Bu adamın derdi ne?

Esas o seni sıkmış bence
Neden 10 gündür tanıdığın insana her gittiğin yeri haber veriyorsun ki ya?
Anamıza babamıza haber vermiyoruz, elin adamlarına mı google maps gibi yer bildiricez
Ortada bir ilişki olsa yine haber veririm sorun etmem ama her mesajıma 1-2 saate dönen adama benim de haber veresim gelmiyordu.

Ilk yazdıklarınıza katılıyorum Aynısını bende düşünmüştüm hislerimi yazmışsınız çok tebrik ederim :)

Olmayacağını söyleyince saatlerce dil döktü kendin tanı ne kaybedersin diye. Çünkü diğer arkadaşlarım falan iyi çocuk kötülüğü yok dediler problem aramayınca aramıyorum diye sinirleniyordu arıyordum açmıyordu. Bitirdim zaten peşinden gitmem de artık amacı ne olabilir onu çözemedim

Bu elle tutulur bir "Benle birlikte olma, çünkü ben vakit geçirdiğim insanların arkasından onlara bk atmakta beis görmüyorum. Bir gün senle de işler iyi gitmezse, senin de arkandan demediğini bırakmam. Benim ilişkilerime saygım olmadığı kadar, en azından kendi tercihim deyip susma şıkkını kullanacak kadar bile asaletim yok" işareti.

10 günde mi bunlar yaşandı??

Evlenmek gibi boşanmak da bir hak ama bir düşünün neden 6 ayda boşanmış. Muhtemelen eski eşi evlenince uyandı ve acilen boşanma kararı aldı.

Evet sizde onu arayarak, mesaj atarak sıkmışsınız ama onun hareketlerinin yanında sizinki önemsiz kalıyor. Hesap vermeyince bozulması, siz açıkca kendinizi çektiğiniz halde dokunmaya çalışması, küfür ederek ayrılması. Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Bırakın gitsin uzaklaşsın. Kafanıza bile takmayın.
Bunun olmayışı sizden değil ama bir başkasıyla da görüşmeye başladığınızda bu kadar sıkmayın lütfen.

İşte onu diyorum, boşverin amacı neymiş siz bitirmişsiniz artık bir önemi olmamalı amacı neydi diye.
Belki dengesizdi, belki yalancıydı arkadaşlarınız da yok iyiydi kötüydü demesin bilemeyebilirler. Siz de amacını bilmeyin önünüze bakın.

Bir da benden bana ben bile şaşkınım 10’günde nasıl olduk böyle diye ama tam açıklayamamışım. Ben zaten adama mesaj atmıyordum aramıyordum bunun için trip yedim başıma buyruk davranıyormuşum hiç sevmezmiş böyle şeyleri kimle oturup kalktığımı bilmek istermiş ee dedim arayayım sorayım madem böyle istiyor mesaj atıyordum okuyup saatlerce dönmüyordu arıyordum açmıyordu sonra da bana çok değişiksin diyordu

Boşver iyi bırı olsaydı zaten şu an boşanmış olmazdı ben kendimde boşanmış biriyim eşim iyi olsaydı asla boşanmazdım hepsi kötüdür demiyorum ama çoğunluk erkekler iyiyse devam ediyor evlilikler

İnanın hiç sorun etmedim evlenip boşanmış olmasını. Anlaşamamışlardır olabilir dedim geçtim. Ki herkes beni senin daha önce ilişkin bile olmadı adam akıllı uzak dur diye bu adam seni kapmaya çalıyor diye ikaz etti. Buna rağmen yol verilen nasıl oldum ona şaşıyorum :)

Sakın suçu kendinde arama adam adam olsa senin değerlerine saygılı olur seni el üstünde tutar sevildiğini sayıldığını anlamış olurdun bu ne yapmış herşeyin tak aksi

Bu boşanan insanların boşandım demeyi neden sorun ettiğini anlamıyorum.
Ben direkt söylemiştim . Sonuçta bu öylesine bir detay değil ciddi bir mesele.
Belki bunu hoş görmeyecek ve görüşmeyecek karşımda ki. Ama taktik belli kendime bağlayayım da sonra söylerim..
Bence çok iyi olmuş görüşmemeniz.

helallll :) keşke anlasa arkadaşlar ama nerdeee bu adam bana denk gelse anında basarım tekmeyi kendine gelir bir kaç kadın bunu yapsa bu adam normal fabrika ayarlarına döner mesela ama bizm kadınlar yok kocaya kıran girmiş gibi adamların peşlerin de

Adam yaramaz. Yalancı değilse bile doğruyu söylememiş daha basinda

Açıklarını yakalayıp yüzüne vurduğun, aptal yerine konulamayacağını gösterdiğin için uzaklaşmıştır senden.
Senin için de hayırlı olmuş bence.

Bu tip erkeklerin, kandırabilecekleri kadınlarla birlikte olmayı tercih ettiklerine inanıyorum.

Ben boşanma psikolojisini atlatamadığını düşünüyorum sanırım gönül eğlendirecek kız arıyor benim çevremin de geniş olduğunu fark edince vaz mı geçyi acaba
kesinlikle oyle karisini aldatmis bosanmis yoksa kadinlar bosanmaz kolay kolay .
cinsellik dusunuyor her bekar erkek gibi ayrica.
naapsin sizi de nufusuna mi gecirsin
adam vaktini harcamak istememis

Bilmiyorum yaşayan bilir zor bir şeydir bunu anlayışla karşılarım ama evet taktik bu bence de. Benim bu kadar çabuk öğreneceğimi düşünmemiş

Kesinlikle aynısını düşündüm. 3-5 günde bunlar çıktıysa daha neler çıkacaktı acaba korktu kaçtı gibi geliyor. Ki bana sen çok saf görünüyorsun ama hiç de öyle değilsin dedi. Kandıramayacağını anladı. Bir de amacı evlenmekmiş gibi gösteriyorlar ya deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…