Bu adamın derdi ne?

kesinlikle oyle karisini aldatmis bosanmis yoksa kadinlar bosanmaz kolay kolay .
cinsellik dusunuyor her bekar erkek gibi ayrica.
naapsin sizi de nufusuna mi gecirsin
adam vaktini harcamak istememis
1 seneden önce boşanma olmuyor diye biliyordum ben de. 6 ayda nasıl boşanmış bilmiyorum ama bana şiddet olayı var gibi geliyor. Kendisine sordum kesinlikle ne aldatma ne şiddet var dedi de olsa bile kim itiraf eder ki

Sizin gibi benimde bazen böyle kabul günlerim oluyor. Resmen çekiyorum böyle hödukleri

Sizin gibi benimde bazen böyle kabul günlerim oluyor. Resmen çekiyorum böyle hödukleri
Benim her günüm kabul günü galiba daha normalini çekemedimm Allah önce bunlarla sınıyor demek hayırlı insanla karşılaştıracak ki kıymet bilelim diye rahatlatıyorum içimi

Allah seni koruyor canım be olucak.Adamın davranışlara bak mübarek.Daha dionki bendemi suç var.Bırak gitsin .En başından kendini belli etmiş işte ne güzel.

Allah seni koruyor canım be olucak.Adamın davranışlara bak mübarek.Daha dionki bendemi suç var.Bırak gitsin .En başından kendini belli etmiş işte ne güzel.
Hay ağzınıza sağlık Allah razı olsun içim rahatladı oh bee Allah kurtarmış ben de yazdıkça bu ne dedim :) bıraktım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…