• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamla evlenilir mi ?

Evlenilmez.
Şimdiden böyle emrediyor, evlenince neler yapmaz ki bu kendini adam zanneden nişanlı.

Ayrıca arkadaşına söyle arkasına bakmadan kaçsın bu heriften.
Birde parası olması, zengin olması bir insanı evlenilecek adam konumuna getirecek kriterler değil bence.

Peki adamda ona her istediğinde verecekmiy miş ? Kısaca "Kroyum emme para bende" demiş.Ne saçma adamlar var şu yeryüzünde ya bir geberip gidemediler:sopa: Erkek müsveddesi baştan ne b.. olduğunu belli etmiş zaten.Saygının olmadığı yerde evlilik olmaz.

Valla artık hiçbir şeye şaşırmıyorum
Dünyada her türlü insan var
Şu KK da bile hergün neler görüyoruz , etrafımda da var böyle tuhaf tipler, normal insanlar azınlık olmuş sanki
Mutlu olsunlar ne diyelim

Yürür
Adamın ne kadar bedel ödeyeceğine bağlı olarak

Ama yürüyen ne olur? Sevgi dolu bir EVLİLİK mi? Tabi ki hayır.

Sadece bir ÇIKAR ilişkisi yürür.

Detaylı bakarsak da;
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun demiş. Burada söylemek istediği "benden yardım bekleme" demek aslında. Ama arkadaşınız yardımcı tutabilir, bu işler için destek alabilir. Adam açısından bakınca da ev temiz, yemekler sıcak olur. Sorun olmaz. Ama bazı adamlar var, eşinin elinden başkasından yemek yememekte inat ediyorlar. O zaman sorun olabilir.

- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zaman beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım beni elinde sen tutacaksın. Bence burada adamın demek istediği "gereksiz kapris yapıp cinselliği bana koz olarak kullanma". Bu lafa aslında katılıyorum. Seven çiftler zaten birbirini arzular bana göre. Sorun olmaz.

- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zaman iyi hürmet edeceksin. Eğer arkadaşınız da kalabalık misafir seviyorsa ve bu ilişki karşılıklı ise neden olmasın. Yani benim de eşim benim akrabalarım geldiğinde güleryüz gösteriyorsa, atıyorum bir hastane işi olunca annemi hastaneye götürüyorsa, akrabamın bir işi düşünce yardımcı oluyorsa bence güzel bir ortam olur. Sorun olmaz.

- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın. Evlenirken kendi soyadımı da alan biri olarak aslında antipatik geliyor ama sonradan 2 soyadı çok zorluk çektim. Şimdi yeniden evlensem ASLA kullanmam kendi soyadımı, direkt eşiminkini alırım.

O yüzden "yürür mü" sorusuna sadece bu faktörleri değil de arka planını düşünerek cevap vermek lazım. Yürüyebilir de yürümez de.
çok mantıklı

Erkek egemen Türk toplumunun, erkeklere verdiği yersiz egoya, içi boş özgüvene ve asla haketmediği haklara doğuştan sahip olduğu düşüncesine sahip bir barzo duruyor karşısında..

Evlenmek bi yana 'bi tanıdık' bile olamaz bu adam! benim için..

Şu zihniyete fıttırıyorum yaa, yok boyle bişey !!!! Sanırsın adam sadrazamın sol... kolu. :kızgın:
arkadasım dedi ki tabi ki hoş tutacağım adam baska kadınlara mı gıtsın dunyada kadın nufusu fazla erkek nufusu az bir erkek hangı kadınla daha guzel zaman geçiriyorsa tabi ki onunla olacak

Arkadaşınız size konu aç bakalım insanlar ne diyecek mi dedi yoksa siz arkadaşınızın adına konu açıp insanların nE kadar gömeceğini mi merak ettiniz?

Ben anlamadım, arkadas memnun. Zengin diye evleniyor diyip duruyorsunuz. Ailem de destekliyor diyormuş O zaman arkadas bana konu aç demiş olamaz. Niye size bu kadar dert oldu anlamadım. Zenginle evleniyor ama mutlu olamayacak diye kendinizi tatmin etmek istemenizi anlayamadım.

