Bu adamın çekiciliğine 10 üzerinden kaç verirsin?

Bu adamın çekiciliğine 10 üzerinden kaç verirsin?

• 1-2

• 3-4

• 5-6

• 7-8

• 9-10

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden böyle bir suç var mı? 😮 Sevdiğim bir politikacı, itibarsızlaştırmak gibi kaygım yok. Adamı çekici buluyorum, burada da tıpkı oyunculara yaptığımız gibi öylesine paylaşmak istedim. Hakaret, küfür, iftira yok. Adamın özel hayatı hakkında ileri geri konuşmuş da değilim. Fotoğrafları gizlice ele gecirmedim, sosyal medya hesaplarında herkese açık biçimde paylaşıyor. Suç bunun neresinde? 🤔
Suç mu bilmem ama karısı görünce parça pinçik eder seni. 😂

Lütfen adamın kendisi olsun, lütfen adamın kendisi olsun, lütfen adamın kendisi olsun. Yoksa bunu bir kadının yapabileceğine inanmam bilinçaltımda tahribat yaratacak :KK53::halay:
Sana puanım dohuz kanka ama eksi dohuz. Böyle aksiyonlara girme, Alain Delon olsan inadına verirler eksileri :KK53:

Cekiciliginden ziyade iticiligi öncelikli oldu ama aklıma da birşey getirdi bu konu..

Eskiden maskeler vardı kagıttan hani korkunclu filan..Cocugun biri maskeyi takmıs habire yegenimi korkutuyordu.Annem aglama sesini duyunca bir iki uyardı ama cocuk uslanmıyordu..
Tak etti artik tabi gitti annem kosturarakk..
Yüzündeki maskeyi bir hısımla cekti yırttı ve "SENİN MASKE TAKMANA GEREK YOK ZATEN CİRKİNSİN"dedi..🥴

Tabi o zamanlar biz yerlerde krize girdik..Cocuga öyle denir mi annem psikolojisini bitirdin falan diyoruz bir yandan..
Burada da konu sahibinin kendisi ise resimlerde ki sahıs..benzer olmasa bari🤣

Boyla posla yakışıklılık olmuyor... Ahlaklı saygılı empati seviyesini yükselte bilmiş vicdanlı merhametli Adaletli hem Allah sevgi hem Allahtan korkan kendini geliştirebilen insan en yakışıklı insandır... Kendini yakışıklı zanneden ama çöpten bile değersiz bir sürü erkek var bu dünyada 😂

Cidden böyle bir suç var mı? 😮 Sevdiğim bir politikacı, itibarsızlaştırmak gibi kaygım yok. Adamı çekici buluyorum, burada da tıpkı oyunculara yaptığımız gibi öylesine paylaşmak istedim. Hakaret, küfür, iftira yok. Adamın özel hayatı hakkında ileri geri konuşmuş da değilim. Fotoğrafları gizlice ele gecirmedim, sosyal medya hesaplarında herkese açık biçimde paylaşıyor. Suç bunun neresinde? 🤔
Ba ba ba ba ba laflara bah hele sen :KK14:

Lisede pelin diye bir arkadasim vardi.
Ciktigi cocuklari cikmadan evvel veya sonra bize sorar biz begenmezsek ayrilir veya hic konusmazdi:KK70:
Bizim dememizle cirkin bile olsa "ay dimii cok tatli dimi" der ve devam ederdi. Sahi pelin acaba su an ne yapiyorsun? :KK51:

Bu da o hesap.
Biz begensek nolcak begenmesek nolcak?
Begenenlere adamdan klonlayip kargo ile eve mi yollayacaksin?
Belli ki konu sahibi ergen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X