- 9 Ağustos 2018
- 117
- 56
- 28
- Konu Sahibi Ladybird_mnl
-
Ortada bir ilişki olsa yine haber veririm sorun etmem ama her mesajıma 1-2 saate dönen adama benim de haber veresim gelmiyordu.Esas o seni sıkmış bence
Neden 10 gündür tanıdığın insana her gittiğin yeri haber veriyorsun ki ya?
Anamıza babamıza haber vermiyoruz, elin adamlarına mı google maps gibi yer bildiricez
Ilk yazdıklarınıza katılıyorum Aynısını bende düşünmüştüm hislerimi yazmışsınız çok tebrik ederim :)Bak işte, manyak bir pislik bu herif ya...adam demeye dilim varmıyor.
Seni nasıl değersiz hissettiriyorsa, kim bilir ne umutlarla bununla evlenen o kızcağızı da 2 dk da harcamış. Ben erkeğim, ben üstünüm kafasında bir hödük bence.
6 ay da boşandıysa, kızın akıl noksanı olmasından daha büyük ihtimal adamın iktidarsız olmasıdır bence
Ortada bir ilişki olsa yine haber veririm sorun etmem ama her mesajıma 1-2 saate dönen adama benim de haber veresim gelmiyordu.
Olmayacağını söyleyince saatlerce dil döktü kendin tanı ne kaybedersin diye. Çünkü diğer arkadaşlarım falan iyi çocuk kötülüğü yok dediler problem aramayınca aramıyorum diye sinirleniyordu arıyordum açmıyordu. Bitirdim zaten peşinden gitmem de artık amacı ne olabilir onu çözemedimHala bu adam ne yapmaya çalışıyor mu diyorsunuz? Niye hala ne yapmaya çalıştığını merak ediyorsunuz ki?
Üstte her şey sizin yazdıklarınız, bir okuyun kendi yazdıklarınızı ne gerek var neyi ne amaçla yaptığını düşünmeye?
Zaten olmayacağını anlamışsınız daha ne diye arayıp sormaya devam ettiniz ki? Bir karar alıyorsanız arkasında durun.
Haklısınız benim derdim ne ki dicem ama çok etkilenmiştim( 8-10 aydır ayrılmış. Anlaşamadık kız buraya alışamamış diyor kızı da kötüledi biraz yarım akıllıydı sorunları vardı pasifti falan diye :/ ayy yazarken fark ediyorum da vaz geçmem için bütün sebepleri vermiş zaten adam
İşte onu diyorum, boşverin amacı neymiş siz bitirmişsiniz artık bir önemi olmamalı amacı neydi diye.Olmayacağını söyleyince saatlerce dil döktü kendin tanı ne kaybedersin diye. Çünkü diğer arkadaşlarım falan iyi çocuk kötülüğü yok dediler problem aramayınca aramıyorum diye sinirleniyordu arıyordum açmıyordu. Bitirdim zaten peşinden gitmem de artık amacı ne olabilir onu çözemedim
Bir10 günde mi bunlar yaşandı??
Evlenmek gibi boşanmak da bir hak ama bir düşünün neden 6 ayda boşanmış. Muhtemelen eski eşi evlenince uyandı ve acilen boşanma kararı aldı.
Evet sizde onu arayarak, mesaj atarak sıkmışsınız ama onun hareketlerinin yanında sizinki önemsiz kalıyor. Hesap vermeyince bozulması, siz açıkca kendinizi çektiğiniz halde dokunmaya çalışması, küfür ederek ayrılması. Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Bırakın gitsin uzaklaşsın. Kafanıza bile takmayın.
Bunun olmayışı sizden değil ama bir başkasıyla da görüşmeye başladığınızda bu kadar sıkmayın lütfen.
