Bu adamın amacı ne ?

Bu adam benden 15 20 yaş kadar büyük. Benim canımı sıkan kısım bu zaten. Yaşıtım biri olsa belki hoşlandı vs der bi kılıf uydururum. Ama zorlasa benim yaşımda çocuğu olurdu. Iğrenç bir durum
kurduğu cümle karşısında susmanız kabullenmek gibi olmuş o yüzden yüz bulup eklemiştir. Çünkü terslemediniz. Keşke bir "ne münasebet canım siz benim dengim misiniz de ben sizinle tatile gideyim" gibi bir cümle kursaydınız ağzının payını verseydiniz.

sınırını çizmekte geç kalma ,

adam çok laçka haberin olsun , gider başka yerde geçen x de böyle böyle dedim der anlatır güler ,

adın çıkar boş yere

Beyefendi bosaniyor ya özgürlüğün verdiği hisle önüne gelene kanca atmaya başlamıştır.Evliyken yapmayı özlediği şeyleri artık vicdan baskısını hissetmeden yapıyor kendince.Sanki her kadın ona kucağını açmış bekliyor.Hadsiz birisi o kadar .Erkek arkadaşınıza bahsetmeye bile değmez .Sizin tavrinizla alakalı değil çünkü yaptıkları.Emin olun aynı hadsizligi başka başka kadınlara da yapıyordur.

ay nefret ederim böyle laubali insanlardan. keşke cevap vermemek yerine ''ne münasebet hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden'' deyip bozsaydın. bir daha yapamazdı.

Yaralarını saracak yara bandı arıyor... Selamı sabahı kesmelisin, hoş bir şey değil bence.

Ne duymayi bekliyorsunuz da soruyorsunuz anlamadım. Benden yaşca büyük bir insanin bu tavrı hoşuma gitmedi ben mi yanlış anlıyorum diye sormak istedim. Bir de dert beğendiremiyoruz komik yani.
Ne zannediyorsunuz adama ilgim var falan mı.
İlginiz olabilir de bu beni ilgilendirmez.
Bundan bahsetmiyorum.
Dışarda ki binlerce manyaktan bir tanesi işte, bu kadar dert etmenize gerek yok demeye çalışıyorum.

adam önüne gelene saldırma modunda bence. nerden ne çıkarsa diye pusuya yatmış belli. kesinlikle eklemeleri kabul etmeyin. geldiğinde de mümkün mertebe iş dışı konuşmayın.

siz adamı tanımıyorsanız ılsıkı duryumunu bilmeniz de tuhaf... Eklemeyn sosyal medyadan sizinle konusmaya devam ederse de merhaba merhaba olsun durumunuz..

Bu adam benden 15 20 yaş kadar büyük. Benim canımı sıkan kısım bu zaten. Yaşıtım biri olsa belki hoşlandı vs der bi kılıf uydururum. Ama zorlasa benim yaşımda çocuğu olurdu. Iğrenç bir durum
kesinlikle muhattap olmayın derim, benim babamla aramda 20 yaş var şaka mı bu, karthoroz işte. sizli bizli iş dışında konulara girmeyelim diye bir daha uyarın derim. arkadaşlık isteklerinde kesinlikle (sosyal medya) reddedin eklemeyin. hiç sevmem bu şekilde sırnaşık insanları ya. hayal ettim bana yapsalar midem bulanır her gördüğümde bu adamı..

Back
X