• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamla evlenilir mi ?

Benim de vaktiyle en yakin bir arkadasim vardi. Okuze asik olmustu evlendiler. Arkdasligimi devam ettirmek icin ben cok cabaladim ama sonra okuzluk bana da sicramaya baslayinca biraktim. Neredeyse arkadasimla beraber biryere gittigimizde benim kiyafetlerime de karisacakti. Kendi karisina karistigi yetmemis gibi!! Artik gorusmuyorum, zaten araya mesafe de girdi. Ama arkadasim hic salak biri degildi aslinda. Sevdi kabullendi belki degisecegine inandi belki oldugu gibi sevdi. Agladigi gunler de oldu sevincten uctugu gunler de. Cok uzun yillardir hala evliler. Yani arkadasiniz tercihlerine gore kendi hayatini belirleyecek. Siz ne yaparsaniz yapin :( baskalarina tavsiyeleriniz bir yere kadar sadece. Elinizden geleni yapin ama cok hirpalamayin kendinizi... Sonra geri donup bakinca insan cok uzuluyor.

Bende başlığı görünce konu sahibi kendisiyle ilgili soruyor sandım :)her malın bir alıcısı vardır.Arkadaşınız kabul etmiş memnun görünüyor,siz böyle bir adamla evlenmek istemezseniz evlenmezsiniz ama arkadaşınızın kararına saygı duymanız gerekir.Ayrıca beterin beteri var,benim arkadaşım hem yaşlı,hem çirkin,hem parasız ,hemde karaktersiz bir adamla evlenecek.En çok üzüldüğüm kısım karaktersiz olması, hatta prsikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.Arkadaşıma açıkca söyledim bu adamın bunu yapması normal olmadığını gösterir diye,önce hak verdi sonra evlenmeye karar verdi.Beni sevdiğine inanıyorum bende ona aşığım dedi.Bende hayırlı olsun dedim :) yürür yada yürümez beni ilgilendirmez artık koca 34 yaşında kadın.sizin arkadaşta 30 yaş üstüyse malesef,bazı 30 yaşı geçmiş hemcinslerim koca bulunca nefes alsın yeter moduna geçebiliyor. Koca kadın kendi tercihi dimi :) Bu arada kızlar bende 35 imde bekarım taşlamayın sakın :))

Arkadaşınız bizim okumaya bile tahammül edemediğimiz biz adamın sıralanmış maddeleriyle akit imzalıyor.
sen bana bunları verirsen bende sana lüks bir hayat taahhüt ediyorum..
imza bayan... imza bay..
ikisi içinde kabul edilebilirse biz ne diyebiliriz..yaşam kendilerinin..

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
Tek kelime "yürümez"

Ben evlenmem ama belki arkadaşınız evlenebilir yani. Var ezilmeyi, baskıyı, özgürlük kısıtlamasını seven kadınlar. Butda okumuyor muyuz sanki... her tipin alıcısı var, demek ki bu adamın dengi de arkadaşınız yani. Karışmamak lazım.

bu adam kole ariyor es degil ki.dikdator gibi birsey bununla hayat mi gecer istrrse karun kadar zengin olsun alsin parasini da.....ne evlenmesi buna selam bile verilmez..

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
Benim düşüncem evlenilmez.yani aklı yerinde herkes böyle düşünmez mi...
Ne bileyim ne çok seviyor insanlar acıyı,baskıyı anlamadım gitti...

Bana böyle dese alırım parasını başında paralarim. Arkadaşın da öğretmen hiçte ona ihtiyacı yok kusura bakmasın ama. Arkadaşın mal mı ki istedigi zaman cinsel hayat yaşayacak istediğini yapacak onun ki can değil paralarim len onu(buradaki mal küfür değil eşya)

Bana böyle dese alırım parasını başında paralarim. Arkadaşın da öğretmen hiçte ona ihtiyacı yok kusura bakmasın ama. Arkadaşın mal mı ki istedigi zaman cinsel hayat yaşayacak istediğini yapacak onun ki can değil paralarim len onu(buradaki mal küfür değil eşya)

Benim de vaktiyle en yakin bir arkadasim vardi. Okuze asik olmustu evlendiler. Arkdasligimi devam ettirmek icin ben cok cabaladim ama sonra okuzluk bana da sicramaya baslayinca biraktim. Neredeyse arkadasimla beraber biryere gittigimizde benim kiyafetlerime de karisacakti. Kendi karisina karistigi yetmemis gibi!! Artik gorusmuyorum, zaten araya mesafe de girdi. Ama arkadasim hic salak biri degildi aslinda. Sevdi kabullendi belki degisecegine inandi belki oldugu gibi sevdi. Agladigi gunler de oldu sevincten uctugu gunler de. Cok uzun yillardir hala evliler. Yani arkadasiniz tercihlerine gore kendi hayatini belirleyecek. Siz ne yaparsaniz yapin :KK43: baskalarina tavsiyeleriniz bir yere kadar sadece. Elinizden geleni yapin ama cok hirpalamayin kendinizi... Sonra geri donup bakinca insan cok uzuluyor.
demek ki birbirlerine uygunlarmış

Bende başlığı görünce konu sahibi kendisiyle ilgili soruyor sandım :)her malın bir alıcısı vardır.Arkadaşınız kabul etmiş memnun görünüyor,siz böyle bir adamla evlenmek istemezseniz evlenmezsiniz ama arkadaşınızın kararına saygı duymanız gerekir.Ayrıca beterin beteri var,benim arkadaşım hem yaşlı,hem çirkin,hem parasız ,hemde karaktersiz bir adamla evlenecek.En çok üzüldüğüm kısım karaktersiz olması, hatta prsikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.Arkadaşıma açıkca söyledim bu adamın bunu yapması normal olmadığını gösterir diye,önce hak verdi sonra evlenmeye karar verdi.Beni sevdiğine inanıyorum bende ona aşığım dedi.Bende hayırlı olsun dedim :) yürür yada yürümez beni ilgilendirmez artık koca 34 yaşında kadın.sizin arkadaşta 30 yaş üstüyse malesef,bazı 30 yaşı geçmiş hemcinslerim koca bulunca nefes alsın yeter moduna geçebiliyor. Koca kadın kendi tercihi dimi :) Bu arada kızlar bende 35 imde bekarım taşlamayın sakın :))
önemli olan doğru kişiyi bulabilmek hem 35 te bekar olmakta kötü bşy değil ki artık 35 geç bir yaş sayılmaz :))
sizin arkadasın durumu daha vahimmiş. yine de konuşup engel olmaya çalışın bence gercekten mutsuz olacaksa benim arkadasım 31 yasında evleneceği kişi ile de aynı gun aynı tarihte doğmuşlar yani burçları vs herseyi aynı belki de ondan çektiler.

Back
X