Boşver iyi bırı olsaydı zaten şu an boşanmış olmazdı ben kendimde boşanmış biriyim eşim iyi olsaydı asla boşanmazdım hepsi kötüdür demiyorum ama çoğunluk erkekler iyiyse devam ediyor evliliklerOlmayacağını söyleyince saatlerce dil döktü kendin tanı ne kaybedersin diye. Çünkü diğer arkadaşlarım falan iyi çocuk kötülüğü yok dediler problem aramayınca aramıyorum diye sinirleniyordu arıyordum açmıyordu. Bitirdim zaten peşinden gitmem de artık amacı ne olabilir onu çözemedim
İnanın hiç sorun etmedim evlenip boşanmış olmasını. Anlaşamamışlardır olabilir dedim geçtim. Ki herkes beni senin daha önce ilişkin bile olmadı adam akıllı uzak dur diye bu adam seni kapmaya çalıyor diye ikaz etti. Buna rağmen yol verilen nasıl oldum ona şaşıyorum :)Boşver iyi bırı olsaydı zaten şu an boşanmış olmazdı ben kendimde boşanmış biriyim eşim iyi olsaydı asla boşanmazdım hepsi kötüdür demiyorum ama çoğunluk erkekler iyiyse devam ediyor evlilikler
Sakın suçu kendinde arama adam adam olsa senin değerlerine saygılı olur seni el üstünde tutar sevildiğini sayıldığını anlamış olurdun bu ne yapmış herşeyin tak aksiİnanın hiç sorun etmedim evlenip boşanmış olmasını. Anlaşamamışlardır olabilir dedim geçtim. Ki herkes beni senin daha önce ilişkin bile olmadı adam akıllı uzak dur diye bu adam seni kapmaya çalıyor diye ikaz etti. Buna rağmen yol verilen nasıl oldum ona şaşıyorum :)
helallll :) keşke anlasa arkadaşlar ama nerdeee bu adam bana denk gelse anında basarım tekmeyi kendine gelir bir kaç kadın bunu yapsa bu adam normal fabrika ayarlarına döner mesela ama bizm kadınlar yok kocaya kıran girmiş gibi adamların peşlerin debu erkeklerın boyle sacma ve tuhaf olmalarının tek sebebı kadınlar
baska da bırsey demıyorum
bulunmaz hınt kuması gıbı goruyorsunuz erkeklerı
bız onları ıstersek doguruyoruz bız erkeklere muhtac ve mecbur degılız hayatımızda erkek olmasa da olur bunu hatırlar dusunursek kendı kıymetımızın farkına varır hata yapmalarına musade etmez kabul etmezsek
bunlarda boyle havalanıp kendılerını bır halt sanmazlar
Adam yaramaz. Yalancı değilse bile doğruyu söylememiş daha basindaMerhabalar. Yeni biriyle tanıştım ilk buluşmada çok etkilendim içimden aşık oluyorum diye geçiriyordum. Daha önce evlenip boşandığını öğrendim. Bunu bana kendisi söylemedi ben de zamanla söyler diye beklemek istedim. Daha sonra bir arkadaşımla daha önce 1-2 hafta konuştuklarını, sonra kız bitirmek isteyince küfür ettiğini öğrendim. Çok sinirlendim o sinirle konuşmayı kesmek istedim kıza söylediklerini de boşandığını da öğrendiğimi ve ondan soğuduğumu söyledim o da yüzyüze konuşalım dedi. Evliliği 6 ay sürmüş ve boşanalı 8-10 ay kadar olmuş. Evlenip boşanmış olmasını kesinlikle sorun etmedim.Beni kendin tanı diye ikna etti ben de kabul ettim. Buluşunca çok iyiydi aramız ama mesajlarıma 1-2 saatte bir dönüyordu arayınca meşgule atıp sonra dönmüyor açıklama yapmıyordu ama ben bir yere gittiğimi haber vermeyince gün içinde mesaj atmayınca sinirleniyordu. Daha ikinci buluşmada yüzüme dokunuyor elimi tutmaya çalışıyordu ben de hep geri çekiliyordum bunlar için erken diye. Gittiği bir yerde kızın birini eklemiş sorunca da önceden eklemişimdir siliyorum bak diyordu. En son aradım meşgule attı bi daha da dönmedi çevrimiçi olduğunu görünce mesaj attım oralı bile olmadı bakmadı mesajlarıma. Ertesi gün de aramızda bir kopukluk olduğunı çözemediğini düşünmek istediğini söyledi. Bu anlattıklarım 10 gün içinde yaşandı. Ben başka biriyle konuşmaya başladığını düşünüyorum ama suçu kendimde de arıyorum çok mu sıktım diye :/ bu adam napmaya çalışıyor sıkıntı bende mi hiç bir şey anlamadım sizlere sormak istedim ben bu erkeklerü çözemiyorum galibaa
