- 25 Ağustos 2019
- 62.359
- 119.594
- 698
- 31
- Konu Sahibi sessizucurum
Haçennn evli çocukarı var galiba doğru mu acaba gıııı bilemedim bile yaaaAyy konu kapanmadan yazim bari
Adam bekar mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haçennn evli çocukarı var galiba doğru mu acaba gıııı bilemedim bile yaaaAyy konu kapanmadan yazim bari
Adam bekar mı![]()
Ben koydum resim hadi kalpli emojimi at pleaseBiriniz şuraya yakışıklı bir erkek fotoğrafı koysun da gözlerinden kalp çıkan emoji bırakayım.![]()
yeterki ilgi sevgi olsun da kız bulur gııııSessizuçurumcum kızların dediği gibi Mahmut abiysen bu de/da' nin yazımına takıntılı kızlardan yana şanslısın. Tebrik etmek istedim.![]()
![]()
Yavrucum eş seçiminde dikkat et. Seni incitmeyecek , fikirlerine saygı duyacak hayata beraber gulebilecegin güler yüzlü birini seç. Çok yakışıklı olmasına gerek yok.![]()
Kim acaba çok merak ettim siyasi biri belli. Yazık adamın bişey den haberi yokturHaçennn evli çocukarı var galiba doğru mu acaba gıııı bilemedim bile yaaa![]()
![]()
![]()
Ban yer mi acabaKim acaba çok merak ettim siyasi biri belli. Yazık adamın bişey den haberi yoktur![]()
Yer muhtemelenBan yer mi acaba![]()
Yazık adama yaa..Eki Görüntüle 2868994 Eki Görüntüle 2868995 Eki Görüntüle 2868997 Eki Görüntüle 2868998 Eki Görüntüle 2868999 Eki Görüntüle 2869000 Eki Görüntüle 2869001 Eki Görüntüle 2869002 Eki Görüntüle 2869003 Eki Görüntüle 2869004 Eki Görüntüle 2869005 Eki Görüntüle 2869006 Eki Görüntüle 2869008 Eki Görüntüle 2869012 Eki Görüntüle 2869013 Eki Görüntüle 2869014 Eki Görüntüle 2869015 Eki Görüntüle 2869016 Eki Görüntüle 2869017 Eki Görüntüle 2869018
O görmüş senin görememeni de beğenmemişBir çekicilik göremedim![]()
Vallahi mı milletvekili mı amca dedim ama umarım kızmazMilletvekilinin fotoğraflarını paylaşmak mı? Yürek yedin galiba![]()
Amcada düzeltme yapıyorum benden 8 yaş büyük abı olarak değiştirelimVallahi mı milletvekili mı amca dedim ama umarım kızmaz![]()
Cidden böyle bir suç var mı?Merak edenler için, vekilin adı Ali Haydar Hakverdi. Boyunca çocuğu var. Suç teşkil eder mi bu konu sahibi için bilmiyorum. Ben doğru bulmadım. Buna da beğenmedim yaparsın artık![]()
Sorsana kadınlar kulübünde anket olmak istiyor mu diye? Adam oyuncu falan değil bilmem farkında mısın? Magazinsel bir durumu olan biri de değil. Belki görse gülüp geçer belki de bizim gibi yaptığını etik bulmaz.Cidden böyle bir suç var mı?Sevdiğim bir politikacı, itibarsızlaştırmak gibi kaygım yok. Adamı çekici buluyorum, burada da tıpkı oyunculara yaptığımız gibi öylesine paylaşmak istedim. Hakaret, küfür, iftira yok. Adamın özel hayatı hakkında ileri geri konuşmuş da değilim. Fotoğrafları gizlice ele gecirmedim, sosyal medya hesaplarında herkese açık biçimde paylaşıyor. Suç bunun neresinde?
![]()
Herkes fotoğraftaki kişinin bu konuyu açtığını düşündü. Hiçbir şekilde açıklama yapmadınız. Suç olduğu söylenince mi korkup açıklama yapma gereği duydunuz? Umarım sizden şikayetçi olur.Cidden böyle bir suç var mı?Sevdiğim bir politikacı, itibarsızlaştırmak gibi kaygım yok. Adamı çekici buluyorum, burada da tıpkı oyunculara yaptığımız gibi öylesine paylaşmak istedim. Hakaret, küfür, iftira yok. Adamın özel hayatı hakkında ileri geri konuşmuş da değilim. Fotoğrafları gizlice ele gecirmedim, sosyal medya hesaplarında herkese açık biçimde paylaşıyor. Suç bunun neresinde?
![]()
Herkese beğenmedim butonuna basıp, fotoğrafların gerçek sahibini tanıyan biri çıkınca nasıl tutuştunuz değil mi? Gizlice ele geçirmeseniz bile izinsiz paylaşım söz konusu. Suç teşkil eder mi bilmiyorum ben doğru bulmadığımı söyledim. Sanatçı şarkıcı futbolcu değil en nihayetinde beyefendi vekil..Cidden böyle bir suç var mı?Sevdiğim bir politikacı, itibarsızlaştırmak gibi kaygım yok. Adamı çekici buluyorum, burada da tıpkı oyunculara yaptığımız gibi öylesine paylaşmak istedim. Hakaret, küfür, iftira yok. Adamın özel hayatı hakkında ileri geri konuşmuş da değilim. Fotoğrafları gizlice ele gecirmedim, sosyal medya hesaplarında herkese açık biçimde paylaşıyor. Suç bunun neresinde?
![]()
Evet ama sorsak belki diğer ünlü simalar da fotoğraflarının puanlanmasını istemezler. Hem ben magazinsel içeriğe sahip bir soru sormadım ki. Sadece adamın fiziksel güzelliğiyle ilgili soru açtım. Kıyafetlerinde tercih ettiği renkle ilgili soru sormaktan pek farkli değil bence. Ben politikacı olsam, bu tür bir soruya güler geçerim çünkü ciddiyeti yok ve küçük düşürme kastı taşımadığı bariz.Sorsana kadınlar kulübünde anket olmak istiyor mu diye? Adam oyuncu falan değil bilmem farkında mısın? Magazinsel bir durumu olan biri de değil. Belki görse gülüp geçer belki de bizim gibi yaptığını etik bulmaz.