- 25 Ağustos 2019
- 62.522
- 120.070
- 698
- 31
- Konu Sahibi sessizucurum
Ayyy sabah sabahh gülmek iyi geldiiiBende onu beğenmedim hislerimiz karşılıklı olsun![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy sabah sabahh gülmek iyi geldiiiBende onu beğenmedim hislerimiz karşılıklı olsun![]()
![]()
Ayyy dutçuğumm sabah sabahh benim gülmekten beynime sıçradı yaaaNiye beğenmedim atıyon kardeş soru sorduk sadece![]()
Ayyy sabah sabahh gülmek iyi geldiiibuneydii başıma gelen
![]()
Yakışıklı değil dıyenlerede beğenmedım atıyor konu sahıbesibak şimdi banada atacak
![]()
Hahahahahaha ayy sabah sabahh komşu gelcek kafamı kırıcakkkHahahahha ben demedim mi hadi bunudaaaa hooop baa![]()
Ayyyy oyyyyyy vallahii bu iyiydi ya nerden cıktı karsıma bu konu ya giriyim dedim çıkamadim
Senınkınıde beenmıceeek2 puan verdim onu da boyuna. Gerisini koy verdim. Boya da vermenin nedeni ben 1.70im eşim 1.55 ondan muzdarip![]()
Anam sana gülmüş gııı yaşıyo belliAyyyy oyyyyyy vallahii bu iyiydi ya nerdne cıktı karsıma bu konu giriyim dedim çıkmaadim![]()
Evet bana da aynısını yapmış konu sahibi hasta sanırım beğenmedim burnu büyük çirkin bir adamYanlız buryla kalmıyor benım profılımdekı durumumada begenmedm emojisi bırakmış sıkıntılı belli![]()