• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamla evlenilir mi ?

o zaman karısı hamileyken zayıflığından dolayı gidip aldatacak ilişkiye giremiyor diye.

adam katıksız öküzmüş. parasına güvenen sığ herifin teki. anlayışsız birine benziyor.
çok iyi düşünmek lazım.

kendini insan yerine koymuyorsa buyursun evlensin. ama evlenince kimliği yırtsın atsın insan yerine koymasın kendini. tasma gibi opsiyonlar da mevcut artık kendi bilir.

Paralı ama görgüsüz biri ile evlenecek iyi düşünsün arkadaşın,zamanla katlanamayabilir böyle donanimsiz bir adama.

Riskli bir evlilik olur . Ancak gozlemlerime göre böyle atip tutanlar sonradan eslerinin sözünden çıkmıyorlar.
Ben olsam risk almazdım iyi bile çıksa bu lafları unutmaz kinlenirdim . Eskiden kız evi naz evi ydi şimdi erkek evi naz evi. Şunların peşinde dönmeyin böylelerinin enseye sağlam yapistirmak lazım ki kendine gelsin.

hafif bi cekememezlik sezdim sizde nedense.
alan memnun satan memnunsa size ne dert tasa dustu anlamiyorum. elbette ailesine hormet edilmesini bekler bir koca, ne var bunda? adam acik acik 'ilgili kal bana karsi' demis, bu kotu biseymi? salip salmasin evlendikten sonra, adam hakli bence o konudada.
ne isteyip istemedigini belirtmesi kotu birsey degil bence, acik sozlu bi adammis. yakisikli, durumu iyi, arkadasinizi cok istiyor ve seviyor, eee? sorun yok bence.

Allah mesut etsin.

Bu adam en başta uyarıyı yapmış ama.
Uyarı yapmadan aldatan bir sürü de erkek var. Eşleri de YUVAM (!) dağılmasın diye devam ediyorlar.

Dediğim gibi bedelin ne olacağına bağlı. Bunun gerçek ve sevgi dolu bir EVLİLİK olmadığını varsayıyorum. Asgari ücret alıp beni aldatan bir adamla olmaktansa bana ayda 5000 tl harçlık veren bir adamla olmayı tercih edebilirim.
O da doğru alan memnun satan memnunsa sorun yok. Kızın nasıl beklentileri var yazılmış mı bilmiyorum tüm yorumları okumadım, beklentiler uyuşuyorsa hayırlı olsun demek düşer.

Erkekte maddi güç kadında güzellik önemli bir artıdır ama insanların sadece bunlara güvenmesi ne acı.

Birçok kişi tepki göstermiş ama Türkiye' de evliliklerin %90ı böyle. Tek fark çoğu erkek böyle açık açık söylemiyor evlenmeden önce. Adam dürüst en azından. Evet düşünceleri iğrenç ama böyle erkeklerle evli olan binlerce kadın var. Ve eminim bir cogu evlenmeden önce tabi yardım ederim, şöyle yemek yaparım böyle temizlik yaparım hayat müşterek deyip evliliğin ilk gunu gercek yüzlerini göstermişlerdir. Üstelik çirkin ve fakir olmaları da cabası. :KK53:
Yine de arkadaşın evlenmesin, azınlık olan adam gibi adam kesiminden birini bulma şansını zorlasin.

o zaman karısı hamileyken zayıflığından dolayı gidip aldatacak ilişkiye giremiyor diye.

adam katıksız öküzmüş. parasına güvenen sığ herifin teki. anlayışsız birine benziyor.
çok iyi düşünmek lazım.
Aynen ben de bunu diyecektim . Nasılsa duygusal bişey Yok diye kadına bunu normal bişey gibiymiş açıklayıp yada açıklamayarak ihtiyacını karşılamak için baska arayışlara girenler oluyor :sinirli::KK62:

Çevrenizdeki herkes bir değişik. kuzeniniz anne babası olmayan Maaşlı biriyle evlenip niye bana bilezik takmadilar herkesin kolunda var bende niye yok diye dertlenir. Yakın arkadaşınız çok parası var ve adam yakışıklı olduğu için evlenmeye kalkar. Şaşkınlık icerisinde bir sonraki konuyu bekliyorum. :KK57:
değişik gercekten de ne ararsanız var cevremde :))

türkiyedeki erkeklerin hepsi böyle nerdeyse
geneli böyle de açıkça söylemiyorlar
zaten başkasıyla da evlense yine adam bunları isticek

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
Yürümez kesin ve net.

Back
X