Bu adamın derdi ne?

Ladybird_mnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
117
56
28
Merhabalar. Yeni biriyle tanıştım ilk buluşmada çok etkilendim içimden aşık oluyorum diye geçiriyordum. Daha önce evlenip boşandığını öğrendim. Bunu bana kendisi söylemedi ben de zamanla söyler diye beklemek istedim. Daha sonra bir arkadaşımla daha önce 1-2 hafta konuştuklarını, sonra kız bitirmek isteyince küfür ettiğini öğrendim. Çok sinirlendim o sinirle konuşmayı kesmek istedim kıza söylediklerini de boşandığını da öğrendiğimi ve ondan soğuduğumu söyledim o da yüzyüze konuşalım dedi. Evliliği 6 ay sürmüş ve boşanalı 8-10 ay kadar olmuş. Evlenip boşanmış olmasını kesinlikle sorun etmedim.Beni kendin tanı diye ikna etti ben de kabul ettim. Buluşunca çok iyiydi aramız ama mesajlarıma 1-2 saatte bir dönüyordu arayınca meşgule atıp sonra dönmüyor açıklama yapmıyordu ama ben bir yere gittiğimi haber vermeyince gün içinde mesaj atmayınca sinirleniyordu. Daha ikinci buluşmada yüzüme dokunuyor elimi tutmaya çalışıyordu ben de hep geri çekiliyordum bunlar için erken diye. Gittiği bir yerde kızın birini eklemiş sorunca da önceden eklemişimdir siliyorum bak diyordu. En son aradım meşgule attı bi daha da dönmedi çevrimiçi olduğunu görünce mesaj attım oralı bile olmadı bakmadı mesajlarıma. Ertesi gün de aramızda bir kopukluk olduğunı çözemediğini düşünmek istediğini söyledi. Bu anlattıklarım 10 gün içinde yaşandı. Ben başka biriyle konuşmaya başladığını düşünüyorum ama suçu kendimde de arıyorum çok mu sıktım diye :/ bu adam napmaya çalışıyor sıkıntı bende mi hiç bir şey anlamadım sizlere sormak istedim ben bu erkeklerü çözemiyorum galibaa

İ

Son düzenleme:
Sen sıkmadın tam tersi olması gerektiği gibi davrandın,sonuçta sadece yüz yüze görüştüğünüz zamanlar hayatında olup yanından ayrıldıktan sonra bitmiyor ilişkiniz.Bence tamda dediğin gibi başka birini buldu Ve 10 gün sonrada bi başkasını bulacak.Bu karaktere sahip insanlar doyumsuzdur hep daha fazlasını ister.

Sizin derdiniz ne ki hala böyle itici birinin peşinden koşmak istiyorsunuz?

8-10 ay mı, yıl mı bu arada? Niye boşandığını öğrenebildiniz mi?

bu erkeklerın boyle sacma ve tuhaf olmalarının tek sebebı kadınlar
baska da bırsey demıyorum
bulunmaz hınt kuması gıbı goruyorsunuz erkeklerı
bız onları ıstersek doguruyoruz bız erkeklere muhtac ve mecbur degılız hayatımızda erkek olmasa da olur bunu hatırlar dusunursek kendı kıymetımızın farkına varır hata yapmalarına musade etmez kabul etmezsek
bunlarda boyle havalanıp kendılerını bır halt sanmazlar

Esas o seni sıkmış bence
Neden 10 gündür tanıdığın insana her gittiğin yeri haber veriyorsun ki ya?
Anamıza babamıza haber vermiyoruz, elin adamlarına mı google maps gibi yer bildiricez

ay adamın ne mal olduğu ortaya çıktından sonra affetmişsiniz. neden ki?

Sizin derdiniz ne ki hala böyle itici birinin peşinden koşmak istiyorsunuz?

8-10 ay mı, yıl mı bu arada? Niye boşandığını öğrenebildiniz mi?
Haklısınız benim derdim ne ki dicem ama çok etkilenmiştim ( 8-10 aydır ayrılmış. Anlaşamadık kız buraya alışamamış diyor kızı da kötüledi biraz yarım akıllıydı sorunları vardı pasifti falan diye :/ ayy yazarken fark ediyorum da vaz geçmem için bütün sebepleri vermiş zaten adam

Bak işte, manyak bir pislik bu herif ya...adam demeye dilim varmıyor.

Seni nasıl değersiz hissettiriyorsa, kim bilir ne umutlarla bununla evlenen o kızcağızı da 2 dk da harcamış. Ben erkeğim, ben üstünüm kafasında bir hödük bence.

6 ay da boşandıysa, kızın akıl noksanı olmasından daha büyük ihtimal adamın iktidarsız olmasıdır bence

10 ay bile zor dayanmış evliliğe bence ikaz olarak algılayın kendinize aklınız varsa hiç bulaşmayın

konuşmayı kesmek istedim kıza söylediklerini de boşandığını da öğrendiğimi ve ondan soğuduğumu söyledim

arayınca meşgule atıp sonra dönmüyor açıklama yapmıyordu

Gittiği bir yerde kızın birini eklemiş sorunca da önceden eklemişimdir siliyorum bak diyordu.

Ertesi gün de aramızda bir kopukluk olduğunı çözemediğini düşünmek istediğini söyledi.
Hala bu adam ne yapmaya çalışıyor mu diyorsunuz? Niye hala ne yapmaya çalıştığını merak ediyorsunuz ki?
Üstte her şey sizin yazdıklarınız, bir okuyun kendi yazdıklarınızı ne gerek var neyi ne amaçla yaptığını düşünmeye?
Zaten olmayacağını anlamışsınız daha ne diye arayıp sormaya devam ettiniz ki? Bir karar alıyorsanız arkasında durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…