemedi güzel bir söz ya da ..böyle demek ki dedim üstelemedim..ama huysuzluğu bıktırdı beni artık

Aralık ayından beri eşinizle evliliğinizin yolunda girmediğini anlatıyorsunuz nereye kadar bu şekilde devam edicek ve neden kabulleniyorsunuz her şeyi ?
Adamın 1 tarafı tavan yapmış nasılsa tamam peki diyen karı var evde.
Allah ıslah etsin ne diyim mübarek ramazan günü

Evet hata sizde
Neden alttan aliyorsunuz neden surekli yok birsey diyorsunuz
Var iste birsey konussana kuzum
Agzin yok mu senin oturup hamile halinle aglayip dusuyosun surekli
O karnindaki bebege yazik degil mi? Surekli uzgun ve aglayan bir kadinin icinde neler hissediyor kimbilir
Tey allam valla bu bdv yuzunden ben de dert sahibi oldum cok uzuluyorum boyle kadinlarin bebelerin haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…