• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amaci

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar.Benim konuştuğum biri vardı sonra koptuk.Neyse bir ay önce babası böbrek nakli oldu geçmiş olsun demek için aradım. Ben de babamı kaybettim on sene önce o yüzden hassasim.O sırada annemde midesinden ameliyat oldu.O da beni aradı gecmis olsun annen nasil işten cikmissin dedi tamam ben aradım o da jest olsun diye aradı. Bugün yine aradı annen nasıl oldu iş buldun mu bende bir iki görüşmeye gittim haber bekliyorum dedim meşgul etmiyim kapatıyim dedim yok dedi annemle babam ablaminyanında hastaneden çıktı ablam bakıyor ablası İstanbulda o kocaelinde oturuyor.Ne yapmaya çalışıyor ben gerçekten anlayamıyorum.Ben de dün whatsaptan kankamdediğim biriyle çektiğim fotoğrafı profil resmi yapacaktim . Görsün ve kıskansin diye sonra vazgeçtim. Tam da bugün beni arıyor evren beni duyuyor galiba geçen sefer de öyle olmuştu bir olayda.Hayır niye arıyorsun bir ay önce sordun annemin iyi olduğunu öğrendin daha neyini soruyorsun bugun millet bir senelik çıktığı sevgilisini tanimamazliktan geliyor bir kere bile aramiyor benim isyerinden arkadaşımda bir sene çıktı bir kere bile aramadi.Bu adam niye ariyor kızlar sizce.

istemiyorsaniz gorusmeyin zorlamiyordur ki sizi..
gorusmeye devam edecekseniz de zamani gelince sorun size nerden bu ilgi..niyetini soyler zaten.

Selam kızlar.Benim konuştuğum biri vardı sonra koptuk.Neyse bir ay önce babası böbrek nakli oldu geçmiş olsun demek için aradım. Ben de babamı kaybettim on sene önce o yüzden hassasim.O sırada annemde midesinden ameliyat oldu.O da beni aradı gecmis olsun annen nasil işten cikmissin dedi tamam ben aradım o da jest olsun diye aradı. Bugün yine aradı annen nasıl oldu iş buldun mu bende bir iki görüşmeye gittim haber bekliyorum dedim meşgul etmiyim kapatıyim dedim yok dedi annemle babam ablaminyanında hastaneden çıktı ablam bakıyor ablası İstanbulda o kocaelinde oturuyor.Ne yapmaya çalışıyor ben gerçekten anlayamıyorum.Ben de dün whatsaptan kankamdediğim biriyle çektiğim fotoğrafı profil resmi yapacaktim . Görsün ve kıskansin diye sonra vazgeçtim. Tam da bugün beni arıyor evren beni duyuyor galiba geçen sefer de öyle olmuştu bir olayda.Hayır niye arıyorsun bir ay önce sordun annemin iyi olduğunu öğrendin daha neyini soruyorsun bugun millet bir senelik çıktığı sevgilisini tanimamazliktan geliyor bir kere bile aramiyor benim isyerinden arkadaşımda bir sene çıktı bir kere bile aramadi.Bu adam niye ariyor kızlar sizce.

Belli ki sizinle ilgileniyor daha nasıl belli etsin adam :)

Boşlukta kalicak bir adam değil. Benden hoslandigini soyledi görüştük fakat sonra iliskiye bakış açımi biliyorsun dedi.Eski nişanlısı aldatmis bunu o kadar guverdiği birinden darbe yedigi icin hep uzak durdu bu sevgili olayından. AMa bugun ikinci kez arayinca şaşırdım.İş bulup bulmam neden bu kadar ilgileniyor kardeşin ne yapıyor onu bile sordu.İş bulmam ya da bulamam onu ne ilgilendirir.Annen nasıl tamam sordun bir ay önce iyi dedim tekrardan arıyor.

Ben aradım babasınin rahatsızlığını öğrenince geçmiş olsun o kadar o da benimkini aradı annen nasıl diye ondan sonra da hiç aramadim o aradı bugün beni merak etmiş önemsiyor yoksa aramazdi

Siz sanırım hala size aşık dememiz için açtınız konuyu ama bunu bilemeyiz ki.Hala aklında siz de olabilirsiniz boşluktan da arıyor olabilir.Hayatınızı buna bağlamayın önünüze bakın.
Bana sorarsanız seven insan telefonla hal hatır sormaz zor günlerinizde yanınızda olurdu

Ben aradım babasınin rahatsızlığını öğrenince geçmiş olsun o kadar o da benimkini aradı annen nasıl diye ondan sonra da hiç aramadim o aradı bugün beni merak etmiş önemsiyor yoksa aramazdi
Ne duymak istediginizi hic anlamadim.
Siz aramissiniz, o aramis, bu sefer de o once davranmis.
Merak etmis ya da onemsemis.hatta deli gibi aşık olmus. Bu da olabilir de,bir telefon gorusmesine bu kadar anlam yuklemeye calismak garip.
Hosunuza gittiyse karsilik verip arayin, yok gitmediyse o sinyali verin emin olun adam bir daha aramaz.

Boşver. Zor bir dönemden geçmiş. Duygusallaşmıştır. İşe gir. Takma.

Ne olabilir ki? Ya özlemiştir ya da merak etmiştir durumunu. Sonuçta ilk sen aramışsın.

Pek duygusal biri değil ketum içine dönük ben bir kere aradım o da aradı üstüne Annemin rahatsızlığı çok büyük bir rahatsızlık değildi. Kkhygaliba özledi ya da merak etti aklına dusmem bile sevindirdi beni.Annemler yok yemeği temizliği kim yapıyor dedim ben yapıyorum çorba pilav makarna dedi.Bayagi hamaratsin dedim.Annemler de göremiyorum calismaçtan bir pazar var o gün de gidicem dedim gidemedim.

Pek duygusal biri değil ketum içine dönük ben bir kere aradım o da aradı üstüne Annemin rahatsızlığı çok büyük bir rahatsızlık değildi. Kkhygaliba özledi ya da merak etti aklına dusmem bile sevindirdi beni.Annemler yok yemeği temizliği kim yapıyor dedim ben yapıyorum çorba pilav makarna dedi.Bayagi hamaratsin dedim.Annemler de göremiyorum calismaçtan bir pazar var o gün de gidicem dedim gidemedim.
Demek ki aklına düşmüşsün gerçekten. Konuşmanız mesafeli miydi peki?
Annene de geçmiş olsun bu arada, fırsat bulursun umarım görmek için :)

Sağol canım annem iyi şimdilik şükür. Konuşmamız mesafeli değildi dikkat et evi yakma yemek yaparken falan dedim o da merak etme yapmam dedi gülerek. iki haftadır alıştım temizlik yemek yapıyorum dedi.Konuşmanın genelinde sıcakti yani mesafeli değildi.

Sağol canım annem iyi şimdilik şükür. Konuşmamız mesafeli değildi dikkat et evi yakma yemek yaparken falan dedim o da merak etme yapmam dedi gülerek. iki haftadır alıştım temizlik yemek yapıyorum dedi.Konuşmanın genelinde sıcakti yani mesafeli değildi.
Anladım, o zaman başka adımlar da atabilir yakında.

Bence siz bu çocuğu unutamadınız
İçinizde bir şeyler yeniden yeşermeye başlıyor.Aynı şeyi karşı taraftan da bekliyorsunuz gibi geldi.

Bi yerlerimiz mi kalmış bana mı öyle geldi...:)
Neyse...
bunu da anlamıyorsan yani niyetini biz nerden bilelim...
hayır cidden yani az çok insanları kestiremiycek kadar bi habermisin

Back
X