- 28 Ekim 2025
- 35
- 17
- 3
- 25
- Konu Sahibi Kurkmantolumado
İletişimi kesmedim ama işe yarar mı bilmem denesem .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İletişimi kesmedim ama işe yarar mı bilmem denesem .
Tam da dediğiniz gibi sanırımKendini sizinle bir gören kişi sizi gelen en kötü hakareti bile üzerine alır ve sizden önce gerekirse sizi savunur ama sizi kediyle bir gôrmüyor hatta daha yüksekte gôrüyorsa aşağı çekmeye ve küçümsemeye çalışırlar bence sizin ciddi bir sınır çözmeniz lazım eğer alıngan ve sürekli onu kaybetmekten korkan bir imaj cizdiyseniz bunu düzeltmeniz lazım güçlü olduğunuzu piskolojikmen ve ruhen bilmeli
Öyle yapıyorum. Eşim çocuklara karşı tahammülsüz ve sesten rahatsız olur çok. Bu da beni düşündürdü hep zaten cocuk konusunda Ben mesleğim gereği heo çocuklarla birnarada olduğumdan daha anlayışlı ve sabirliyımdir .Ama tek taraflı olmaz tabii4 yıllık evlisiniz ve çocuğunuz yok sanırım. İyice korunun, çocuk sahibi olmayın bu evlilikte.
Tamam inandık önceden böyle değildi ama şimdi böyle, peki hiç uyardınız mı? Net bir şekilde rahatsız olduğunuzu söylediniz mi?Asla böyle bir insan değildi. İnanın degildi .Arkadaşlarım gıpta eder sana ne kadar değer veriyor derdi hep .
Tamam inandık önceden böyle değildi ama şimdi böyle, peki hiç uyardınız mı? Net bir şekilde rahatsız olduğunuz
Uyardım tabii.Şaka yapıyorum neden her şeyi ciddiye alıyorsun diyorTamam inandık önceden böyle değildi ama şimdi böyle, peki hiç uyardınız mı? Net bir şekilde rahatsız olduğunuzu söylediniz mi?
Becereksiz ve yeteneksiz değilsiniz sadece size değer vermiyor galiba üzülmenizle kırılmanızla ilgilenmiyor yani demek istediğim sizde aynısını ona yapın ip inceldiği yerden kopsun bence onu kaybetmekten kormadığını gôrdüğünde belki kendine çeki düzen verebilir eğer kaybetmekten ve kırmaktan korkmuyorsa bir ömür bu duruma imkanınız varsa katlanmayın yoksa günden güne erirsiniz yine de siz bilirsiz tam olarak ne yaşadığınızı bilmiyorum ama sakin bir şekilde öncelikte bu durumdan rahatsız olduğunuzu ne kadar üzüldüğünüzü sôylebilirsiniz ve sizinle empati kurmaya davet edebilirsiniz sizi anlaması için bu şekilde bir adım atmış olursunuz ama siz güzellikle dile getirdiğiniz halde yapmaya devam ediyor hak etti gibi davranın bazı insanlar kibarlıktan anlamıyor malesefTam da dediğiniz gibi sanırım
Ben çok güçsüz ve zayıf görünüyorum .Beni beceriksiz yeteneksiz ve çirkin olduğuma inandirdi
Bir süredir ben de onu ailesinin yanında asagilioyrum artık dayanamadımUyardım tabii.Şaka yapıyorum neden her şeyi ciddiye alıyorsun diyor
Uyardım tabii.Şaka yapıyorum neden her şeyi ciddiye alıyorsun diyor
sen ona bu fırsatı vermişsin.Eşim başkalarının yanında beni aşağılıyor. Ailesinin yanında sesini yükseltiyor. Arkadaşlarının yanında beceremediğim bir spor için beni üzdü. Yapamadım ne yapayım. O spora boşa para ödediğini beceremediğimi sıkça dile getirdi.Yeteneksiz ve beceriksiz bile olsam bunu sürekli söylememeli. Kariyeri olan eğitimli iyi aileden gelen bi kadınım. Neden böyle yapıyor
Onu sürekli anlamaya çalıştım ve empati kurmaya çalıştım yapmamaliydimsen ona bu fırsatı vermişsin.
Sizi manipüle etmiş, etmeye de devam ediyor.Tam da dediğiniz gibi sanırım
Ben çok güçsüz ve zayıf görünüyorum .Beni beceriksiz yeteneksiz ve çirkin olduğuma inandirdi
Okumadım mi sanıyorsunuz psikoloji egitimim de var üstelik ama konduramamak mi kendine dışarıdan bakamamak mi ne derseniz deyinSizi manipüle etmiş, etmeye de devam ediyor.
Müthiş pisikoloji serilerini okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle " sizi yoran her şeyi bırakın " mutlaka okuyun.
Nasıl duygusal şiddete ve manipulasyona uğradığınızı kendiniz görün.
Ya biraz önceki konunuza da yazdım da neden yani, hiçbir erkek nahif olmayı haketmiyor yaa en iyisi bile, siz neden o bunları söylerken haddinizi bildirmiyorsunuz? Trnin en zor mühendisliklerinden birinden mezunum şu egoyu yapmadımBaşarılarımı ve beni hep küçümser yetersiz görür. Kendimi daha fazla geliştirmem gerektiğini söyler hep ve boşsun der
Arkadaşının eşi ezdi zaten canım hemcinsim sonra kadını sevmedim çok ukala diyor arkasından beni savunduğu için gıcık olduYa biraz önceki konunuza da yazdım da neden yani, hiçbir erkek nahif olmayı haketmiyor yaa en iyisi bile, siz neden o bunları söylerken haddinizi bildirmiyorsunuz? Trnin en zor mühendisliklerinden birinden mezunum şu egoyu yapmadımne mühendisi olursa olsun ya, ay sizinle niye evlenmiş o zaman
tam bir kaybeden ya eşiniz üzgünüm, sosyal ortamda karşımda biri eşine böyle diyecek, böcek gibi ezerdim valla
İnsan olayların içindeyken gerçekten göremiyor, hak veriyorum size.Okumadım mi sanıyorsunuz psikoloji egitimim de var üstelik ama konduramamak mi kendine dışarıdan bakamamak mi ne derseniz deyin
Böyle böyle 1 tane arkadaşınız kalmayacak.Arkadaşının eşi ezdi zaten canım hemcinsim sonra kadını sevmedim çok ukala diyor arkasından beni savunduğu için gıcık oldu![]()