keşke öyle bir iyilik yapsanız..Bırakın konuşmasın
Ağlamayın da gözlerinize yazık
Yemek falan da yapmayın oralı olmayın. Madem o konuşmuyor siz de konuşmayın. Zaten hamilesiniz niye sahura kalkmakla uğraşasınız ki? Akşam yemeği kendinize yapın güzelce yiyin yatın sabah kalkın. Hamile hamile sahura uyanmakla hiiiiç uğraşmazdım ben olsam. Yiyin için keyfinize bakın. Doğacak çocuğunuzu düşünün kime benzer nasıl olur düşünüp keyiflenin. Hiiiiç üzülmeyin. Yakında otursaydım gelir o herifi ayağımın altına alırdım.
Konuşuyorum güzel bir şekilde anlatıyorum anlattırmıyor ki tamam sus diyor uzatma kendi söyleyeceğini söylüyor sonra uzatma tamam diyorEvet hata sizde
Neden alttan aliyorsunuz neden surekli yok birsey diyorsunuz
Var iste birsey konussana kuzum
Agzin yok mu senin oturup hamile halinle aglayip dusuyosun surekli
O karnindaki bebege yazik degil mi? Surekli uzgun ve aglayan bir kadinin icinde neler hissediyor kimbilir
Tey allam valla bu bdv yuzunden ben de dert sahibi oldum cok uzuluyorum boyle kadinlarin bebelerin haline
Evliliğini nasıl oldu görücü usulü ile mi?Evet canım hep böyle elimden geldiğince Güleryüzlü olurum sevdiğimi dile getiririm .ama Birgün bana sevdiğini söylemedi güzel bir söz ya da ..böyle demek ki dedim üstelemedim..ama huysuzluğu bıktırdı beni artık
Hayır canım severek oldu ..kendisi benden daha istekliydi evlenmek içinEvliliğini nasıl oldu görücü usulü ile mi?
Böyle adamın kendisinin de kendisiyle evlenilmeyeceğini bilmesinden dolayı sizle evlenmek için bastırmış olması doğal :)Hayır canım severek oldu ..kendisi benden daha istekliydi evlenmek için
Daha çok üzüldüm. Birbirini seven iki insan bu hale gelmemeliydi. Ben de kavga etmeyi sevmem ama o kadar alışmış ki sizin herşeyi kabulleniyor olmanızı bir şekilde değiştirme misiniz düzeni ama nasıl tabi. Allah kolaylık versinHayır canım severek oldu ..kendisi benden daha istekliydi evlenmek için
Kendisinin değişeceği Yok çünkğ bari ben alttan alayım da çocuğum huzursuz olmasın diyorumKusura bakmayın ama hata sizde çok ezik davranıyorsunuz nie kendinizi bu kadar ezdiriyorsunz
Bırakın konuşmasın
Ağlamayın da gözlerinize yazık
Yemek falan da yapmayın oralı olmayın. Madem o konuşmuyor siz de konuşmayın. Zaten hamilesiniz niye sahura kalkmakla uğraşasınız ki? Akşam yemeği kendinize yapın güzelce yiyin yatın sabah kalkın. Hamile hamile sahura uyanmakla hiiiiç uğraşmazdım ben olsam. Yiyin için keyfinize bakın. Doğacak çocuğunuzu düşünün kime benzer nasıl olur düşünüp keyiflenin. Hiiiiç üzülmeyin. Yakında otursaydım gelir o herifi ayağımın altına alırdım.
Suç senin canım adam aşırı şımarmış sayende.. Sana değer vermiyor,sende her atarlandıgında susarsan iyice değersizleşeceksin kaçan kovalanır misali sen kaç konuşmuyorsa da sen hiç konuşmaHayır canım severek oldu ..kendisi benden daha istekliydi evlenmek için
Bravo , en guzel yorum , ağzınıza saglikeşiniz kaç yaşında boyu mu yetmiyor ceketini askıdan almaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?