Selam kızlar.Benim konuştuğum biri vardı sonra koptuk.Neyse bir ay önce babası böbrek nakli oldu geçmiş olsun demek için aradım. Ben de babamı kaybettim on sene önce o yüzden hassasim.O sırada annemde midesinden ameliyat oldu.O da beni aradı gecmis olsun annen nasil işten cikmissin dedi tamam ben aradım o da jest olsun diye aradı. Bugün yine aradı annen nasıl oldu iş buldun mu bende bir iki görüşmeye gittim haber bekliyorum dedim meşgul etmiyim kapatıyim dedim yok dedi annemle babam ablaminyanında hastaneden çıktı ablam bakıyor ablası İstanbulda o kocaelinde oturuyor.Ne yapmaya çalışıyor ben gerçekten anlayamıyorum.Ben de dün whatsaptan kankamdediğim biriyle çektiğim fotoğrafı profil resmi yapacaktim . Görsün ve kıskansin diye sonra vazgeçtim. Tam da bugün beni arıyor evren beni duyuyor galiba geçen sefer de öyle olmuştu bir olayda.Hayır niye arıyorsun bir ay önce sordun annemin iyi olduğunu öğrendin daha neyini soruyorsun bugun millet bir senelik çıktığı sevgilisini tanimamazliktan geliyor bir kere bile aramiyor benim isyerinden arkadaşımda bir sene çıktı bir kere bile aramadi.Bu adam niye ariyor kızlar sizce.