Bu adamın sorunu ne?

delirdimgaliba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
17
0
36
Almanya
nasil baslasam bilmiyorum ama.. gecen kasimda bi tanidigin vesilesiyle tanisarak nisanlandim, ne yazikki aramiz cok uzak oldugundan pek fazla görüsemedik sadece telefondan mesajla falan. bu arada 4-5 defa görüsmüsüzdür. birde tabii dügün alisverisi icin gittigimiz ankara da 1 hafta görüstük, ama hic bi zaman yakinlasmadik.. neyse zaman geldi catti dügünümüz oldu 2 ay önce. cok güzel bi dügünle evlendik. ama biz hala yakinlasmadik. ilk gece bana seni skmak rahatsiz etmek istemiyorum zamana birakalim. acikcasi sevindim... daha sonra yakinlasmalar basladi falan derken (yaklasik 2-3 hafta boyunca) ayni hizda da geri kesildi. bi kac kere yakinlasmayi denedim ama sirtini dönüp bana benimle ugrasma diyince benimde hevesim kirildi tabi haliyle yaklasmaktan korkar oldum. simdi kac haftadir böyle devam ediyor, bu durumdan cok rahatsizim. gecen de dedim rahatsiz oldugumu, bana yine seni skmak istemiyorum dedi sadece. aksamlari birlikte oturmak bile istemiyorum artik. bu adamin sorunu ne? bana yardim edin ne yapim yaa ???

canim anladigim kadariyla siz gorucu usulu evlendiniz ve yildirim hiziyla oldu..zamana birak..acikcasi benim aklima esini hemen bas goz etme sevdasiyla zoraki evlendirdikleri geldi..bu tur ornekler cevremde cok cunku...canini sikmamaya calis dicem ama anliyorum senide.bu arada burclariniz nedir?

cok sinir bozucu bi durum, uzulme canim ya.
Peki sordun mu sen hic senin derdin ne diye! Belliki bi sorunu var yoksa adam evlendigi insani niye istemesin.
:44:
:44:Acik acik sormalisin bence.

yani bu durumun tek açıklaması olabilir...eşinin cinsel bi sorunu var...bu sertleşme sorunu olabilir kendini yeterli hissetmeme sorunu olabilir...çünkü bi erkek bi kadının yanında mümkün değil bu kadar bekleyemez o işi yapmadan...hele birde yeni evlisiniz mümkün değil canım...seni sıkmak istemiyorum diye bi açıklama olamaz..bi sorunu var ve çözülmesi lazım..doktora gitmesi lazım...allah yardımcın olsun...

aslinda öyle cok da hizla bas göz etme olmadi kendimizde istedik yanii, evlenme teklifi falan yapti, hersey normaldi. nisanliykende belliydi biraz romantik falan olmadigi ama evlenince düzelecegini düsündüm, yanilmisim ...
benim ki aslan, onun terazi.

ya aslinda gecenlerde sordum ama dedigim gibi cevap sadece seni skmak istemiyorum gibi seyler.. sen ne bekliyorsun ve beklentin icin ne yapiyorsun dedi ayrica bana... bilmiyorum yanlismi düsünüyorum ama benimde bazi seyleri ondan beklemem normal degil mi ?? sonucta insan erkekten bekler iligi alakayi :44:

evet bende yanii cok erkek arkadasim olmadi önceden ama bi erkegin bu kadar duramicagini biliyorum. sertlesme sorunu oldugunu zannetmiyorum, yakinlastigimiz aralarda fark ettim. ama baska bisey varsa tabii bilemem... icine kapanik yada cahil birisi degil önceden cok kizarkadasi olmus, herseyi cok iyi bilen birisi. ayrica da haftaya balayina cikicaz?? bi fayda fln olur Mu :44:

bence al karşına açık açık konuş. sonuçta siz evlisiniz. bu durumun düzelmesi gerek. hadi nişanlı falan olsanız zamana bırakın falan dicem ama artık evli olduğunuza göre bi an önce bu durumu çözmelisiniz.. :26:

Acaba is yerinde sorunlari fln mi var? Yada kafasina taktigi birsey ne bilim kendi ailesi ile ilgili sorunlar yada borc harc öyle birsey...

