- Konu Sahibi delirdimgaliba
-
ya aslanla terazi çok iyi anlaşır aslında ama aslancıgım biliyorum ki daha romantik birini isterdin ben öyleyim en azından :) ya bu teraziler her şeyi ayrıntılı incelemek tarafsız yaklşamka isterler kafalarında bin türlü tilki hiç durmaz yani :) açık açık konuşman lazım yani bu böyle daha kötüye gider ortak bir şeyler yapın sinemaya gidin tiyatroya gidin zaten balayınada gidecekmişsiniz birbirinize daha çok ısınırsınız tanırsınız normal davran düşünme sonu ne olacak diye belki zamanında çok vakit geçiremediginiz için soğukluk vardır.
ilk evlendimiz gün
sonrasıda 3-4 ay hiç elleşmeyen bir adam
son 2 senede hiç denemedik
o arada işte..
bilemiyorum böyle erkeklerin neden evlendıgını anlamadıgım gıbı bunu toplma anlatmak gerçekten cok zor
gerçekten
ayy ben yanlış kişiye cvp yazmışım neyse okumuştur arkadaş pardon yaa konu ilginç geldi şaşkınlıktan oldu kusura bakmayın
aslinda öyle cok da hizla bas göz etme olmadi kendimizde istedik yanii, evlenme teklifi falan yapti, hersey normaldi. nisanliykende belliydi biraz romantik falan olmadigi ama evlenince düzelecegini düsündüm, yanilmisim ...
benim ki aslan, onun terazi.
ya aslinda gecenlerde sordum ama dedigim gibi cevap sadece seni skmak istemiyorum gibi seyler.. sen ne bekliyorsun ve beklentin icin ne yapiyorsun dedi ayrica bana... bilmiyorum yanlismi düsünüyorum ama benimde bazi seyleri ondan beklemem normal degil mi ?? sonucta insan erkekten bekler iligi alakayi :44:
tanımadığın bir adamla evlemeye nasıl cesaret edebildin 4-5 defa görüşmeyle evlenilir mi evlilik bu yaa
gorucu usulu olunca bole oluyo canim yaa.. bende gorucu usulu evlendim esim yurt disindaydi ozaman,bir yil nisanli kaldik sadece bir ay gorustuk sonra evlendik ama cok sukur ben mutluyum.:))
bilmiyorum kiii... is aile hersey cok güzel. sorunu ne anlamiyorum gercekten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?