İ
Merhabalar. Yeni biriyle tanıştım ilk buluşmada çok etkilendim içimden aşık oluyorum diye geçiriyordum. Daha önce evlenip boşandığını öğrendim. Bunu bana kendisi söylemedi ben de zamanla söyler diye beklemek istedim. Daha sonra bir arkadaşımla daha önce 1-2 hafta konuştuklarını, sonra kız bitirmek isteyince küfür ettiğini öğrendim. Çok sinirlendim o sinirle konuşmayı kesmek istedim kıza söylediklerini de boşandığını da öğrendiğimi ve ondan soğuduğumu söyledim o da yüzyüze konuşalım dedi. Evliliği 6 ay sürmüş ve boşanalı 8-10 ay kadar olmuş. Evlenip boşanmış olmasını kesinlikle sorun etmedim.Beni kendin tanı diye ikna etti ben de kabul ettim. Buluşunca çok iyiydi aramız ama mesajlarıma 1-2 saatte bir dönüyordu arayınca meşgule atıp sonra dönmüyor açıklama yapmıyordu ama ben bir yere gittiğimi haber vermeyince gün içinde mesaj atmayınca sinirleniyordu. Daha ikinci buluşmada yüzüme dokunuyor elimi tutmaya çalışıyordu ben de hep geri çekiliyordum bunlar için erken diye. Gittiği bir yerde kızın birini eklemiş sorunca da önceden eklemişimdir siliyorum bak diyordu. En son aradım meşgule attı bi daha da dönmedi çevrimiçi olduğunu görünce mesaj attım oralı bile olmadı bakmadı mesajlarıma. Ertesi gün de aramızda bir kopukluk olduğunı çözemediğini düşünmek istediğini söyledi. Bu anlattıklarım 10 gün içinde yaşandı. Ben başka biriyle konuşmaya başladığını düşünüyorum ama suçu kendimde de arıyorum çok mu sıktım diye :/ bu adam napmaya çalışıyor sıkıntı bende mi hiç bir şey anlamadım sizlere sormak istedim ben bu erkeklerü çözemiyorum galibaa
İ
kesinlikle oyle karisini aldatmis bosanmis yoksa kadinlar bosanmaz kolay kolay .Ben boşanma psikolojisini atlatamadığını düşünüyorum sanırım gönül eğlendirecek kız arıyor benim çevremin de geniş olduğunu fark edince vaz mı geçyi acaba
Bilmiyorum yaşayan bilir zor bir şeydir bunu anlayışla karşılarım ama evet taktik bu bence de. Benim bu kadar çabuk öğreneceğimi düşünmemişBu boşanan insanların boşandım demeyi neden sorun ettiğini anlamıyorum.
Ben direkt söylemiştim . Sonuçta bu öylesine bir detay değil ciddi bir mesele.
Belki bunu hoş görmeyecek ve görüşmeyecek karşımda ki. Ama taktik belli kendime bağlayayım da sonra söylerim..
Bence çok iyi olmuş görüşmemeniz.
Kesinlikle aynısını düşündüm. 3-5 günde bunlar çıktıysa daha neler çıkacaktı acaba korktu kaçtı gibi geliyor. Ki bana sen çok saf görünüyorsun ama hiç de öyle değilsin dedi. Kandıramayacağını anladı. Bir de amacı evlenmekmiş gibi gösteriyorlar ya deli oluyorumAçıklarını yakalayıp yüzüne vurduğun, aptal yerine konulamayacağını gösterdiğin için uzaklaşmıştır senden.
Senin için de hayırlı olmuş bence.
Bu tip erkeklerin, kandırabilecekleri kadınlarla birlikte olmayı tercih ettiklerine inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?