- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi sessizucurum
Millet eğlence dozunu aldı sabah sabah sayenizde sayın güzel abi ablam bacım kardeşim 

ne diceğimi bilemedim arkadaş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşını bilmem de Özgüven eksilerde belliÇok genç duruyorsunuz bayım. 50 var mısınız?![]()
Beğenen olsaydı yapardı. Yahu burda herkes farklı yaşta,bana göre güzel olan size güzel olmayabilirm çok saçma bizimle diyılsınYaşını bilmem de Özgüven eksilerde bellizalımın oğluuu bari bi açıklama yapaydın
Beğenmedigine göre yok 50 38 var galibaÇok genç duruyorsunuz bayım. 50 var mısınız?![]()
Ahhh be gülüm sana benden nasıl janti bi yol oluuurrrrrrKafana aşık oldum dutcum sonuçta aşklar dutlarla başlar![]()
Benceeeeeeee 35Beğenmedigine göre yok 50 38 var galiba
38 se begendi yapdegilse de biliyon napcağını
![]()
Gelin size mi ? Demek grup seviyorsun tercihlerim arasında çoklu ilişki yok güzelim. Dutlarini başkası ellesin, başkası isirsınAhhh be gülüm sana benden nasıl janti bi yol oluuurrrrrr![]()
murat abiye de selamlar
![]()
gelin size dut yedirem
Bunuda güldü gülmek ne cvp acabaBeğenmedigine göre yok 50 38 var galiba
38 se begendi yapdegilse de biliyon napcağını
![]()
Gel gülüm gel tekli de olurGelin size mi ? Demek grup seviyorsun tercihlerim arasında çoklu ilişki yok güzelim. Dutlarini başkası eklesin, başkası isirsın![]()
Bence o da bilmiyo ne yaptığını yazık yaBunuda güldü gülmek ne cvp acaba![]()
Daha da oturmam o dala.Gel gülüm gel tekli de olurbulmuşum senin gibisini kaçırmam .
hele bi oturuver şu ağacın dalına benim dutlarım hepücüğünüze yeter
![]()
Bende üstümden silkelerim dutları üstüneDaha da oturmam o dala.![]()
Gülen emojiye geçti arkadaşAha bunu güldüüüü![]()
Sakin ol bacımYarıldımm burdaaa![]()
Yhaaaaaa asqımBende üstümden silkelerim dutları üstüne![]()
Parmağına kıramp girmiştirGülen emojiye geçti arkadaşbirazda öyle devam edecek
![]()
işi gücü beğenmemek bizi burda boşa tutuyor adammmGülen emojiye geçti arkadaşbirazda öyle devam edecek
![]()