Bu adamın derdi ne?

Zaten ben pişmanım , ama üzerinden gecmiş yıllar. Madem istemiyorsun kendi su an ne hissediyor ben onun merakındayım.
ama sürekli aynı seyi diyor, sen yine oyun oynarsın. Korkuyorum senden gidersin sen
Ters psikoloji yapıyor. Kal ki yanında, '' çek. ''.

Ben yok olunca ne yapcak onu merak edyorum
o yine sizi arar. psikopat biri bence. mantıklı insan aldatıldığına geri dönmez dönse de bu şekilde davranmaz. geçmiş geçmiştir sonuçta. bende eski sevgilimle barışmıştım ama sizinki gibi bir işkenceye dönüşmemişti. hatta hataları karşılıklı telafi edip geçmişi silmiştik. doğrusu budur. olması gereken de budur. ama karşınızdaki psikopat.

Basta konus herseyi unut diyodu. Yani ben amac ne anlamadım. Elinden gittiğimde ne hissediyor onuda bilmiyorum. Ama su an emınım ki oda aldatıyor. Böyle mi rahatlayacak içi
Amacı kendini sizin üzerinizden iyileştirmek. Siz onu aldattığınızda egosu yaralanmış. Hani diyor ya beni çek diye. İstiyorki siz ona kul olun,egosunu tamir etsin. Sizden geçmişin intikamını alsın. İçinde yarım kalmış hesaplaşmaları sizin acı çekerek ödemenizi istiyor. Yani takıntı bu, sevgisi ise size değil kendine.

Anında hemde, ama bu yaptığını umutmıcam, hastayken yapması cok baska bisey. Aldatmak vs koyucu ama bu baskaydı ve keza ben yanında da cok sey cektim zamanında
Kendinize yeni bir yol çizin bence içinde o ruhsuz adamın olmadığı

Yok ben o yaşı gectim, o zaman böyle değildi tabi tavırları ama, ben o merhametli adam için herseyi yapardım su an . Ama görüyorum ki her seyi değişmiş , hayatında belki baskası bile olabilir .alkol içmesi, baska seyler kullanması vs. Bunlara katlanamıyorum ben
Zaman icinde insanin dusunceleri, davranislari degisebiliyor lakin eger 1 kisi, kalbimizi kirmissa onun da aci cekmesini isteyebiliyoruz. Herkes ayni olgunlukta, donanimda olmayabiliyor. Demem o ki bu kisi, sizi gercekten sizin onu incittiginiz kadar incitmek istiyor da olabilir. Temkinli yaklasmakta fayda var.

Hayat çok değişikmiş, şu an hastanede yatarken yazıyorum bunları.
Hayatımda birini aldattım daha önce ki konularımda da mevcuttur. Hayat bizi yeniden birleştirdi nasıl oldu nasıl sağladık inanın bilmiyorum. Çok üzdüm biliyorum, cok da üzüldüm ve 2 aydır konusuyorduk bir anda patladı(k), bana “benim 3 yılım senin yüzünden harap oldu, sende çek. Sonra evlenelim”dedi.
Ben zaten pişmanım bu duruma , herneyse . Konusuyoruz hep aynı şeyler diyo, yapmasaydın şimdiye cocugumuz vardı vs. Ben soguk davranınca hemen yanasıyor. İlgimden vs cok memnun , aradığım hayat tarzında konusuyor. Tüm gün konusuyoruz bir şekilde. Ama ben dayanamıyorum hep aynı şeyler söylemesine ve görüşmeyelim dedim , hayır cok mutluyum senle seviyorum diyor. Bir gün herkesin içinde ağladı cok acı cektim ben diye. Cek beni diyor, sonunda evlenelim demeye basladı.
Bahsettiğim gibi ben hastaneye yattım, bugun ulasamadı bana ve kendisi yurtdısında , su an .
Neyse aradı etti ulasamayınca , korkmus . Bende orda endişelenmesin diye bilerek iyiyim falan dedim. Sonrasında al işte Allah falan dedi , ya su an bunu diyosun ya dedim . Gercekten cok canım acıyor hastalıkla bunu yapması canımı cok sıktı.
Çok karmasık yazmıs olabilirim , bu adam ne istiyor? Amac intikam mı yoksa ne ?
Adamın derdi çektirmek açıkça söylemiş .Fakat sizinde düşünceleriniz çok sağlıklı gelmedi .Madem bitmiş ve şu an ortada bir ilişki yoksa .Sevgide yoksa ki öyle olsa aldatmazdınız peki neden muhattap oluyorsunuz ?

