Bu adamın çekiciliğine 10 üzerinden kaç verirsin?

Bu adamın çekiciliğine 10 üzerinden kaç verirsin?

• 1-2

• 3-4

• 5-6

• 7-8

• 9-10

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok büyük ihlal var ortada 🙋🏻‍♀️

Evet ama sorsak belki diğer ünlü simalar da fotoğraflarının puanlanmasını istemezler. Hem ben magazinsel içeriğe sahip bir soru sormadım ki. Sadece adamın fiziksel güzelliğiyle ilgili soru açtım. Kıyafetlerinde tercih ettiği renkle ilgili soru sormaktan pek farkli değil bence. Ben politikacı olsam, bu tür bir soruya güler geçerim çünkü ciddiyeti yok ve küçük düşürme kastı taşımadığı bariz. 🙄
Suç tabi ki, instagram hesabında paylaşıyor fotoğrafını diye sizin başka platformlarda bunu anket haline getirmeniz normal mi geliyor size, üstelik çekici vs yazmışsınız. Umarım şikayetçi olur

Cidden böyle bir suç var mı? 😮 Sevdiğim bir politikacı, itibarsızlaştırmak gibi kaygım yok. Adamı çekici buluyorum, burada da tıpkı oyunculara yaptığımız gibi öylesine paylaşmak istedim. Hakaret, küfür, iftira yok. Adamın özel hayatı hakkında ileri geri konuşmuş da değilim. Fotoğrafları gizlice ele gecirmedim, sosyal medya hesaplarında herkese açık biçimde paylaşıyor. Suç bunun neresinde? 🤔
Seni ip adresinden bulurlar, yandın sen kızım

Herkese beğenmedim butonuna basıp, fotoğrafların gerçek sahibini tanıyan biri çıkınca nasıl tutuştunuz değil mi? Gizlice ele geçirmeseniz bile izinsiz paylaşım söz konusu. Suç teşkil eder mi bilmiyorum ben doğru bulmadığımı söyledim. Sanatçı şarkıcı futbolcu değil en nihayetinde beyefend

Sıkıştığı an geri vites yapan arkadaşa ağzımız açık şekilde şahitlik yapıyoruz 😅😅
Bakış açılarımız uyuşmuyor. Pireyi deve yapıyorsunuz resmen... 🙄

Cidden böyle bir suç var mı? 😮 Sevdiğim bir politikacı, itibarsızlaştırmak gibi kaygım yok. Adamı çekici buluyorum, burada da tıpkı oyunculara yaptığımız gibi öylesine paylaşmak istedim. Hakaret, küfür, iftira yok. Adamın özel hayatı hakkında ileri geri konuşmuş da değilim. Fotoğrafları gizlice ele gecirmedim, sosyal medya hesaplarında herkese açık biçimde paylaşıyor. Suç bunun neresinde? 🤔
Yav adamın boy boy 40 tane resmini paylaşacak kadar çok mu merak ettiniz bunu? 40. Resimde fikrimiz değişmeyecek ki. Hepsinde aynı bu adam 🥴 Zaten göz önünde olan birinin sadece adını yazarak bile çekici bulduğunuzu söyleyebilirdiniz. Hani taniyan varsa bir yorum yapardı belki. Ben mesela hiç görmedim bu adamı şu an ilk kez görüyorum. O yüzden ilk bakışta özel hayatinizda aranızda bir şey olması muhtemel biri hakkında fikrimizi soruyorsunuz gibi düşündüm. Ve adamın mahremiyetini dökmüş gibi bir sürü resmi olunca da beğenmedim attım

Ekran görüntüsü alıp vekilin Instagram ve Twitter hesaplarına yollayalım, bakalım pire deve oluyor mu pire olarak kalıyor mu? Deneyelim mi? Lütfen deneyelim...
Deneyelim :)

İlk başta gelen tepkilere rağmen ısrarla açıklama yapmamasını, yanlış anlaşılmalara mahal vermesini de es geçmeyelim.

Ekran görüntüsü alıp vekilin Instagram ve Twitter hesaplarına yollayalım, bakalım pire deve oluyor mu pire olarak kalıyor mu? Deneyelim mi? Lütfen deneyelim...
Harika fikir..herkes elini kolunu sallaya sallaya kimsenin özel hayatına teşebbüste bulunmasın. Cezasını çeksin

Deneyelim :)

İlk başta gelen tepkilere rağmen ısrarla açıklama yapmamasını, yanlış anlaşılmalara mahal vermesini de es geçmeyelim.
Harika fikir..herkes elini kolunu sallaya sallaya kimsenin özel hayatına teşebbüste bulunmasın. Cezasını çeksin
Haydi bakalım görsün millet sanal ortamda da olsa insanların özel hayatlarına böylesine saygısızlık nasıl yapılıyormuş.. ben bir vekilim sayfam fotoğraflarım ulaşılabilir diye kimse benim fotoğraflarımı kullanıp bu adamın çekiciliği bilmem ne diye paylaşım yapamaz. Bu adam dediğin bu ülkenin vekili, her şeyden önce saygılı olacaksın. Çekici veya değil evli bir beyefendiden böyle bahsedemezsin. Yedin bir nane ceremesini çekeceksin

Anladığım kadarıyla politikacı sanatçı değil bu artı ceza eder sanatçıların her yerde resmi var ama kendi halinde biri siz beğenmiyorsanız sosyal medyadan takip eder beğeninizi söylersiniz
Burda afişe etmenin teshir etmenin adı ne
HHerkezin takip ettiği bir unlu beğendiği biri vardır da kimse boy boy resimlerini sanalda paylaşmaz paylaşamaz
Hadi burdan biri sizi şikayet etti atilla pirincin taşını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X