Tuvalette meydana getirdiklerimi dahi atmam bunun suratına, o derece değersiz bir tip yani... Sen gelmişsin evlenilir mi diyorsun, hiç güleceğim yoktu. :KK70:

Bu sitedeki öğretmenlere ne oluyor arkadaşlar? Son zamanlarda öyle rezil Rüsva hayatlara dair konular görüyorum ve hep öğretmenlere ait bunlar... Hepsi de yaptıkları kötü seçimlerin arkasına bir öğretmenden beklenmeyecek zavallılıkla sığınıyorlar yok seviyorum bilmem ne. Öğretmenlerimiz alınmasınlar lütfen ama çocuk emanet ediyoruz yani, çocuk emanet ettiğimiz insana da Allah akıl fikir versin demek beni çok uzuyor.

Arkadaşınız size konu aç bakalım insanlar ne diyecek mi dedi yoksa siz arkadaşınızın adına konu açıp insanların nE kadar gömeceğini mi merak ettiniz?

Ben anlamadım, arkadas memnun. Zengin diye evleniyor diyip duruyorsunuz. Ailem de destekliyor diyormuş O zaman arkadas bana konu aç demiş olamaz. Niye size bu kadar dert oldu anlamadım. Zenginle evleniyor ama mutlu olamayacak diye kendinizi tatmin etmek istemenizi anlayamadım.
+1

Kafamdaki sinir uclari birbirine surtup alev cikartiyor:sinirli: bu nedir yahuu. Arkdasin bunlari duyduktan sonra hala o yuzugu parmağında mi tasiyor. Yada o an ne tepki verdi acaba. :kızgın: Odunla kovalamalik erkek tipi. Kendine geyşa ariyor herhalde o. Arkadasina soyle arkasina bakmadan kacsin bence

Evlilik degil, iş sözleşmesi.
Benim şartlarım bunlar, karşılığında param var.
Arkadaşınız da kabul etmiş, şimdiki işinden daha karlı gelmiş demekki...

arkadasım dedi ki tabi ki hoş tutacağım adam baska kadınlara mı gıtsın dunyada kadın nufusu fazla erkek nufusu az bir erkek hangı kadınla daha guzel zaman geçiriyorsa tabi ki onunla olacak
Eee sıkıntı yokmuş o zaman.Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.ikiside aynı zihniyette,yürür yürür.

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
arkadaşınız öğretmen ve hala bu adamla evlenmeyi mi düşünüyor..

benim bir tanıdğım var. 2 oğlu var daha ilkokula bile gitmiyolar. kadının yaşı da 33 . eşi arada eve gelmediği zamanlar bile oluyomuş. aman olsun diyor. arabam altımda evim de bnm. cüzdanımda da param var.. sorun yok yani. arada adam da tabi keyfine baksın. yani bu tarz evlilikleri yürüten çok insan var aslında etrafta. adam bunu alelade dile getirmiş. kadın kabul ederse de kendi bilir. ama sonuna kadar iğrenççççç bir düşünce yapısı

Tuvalette meydana getirdiklerimi dahi atmam bunun suratına, o derece değersiz bir tip yani... Sen gelmişsin evlenilir mi diyorsun, hiç güleceğim yoktu. :KK70:

Bu sitedeki öğretmenlere ne oluyor arkadaşlar? Son zamanlarda öyle rezil Rüsva hayatlara dair konular görüyorum ve hep öğretmenlere ait bunlar... Hepsi de yaptıkları kötü seçimlerin arkasına bir öğretmenden beklenmeyecek zavallılıkla sığınıyorlar yok seviyorum bilmem ne. Öğretmenlerimiz alınmasınlar lütfen ama çocuk emanet ediyoruz yani, çocuk emanet ettiğimiz insana da Allah akıl fikir versin demek beni çok uzuyor.

öğretmenlerde eskisi gibi değil ki. bnm çevremde öyle öğretmenler var kiiiiii.. gerçekten anlatamam. o insanlarda 2 kimya biyoloji fazla çözdüğü için öğretmen zaten.. farklı olduğu için değil. bnm hayalimdi öğretmenlik. sonra çevremde o kadar saçma öğretmenler görünce aman dedim bnm hayallerimdekilerde bunlar ne kadar farklı. güzelim meslek ne halde şimdi. özel anlamı olmuştur her zaman bnm için. ama kesinlikle haklısın. bu tarz insanlara geleceğimizi emanet ediyoruz.

Back
X