- Konu Sahibi delirdimgaliba
-
çok ilginç ya bence sorun büyümeden konuşmayı dene canım olmaz böyle normal değil tüm bunlar sinemada falan nasıldınız peki.aynı evin içinde farklı farklı hayatlar yaşanır mı sevgili olsanız ilk zamanlar alışıyorsunuz diyeceğim ama iş şu noktada daha ciddi bir hal alıyor.
farklı cinsel eğilimleri olup da bunu saklamak için evlenmiş olmasın sakın?
İlk Okuduğumda Sertleşme Sorunu Olduğunu Düşündüm..
Zamana Bırakılacak Bir Şey Söz Konusu Değil..
Bence Tatilden Sonra Konuşun..
Allah Korusun.. İşte Bu Çok Kötü..
haklisin bence de artik zamana birakma kalmamis. ilk evlendigimiz siralarda diyordu, tamam diyordum ama artik fazla zamana birakti. bence de tatilde yada tatilden sonra yine konusmamiz lazim. ama cesaret de edemiyorum ya
Canımıniçi, Siz Karı Kocasınız..
Elbette Konuşacaksınız, Ömür Boyu Böyle Devam Etmeyecek..
İlle de Benimle Neden Birlikte Olmadın!! Demeyeceksin Zaten..
Sorun mu Var Doktora Gidelim mi? De..
Zaten Sana Karşı Kendini Mahçup Hissedecektir..
Hatta İçine Otursun, Benimle Evlendiğine Pişman mısın? De.
Beni İstemiyor musun? De..
Ben Çok Üzülüyorum.. De..
Ama Sakın Fevri Davranma, Gayet Sakin 2 Arkadaş Gibi..
Ama Tatilde Belki Kendine Gelir, Bence Tatilden Sonra Konuş..
Aslında şaşırdım ama ne yorum yapsam bilemedim:26::26::26:
Bizde ilk evlendiğimizde 3 gün birbirimizden utanmıştık dokunmamıştı bana ama sonra herşey birden halloldu belkide seni kırmak istemiyodur senden bişeyler bekliyor olabilir..
Artık hazırım gibisinden yoksa neden beklesin bir adam bu kadar ilginç ama bence sorunun peşine düşmelisin yoksa aranızda mesafe giderek açılacak gibi
cok güzel yazmissin cok tskler. aynen dedigin gibi neden benimle birlikte olmadin falan gibi seyler demiyorum zaten hem cekinirim öyle sey demeye hemde dirdir etmek istemiyorum. ama bu sekilde gitmicegini de ona baska bi sekilde iletmeye calistim, ama ya anlamak istemiyor yada gercekten bi sorun oldugunu anlamak istemiyor ... dedigin gibi fevri davranmiyorum herseyi alttan aliyorum sakin olmaya calisiyorum. arada sirada agliyorum sizliyorum ...
Ağlayıp Sızlamaya Ne Gerek Var..
Bak Burda Ne Güzel Dertleşiyoruz..
Yaptığın büyük cesaret cidden hiç tanımadığın bir adamla direk evlenmişsin şaşırdım açıkçası bu cesaretine. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?