Konuşmayalım diyorum hayır diyo ne demek ya, isterse mahmut desin, siz neden kararlı bi duruş sergileyemeyip niyeti açık açık size eziyet çektirmek olan bi adam için bu kadar ölçüp tartiyosunuz onu anlamadım. Birini, hele ki yurtdışındaki birini hayatinizdan çıkarmak hiç de zor değil, "zamanında bi hata yaptım ama ömür boyu bunun bedelini oduycek değilim, senin kahrını çekemem, bundan sonra seninle gorusmuycem" deyip engelleyeceksiniz yahu bidaha da geri adım atmiycaksiniz.

Konuşmayalım diyorum hayır diyo ne demek ya, isterse mahmut desin, siz neden kararlı bi duruş sergileyemeyip niyeti açık açık size eziyet çektirmek olan bi adam için bu kadar ölçüp tartiyosunuz onu anlamadım. Birini, hele ki yurtdışındaki birini hayatinizdan çıkarmak hiç de zor değil, "zamanında bi hata yaptım ama ömür boyu bunun bedelini oduycek değilim, senin kahrını çekemem, bundan sonra seninle gorusmuycem" deyip engelleyeceksiniz yahu bidaha da geri adım atmiycaksiniz.
Su an yurtdısında normalde değil. De konu zaten bu değil . Bende sanırım pek sağlıklı düşünemiyorum

Su an yurtdısında normalde değil. De konu zaten bu değil . Bende sanırım pek sağlıklı düşünemiyoeum
Adamın derdi çektirmek açıkça söylemiş .Fakat sizinde düşünceleriniz çok sağlıklı gelmedi .Madem bitmiş ve şu an ortada bir ilişki yoksa .Sevgide yoksa ki öyle olsa aldatmazdınız peki neden muhattap oluyorsunuz ?
sevgi yok diyemem muhakkak olmasını isterim ancak, kendimden kıymetli değil ayrıca su an hastanede yatıyorum. Yani fizikselde cok iyi hissetmiyorum , psıkolojımı siz düşünün

Zaman icinde insanin dusunceleri, davranislari degisebiliyor lakin eger 1 kisi, kalbimizi kirmissa onun da aci cekmesini isteyebiliyoruz. Herkes ayni olgunlukta, donanimda olmayabiliyor. Demem o ki bu kisi, sizi gercekten sizin onu incittiginiz kadar incitmek istiyor da olabilir. Temkinli yaklasmakta fayda var.
Sanırım onda ki durum bu , haklısınız yazınca insan daha net anlıyor bakarsanız durumu. Tamamen bencede kendini , o yarasını benım üzerimden iyilestirmek istiyor.

Aldattığıysanız demek ki zaten bir yerde bi eksiklik vardı. Çok mu seviyodunuz pişman oldunuz da yeniden bir araya geldiniz

Hayatımda birini aldattım daha önce ki konularımda da mevcuttur. Hayat bizi yeniden birleştirdi nasıl oldu nasıl sağladık inanın bilmiyorum. Çok üzdüm biliyorum, cok da üzüldüm ve 2 aydır konusuyorduk bir anda patladı(k), bana “benim 3 yılım senin yüzünden harap oldu, sende çek. Sonra evlenelim”dedi.
Ben zaten pişmanım bu duruma , herneyse . Konusuyoruz hep aynı şeyler diyo, yapmasaydın şimdiye cocugumuz vardı vs. Ben soguk davranınca hemen yanasıyor. İlgimden vs cok memnun , aradığım hayat tarzında konusuyor. Tüm gün konusuyoruz bir şekilde. Ama ben dayanamıyorum hep aynı şeyler söylemesine ve görüşmeyelim dedim , hayır cok mutluyum senle seviyorum diyor. Bir gün herkesin içinde ağladı cok acı cektim ben diye. Cek beni diyor, sonunda evlenelim demeye basladı.
Bahsettiğim gibi ben hastaneye yattım, bugun ulasamadı bana ve kendisi yurtdısında , su an .
Neyse aradı etti ulasamayınca , korkmus . Bende orda endişelenmesin diye bilerek iyiyim falan dedim. Sonrasında al işte Allah falan dedi , ya su an bunu diyosun ya dedim . Gercekten cok canım acıyor hastalıkla bunu yapması canımı cok sıktı.
Öncelikle çok geçmiş olsun ama intikam almaya çalışıyor sanki eğer sizi affetmiş ve geçmişse bu konuyu bir daha açmaması gerekir yoksa evlensenizde evlenmesenizde sürekli bunları söyleyip hayatı zindan eder böyle

