• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamla evlenilir mi ?

ya ben hataylıyım aslında biizm buralardamı boyle bılmıyorum ama zaten misafire hürmet çogu kişide var yani , ayrıca dogum donmınde degilsek yada hasta degilsek tabiki eşine cinsel yaklasımda bulunmaalıyz veya esimz istediginde hayır olmaz dememelıyız hatta gecelikler babydoller vs ne varsa fantezi katmalıyız sonra adam bizden medeti kesiyor dısarıda istedigini arıyor bu defa aldatıldık diyoruz. ev işi zaten kadının işi ,erkekten temizlik yapmasını ya da ev işlerini yarıya paylasan insanları anlamıyorum erkek ne anlar nekadar temiz yapabilirki ha belki en azından ufak tefek ortalıgı toplayabilir ama o bile bana cok kadınsı ve erkege yakıstıramadıgım birşey gibi geliyor benim babam mesela karı gibi bu kadar saplantılı derecede temizlik hastası olunmazki bir evi temizliyorsak arkamızda elinde bezle süpürgeyle dolanır surayıda temızleyn burayıda kızım bakın burda leke kalmıs vs nasıl gıcık oluyoruz baba otur yerine biz yaparız bizim işimiz bu senn işin tv karsısında yayılmak allah için otur artık diyoruz 1 saat sonra gene arkamızda mutfaktan cıkmaz karı gıbı yemekle ugrasır belkide ben bu tarz seylerden bıktım dıye erkege kadınsı seylerı yakıstırmıyorumdur.yanı bilmiyorum benim kriterimde hep var erkek yemek dısında oyle kadınsı seylerden anlamamsı lazım yanı temlzlik vs ve bana karsı hep istekli olsun aktif bi cinsel hayatımz olsun ne var bunda sonra kocam aldatıyormu soylemı boylwmı dıyoruz ha sunuda söylemem gerekirse görevini eksiz yerine getireceksin dmesi yanlış sanki eş değilde köle alıyormuş gibi.kadına zaten yeteri ilgiyi sevgiyi gösterince zaten kadın çorapları bile kocasının ayagından zevkle cıkarır ona hızmet etmeyi onu memnun etmeyi çok iyi bilir. adamın arkadasınızı sevmedigini düşünemem öyle olsaydı adam yoklukta degil zaten zengin millet tipinebakmasada parasına bakar illa biri bulur yani elini sallasa ellisiyken arkadasınızla nısanlanmak istemiş. birşeyler var demekki arkadasınıza karsı. bence yürür kadın kadınlıgını bildikten sonra adamn onu şartla koşulla bas tacı yapmasına bile gerek kalmaz yanı.
ama hayat paylaşmayı gerektirir her işi kadına yüklemekte olmaz ki

Kiz adet olsa oglan ne yapacakmis? Hemen baska birini bulup dogasinin geregini mi yerine getirecek? Yada simdi ne yapiyor? Mutemadiyen kizi mi aldatiyor. Hic cekilmez boylesi..parayla herseyi satin alamaz bunu bilsin! Akli varsa evlenmez
regl hamilelik vs bunlar için özel durumlar demiş. keyfi olursa aldatmaya sebep demiş.

adam arkadasınızı sevmıyor , karakter ayarlaması yapıyor bıldıgın .. bu ne be robot gibi bunu yap sunu yapma . öyle bas tacı olacagıma olmam daha ıyı ..

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
ne yaşamasından bahsediyor ya ? böyle yaşama mı olurmuş, arkadaşınız bunları kaldırabilecek yapıdaysa mutlu olur ama ben zannetmiyorum, insan sürekli sex yapacak ya da misafir ağırlayabilcek durumda olmayabilir, demek ki hemen aldatıcak bu durumda

Karşınınızda ki Cins Sizleri insan yerine koyup Değer vermediği sürece Ve bir ilişkide Sürekli Ben-rol oynuyorsa o ilişkiden Tek mağlup taraf Arkadaşınız çıkar. O tarz insanlar yorar. (Dinlemez duymaz Görmez ve hissetmez.) Tek Merkez Kendisidir.

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?

Yürümez...
Arkadaşınız çok saf,tüm bunlara evet derse hayatının hatasını yapar..
Gitsin kendisine bir köle bulup evlensin..
Öküzün önde gideni bunlara hödük derler..

Evlensin hemen de hamile kalsin. Her sene üçer beşer doğursun. Kocası aldatacak arada şimdiden yolunu yapmış ama zaten bu kızın suçu kadınlık yapsaymış. Sokakta hanımefendi mutfakta aşçı yatak odasında geyşa kaynana karşısında pisirik ele gune karşı yapayalniz olmayı ogrensin. Ee kocası da TV karşısında gobek kasir cunku erkek olmak bunu gerektirir.

Heyecanla "arkadasim evleneli 3 hafta oldu ve eşi sürekli hakaret ediyor. Sizce normal mi?" konunuzu bekliyorum.

Nişanlı cifte bir ömür mutluluklar.

Karşınınızda ki Cins Sizleri insan yerine koyup Değer vermediği sürece Ve bir ilişkide Sürekli Ben-rol oynuyorsa o ilişkiden Tek mağlup taraf Arkadaşınız çıkar. O tarz insanlar yorar. (Dinlemez duymaz Görmez ve hissetmez.) Tek Merkez Kendisidir.
erkeklerin çoğu da böyle değil mi zaten

Back
X