- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi sessizucurum
Hahahha ahanda banada güldüüüAnam sana gülmüş gııı yaşıyo belli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha ahanda banada güldüüüAnam sana gülmüş gııı yaşıyo belli![]()
Güldürdükk en sonda gııı şaşırdımmm bende dakkabası yazıyi düzeltmeye calıştım o ara cıkamadım diyecegime cıkmadım yazmışimAnam sana gülmüş gııı yaşıyo belli![]()
Gülsün gülsünn baktı zoştu buralarrrHahahha ahanda banada güldüüü![]()
Güzel yorum da beğenmedim kötü yorum da beğenmedimGülsün gülsünn baktı zoştu buralarrr![]()
Hepünüze beğenmedim![]()
Yaaaaa dutttt allaha aşkına karnıma agrılar girdiiiGüzel yorum da beğenmedim kötü yorum da beğenmedimmamudooo gurban niye doğdun madem dünyaya dargındın
![]()
Buradakiler eşinden bıkmış buda boy gösterisi yapıyorGülsün gülsünn baktı zoştu buralarrr![]()
Bu mesaj beğenilmişHahahahahaha ayy sabah sabahh komşu gelcek kafamı kırıcakkkbunuda begenmedim at bariii
![]()
Yaa bak gör işte sabahtan beri ne haldeyim geberdim geberdim beni beğenmüyürrKahrimdan ölecem valla benide beğenmemiş
Inadına yaptii gıııı baktı bi beğeni ne olacakBu mesaj beğenilmiş![]()
Beni beğeni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmezMesajımı beğenmedin ya bi tık uzaklaştık senden![]()
Çabalamayın beğenmüyür işteYaaaaa dutttt allaha aşkına karnıma agrılar girdiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adam bizişaşırtmaya çalışıyoorrrrve devam ediyo acaba diyorum begencekmi begenmicekmi
![]()
Yk ya bağladın ya helal olsunBeni beğeni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmezismail yk ya selamlar
Sabah sabah brnim kafa değişik çalışırYk ya bağladın ya helal olsun![]()
Kafana aşık oldum dutcum sonuçta aşklar dutlarla başlarSabah sabah brnim kafa değişik çalışır![]()
![]()
![]()
bi de böyle abiler de görünce ilham geliyo
![]()