- 9 Ağustos 2018
- 117
- 56
- 28
- Konu Sahibi Ladybird_mnl
-
Evet onu başkalarına sorduğum için kızdı. Ama kaldığımız yer küçük bir yer beni onunla görenler olacaktı en azından düzgün biri olup olmadığından emin olmak istedim.Başkasının lafıyla hareket ettiğiniz için soğumuştur belki.
Dengesiz tavırlar sergiliyor demi insan kendini suçluyorBu adamın derdi tam bir mal olması :) kusura bakmayın ama böyle bir tipi hayatınızda asla barındırmayın olan size olur.
Aslaaaaa suçlamayın kendinizi. Ne istediğini bilmiyor şu anda yazık olmaz mı sizin duygularınıza ?Dengesiz tavırlar sergiliyor demi insan kendini suçluyor
Ben boşanma psikolojisini atlatamadığını düşünüyorum sanırım gönül eğlendirecek kız arıyor benim çevremin de geniş olduğunu fark edince vaz mı geçyi acabaDengesiz. Güven vermiyor..
Haklısınız benim derdim ne ki dicem ama çok etkilenmiştimSizin derdiniz ne ki hala böyle itici birinin peşinden koşmak istiyorsunuz?
8-10 ay mı, yıl mı bu arada? Niye boşandığını öğrenebildiniz mi?
Başkasına göre hareket etmek istemedim kendim tanıyayım dedi çok da ikna ediciydi konuşmaları falan hadi bir şans vereyim dedim dengesiz çıktıay adamın ne mal olduğu ortaya çıktından sonra affetmişsiniz. neden ki?
Bak işte, manyak bir pislik bu herif ya...adam demeye dilim varmıyor.Haklısınız benim derdim ne ki dicem ama çok etkilenmiştim( 8-10 aydır ayrılmış. Anlaşamadık kız buraya alışamamış diyor kızı da kötüledi biraz yarım akıllıydı sorunları vardı pasifti falan diye :/ ayy yazarken fark ediyorum da vaz geçmem için bütün sebepleri vermiş zaten adam
konuşmayı kesmek istedim kıza söylediklerini de boşandığını da öğrendiğimi ve ondan soğuduğumu söyledim
arayınca meşgule atıp sonra dönmüyor açıklama yapmıyordu
Gittiği bir yerde kızın birini eklemiş sorunca da önceden eklemişimdir siliyorum bak diyordu.
Hala bu adam ne yapmaya çalışıyor mu diyorsunuz? Niye hala ne yapmaya çalıştığını merak ediyorsunuz ki?Ertesi gün de aramızda bir kopukluk olduğunı çözemediğini düşünmek istediğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?