ya ben hataylıyım aslında biizm buralardamı boyle bılmıyorum ama zaten misafire hürmet çogu kişide var yani , ayrıca dogum donmınde degilsek yada hasta degilsek tabiki eşine cinsel yaklasımda bulunmaalıyz veya esimz istediginde hayır olmaz dememelıyız hatta gecelikler babydoller vs ne varsa fantezi katmalıyız sonra adam bizden medeti kesiyor dısarıda istedigini arıyor bu defa aldatıldık diyoruz. ev işi zaten kadının işi ,erkekten temizlik yapmasını ya da ev işlerini yarıya paylasan insanları anlamıyorum erkek ne anlar nekadar temiz yapabilirki ha belki en azından ufak tefek ortalıgı toplayabilir ama o bile bana cok kadınsı ve erkege yakıstıramadıgım birşey gibi geliyor benim babam mesela karı gibi bu kadar saplantılı derecede temizlik hastası olunmazki bir evi temizliyorsak arkamızda elinde bezle süpürgeyle dolanır surayıda temızleyn burayıda kızım bakın burda leke kalmıs vs nasıl gıcık oluyoruz baba otur yerine biz yaparız bizim işimiz bu senn işin tv karsısında yayılmak allah için otur artık diyoruz 1 saat sonra gene arkamızda mutfaktan cıkmaz karı gıbı yemekle ugrasır belkide ben bu tarz seylerden bıktım dıye erkege kadınsı seylerı yakıstırmıyorumdur.yanı bilmiyorum benim kriterimde hep var erkek yemek dısında oyle kadınsı seylerden anlamamsı lazım yanı temlzlik vs ve bana karsı hep istekli olsun aktif bi cinsel hayatımz olsun ne var bunda sonra kocam aldatıyormu soylemı boylwmı dıyoruz ha sunuda söylemem gerekirse görevini eksiz yerine getireceksin dmesi yanlış sanki eş değilde köle alıyormuş gibi.kadına zaten yeteri ilgiyi sevgiyi gösterince zaten kadın çorapları bile kocasının ayagından zevkle cıkarır ona hızmet etmeyi onu memnun etmeyi çok iyi bilir. adamın arkadasınızı sevmedigini düşünemem öyle olsaydı adam yoklukta degil zaten zengin millet tipinebakmasada parasına bakar illa biri bulur yani elini sallasa ellisiyken arkadasınızla nısanlanmak istemiş. birşeyler var demekki arkadasınıza karsı. bence yürür kadın kadınlıgını bildikten sonra adamn onu şartla koşulla bas tacı yapmasına bile gerek kalmaz yanı.