Aldattığıysanız demek ki zaten bir yerde bi eksiklik vardı. Çok mu seviyodunuz pişman oldunuz da yeniden bir araya geldiniz
Aradan 6 yıla yakın gecti nerdeyse . Bana bi mesaj attı naptın mutlu sona ulastın mı tarzında. O sekilde , yani sevgim yeniden muhakkak var ama tavırları vs ozellikle su zamanda yanımda olmaması gözümden düşüyor

Adamı aldatmışsanız demek ki sevmemişsiniz. Şimdi de ilgisinden hoşlanıyorsunuz. Boş verin acıdım, vicdan hissi filan. Bırakın, silin. Zaten adam diliyle söylüyor çek beni. Şimdi yapmasa bile evlendikten sonra ihanet eder. Bu ilişkiden bir şey olmaz en sağlamı hemen bitirmek. Acil şifalar dilerim.

Adamı aldatmışsanız demek ki sevmemişsiniz. Şimdi de ilgisinden hoşlanıyorsunuz. Boş verin acıdım, vicdan hissi filan. Bırakın, silin. Zaten adam diliyle söylüyor çek beni. Şimdi yapmasa bile evlendikten sonra ihanet eder. Bu ilişkiden bir şey olmaz en sağlamı hemen bitirmek. Acil şifalar dilerim.
Sevmediğimden yapmadım. Cocukluk mu aptallık mı deyim herneyse, zaten pişmanım. İlgi göstermiyor; ilgisinden hoslancagım biçimde.
Aynen ağzıyla söyledi çek beni , ama neyi karı kız meselesi de cekilcek bir şey değil haliyle ama ondan once ben hastanede yatarken ulasamayıp araması sonrasında iyiyim deyince ben avmde geziyorum dedi. Bunlara gelemiyorum ben. 2 aydır gercekten elimden geleni yapıyorum, seviyorum da ama ben hatamı yeniden yapacak değilim , cocuk da değilim

Sevmediğimden yapmadım. Cocukluk mu aptallık mı deyim herneyse, zaten pişmanım. İlgi göstermiyor; ilgisinden hoslancagım biçimde.
Aynen ağzıyla söyledi çek beni , ama neyi karı kız meselesi de cekilcek bir şey değil haliyle ama ondan once ben hastanede yatarken ulasamayıp araması sonrasında iyiyim deyince ben avmde geziyorum dedi. Bunlara gelemiyorum ben. 2 aydır gercekten elimden geleni yapıyorum, seviyorum da ama ben hatamı yeniden yapacak değilim , cocuk da değilim
Zaten yeniden yapmanız önemli değil. Böyle bir şey bir kere bile yapılınca kimse affetmez, unutmaz. Yani bahenesi olmayan bir şey. Olmuş bitmiş. Adam da kinli biri. Bana göre en iyisi hiç başlamamanızdı, şimdiyse artık bitirmeniz. Tabi hayat sizin, karar sizin.

Yani tam tersi olsa biz burda iyi olmus ohh az daha cektir falan derdik bence
Aldatmak dogru da degil bu zaten bir gerçek
Ama size de ulaşan ve affetmek isteyen de o olmus
İntikam almaya çalışıyor kendince cok sacma senin için de onun için de vakit kaybı madem ulaşıp affetmeseydi

Bu adam sizi seviyor kopamıyor ama içine de sinmiyorsunuz.
Sizlik bir durum yok ne yaparsanız yapın meselesi kendisiyle.
Önerim: Eğer bu adamla olmak istiyorsanız terapiye gitmesini isteyin. Uzman bir yardım sevgilinizin zihnini berraklaştırır. Siz de rahatlarsınız.
Adamı istemiyorsanız istemiyorum seni deyin ve gönderin.

Back
X