- 22 Mart 2018
- 407
- 510
- 103
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
yürüyor. Yakında uçadabilir.
ilişkin varsa çok da muhatap olmamaya çalış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurduğu cümle karşısında susmanız kabullenmek gibi olmuş o yüzden yüz bulup eklemiştir. Çünkü terslemediniz. Keşke bir "ne münasebet canım siz benim dengim misiniz de ben sizinle tatile gideyim" gibi bir cümle kursaydınız ağzının payını verseydiniz.Bu adam benden 15 20 yaş kadar büyük. Benim canımı sıkan kısım bu zaten. Yaşıtım biri olsa belki hoşlandı vs der bi kılıf uydururum. Ama zorlasa benim yaşımda çocuğu olurdu. Iğrenç bir durum
Anlatma sakın. Erkek arkadasin pesine duser kavgaya kadar gider. Def et gitsin. 15 20 yas buykmus nerdeyse kizi yasindasin. Pis adam.Yok eklemem zaten. Sorarsa da erkek arkadaşım sorun ediyor derim. Bunu sevgilime anlatmalı miyim onu bilemiyorum
Ne sacmaliyorsunuz siz. Hadsizlik yapmayın. Okumadan insanları yaftalamak ne kadar kolay değil mi. Mümkünse siz tek kelime daha yazmayın.Boşanmak üzereden sonrasini okumadım. Ne haliniz varsa görün
İlginiz olabilir de bu beni ilgilendirmez.Ne duymayi bekliyorsunuz da soruyorsunuz anlamadım. Benden yaşca büyük bir insanin bu tavrı hoşuma gitmedi ben mi yanlış anlıyorum diye sormak istedim. Bir de dert beğendiremiyoruz komik yani.
Ne zannediyorsunuz adama ilgim var falan mı.
Kabul etmedim tabiki. Bugün gördüm yüzüne dahi bakmadımTersleseydiniz kendine yeni bir av seçerdi,isteklerini de kabul etmeyin,oldun bitsin.
Ben başkasından duydum bunu.siz adamı tanımıyorsanız ılsıkı duryumunu bilmeniz de tuhaf... Eklemeyn sosyal medyadan sizinle konusmaya devam ederse de merhaba merhaba olsun durumunuz..
kesinlikle muhattap olmayın derim, benim babamla aramda 20 yaş var şaka mı bu, karthoroz işte. sizli bizli iş dışında konulara girmeyelim diye bir daha uyarın derim. arkadaşlık isteklerinde kesinlikle (sosyal medya) reddedin eklemeyin. hiç sevmem bu şekilde sırnaşık insanları ya. hayal ettim bana yapsalar midem bulanır her gördüğümde bu adamı..Bu adam benden 15 20 yaş kadar büyük. Benim canımı sıkan kısım bu zaten. Yaşıtım biri olsa belki hoşlandı vs der bi kılıf uydururum. Ama zorlasa benim yaşımda çocuğu olurdu. Iğrenç bir durum