Insallah tez zamanda düzelirde hayal etdigin gibi bir evlilik olur....

benimle uğraşma demek başka seni sıkmak istemiyorum demek başka.gerçek derdi ne acaba?beni sıkmıyorsun ben hazırım de bari bakalım o zaman ne diyecek

benimle uğraşma demek başka seni sıkmak istemiyorum demek başka.gerçek derdi ne acaba?beni sıkmıyorsun ben hazırım de bari bakalım o zaman ne diyecek

aynen bende öyle düsünüyorum ve sorunun ne oldugunu bilmedigim icin nasil yaklasacagimi bilmiyorum. o bana ugrasma derse bende haliyle yaklasmaya korkarim, benden beklememeli o zaman yakinlasmayi. bi arkadasim diyorki belki balayini bekliyodur. ama ben pek emin olamiyorum yani sonucta hangi erkek o kadar bekler

yok canim bu balayini beklemekle falan degil yani, belki bi doktordan yardim almaniz gerekir. Ikna edip bi doktora gotursen:26:

tabi haklısın o öyle deyince nasıl yaklaşasın.belkide sağlıkla ilgili bi problemi vardır.seni mutlu edememekten korkuyordur.gerçi öyle bişeyi olan adam neden evlensin oda var :44: balayını beklediği için yakınlaşmadığını sanmıyorum.balayını bekleyen adam uğraşma benimle diye kaba bi cevap vermez

benim aklima gelen bise de simdiye kadarki birlikte oldugu kizlarla benim bir olmadigimi biliyor ve korkuyor biseyi yanlis yapacak diye falan. dedigim gibi bi kac hafta iyidik ama sonra birden ne olduysa yine uzaklastik. böyle olunca tartismalarda oluyor bazen cünkü ortada bi gerginlik bi huzursuzluk var.. bilemiyorum yaaa

ee canım sor sende bize ne oldu aniden uzaklaştık diye.böyle giderse dahada büyür aradaki mesafe

ya aslanla terazi çok iyi anlaşır aslında ama aslancıgım biliyorum ki daha romantik birini isterdin ben öyleyim en azından :) ya bu teraziler her şeyi ayrıntılı incelemek tarafsız yaklşamka isterler kafalarında bin türlü tilki hiç durmaz yani :) açık açık konuşman lazım yani bu böyle daha kötüye gider ortak bir şeyler yapın sinemaya gidin tiyatroya gidin zaten balayınada gidecekmişsiniz birbirinize daha çok ısınırsınız tanırsınız normal davran düşünme sonu ne olacak diye belki zamanında çok vakit geçiremediginiz için soğukluk vardır.

bu da ayri bi sorun zaten ... bi yere cikmak istememesi.. evde oturunca da bos bos oturuyoruz konusmuyoruz bile. hatta artik sinirim bozulmasin diye baska odada oturuyorum ... gecen hafta ilk defa bi sinemaya gittik... hayret nasil akil ettiyse artik :44: aklina getiren saolsun

bu da ayri bi sorun zaten ... bi yere cikmak istememesi.. evde oturunca da bos bos oturuyoruz konusmuyoruz bile. hatta artik sinirim bozulmasin diye baska odada oturuyorum ... gecen hafta ilk defa bi sinemaya gittik... hayret nasil akil ettiyse artik :44: aklina getiren saolsun
evet ben cok sabirsizim herseyi istedigim gibi olsun cabuk olsun isterim.. bunun tilkileri ne alemdeyse acaba cok merak ediyorum. ne hazirliyor tilkiler acaba :)

ya aslanla terazi çok iyi anlaşır aslında ama aslancıgım biliyorum ki daha romantik birini isterdin ben öyleyim en azından :) ya bu teraziler her şeyi ayrıntılı incelemek tarafsız yaklşamka isterler kafalarında bin türlü tilki hiç durmaz yani :) açık açık konuşman lazım yani bu böyle daha kötüye gider ortak bir şeyler yapın sinemaya gidin tiyatroya gidin zaten balayınada gidecekmişsiniz birbirinize daha çok ısınırsınız tanırsınız normal davran düşünme sonu ne olacak diye belki zamanında çok vakit geçiremediginiz için soğukluk vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…