• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamla evlenilir mi ?

Bir an sevr barış antlaşması okuyorum sandim:KK48:
Bu kadar şart koşan bir insanın egolu olduğunu dusunuyorum ve kendini daha üstün görüyor belli ki karşısındaki kadından sanırım parasına güveniyor madem parası çok hizmetçi alsın ne gerek var böyle seylere:KK25:Egolu insanlarla olmaz bir kere daha düşünsün derim

Arkadaşınız ve onun eş adayını tanımlamak için seçtiğiniz kelimelerden anlıyorum ki alan memnun satan memnun, biri kendince varlıklı ve evine köle alıyor, öteki de gencim güzelim neden kendim kazanayım parası olan adama varır kotarırım diyor. Alan memnun satan memnun yani. Her birey faklı işte kimi mal olmaktan hoşlanır kimi insanca muameleden. Kaldı ki memelekettin erkek mentalitesinde yetişmiş bir adam var ortada, çoğunluğun kocası aynen bu adam gibi.
Bu kız aldatılır, ezerler hor görülür ama evi arabası arsası var diye çeker. Dayak da yer hatta. Belki sapkın istekleri bile olur. Adam hiç değilse baştan kendini anlatmış dürüstçe, onu yapmayan da vardır Alım satım sözleşmesi yapılmış, ilk gece kanı da geldi mi tamamdır.
Yadırgamıyorum, tercih meselesi, ben olsam kabul etmez cevabını da iyi verirdim ama bu şartlar altında evet demeyi düşünecek insan sayısı az değildir

Topa tutulma riskiyle yazıyorum evet yürür...
Toplumumuzdaki kadın modeli böyle..
Adam da demiş zaten baştacı ederim..
İstedikleri de afaki şeyler değil bence..
[/QUOT.
hafif bi cekememezlik sezdim sizde nedense.
alan memnun satan memnunsa size ne dert tasa dustu anlamiyorum. elbette ailesine hormet edilmesini bekler bir koca, ne var bunda? adam acik acik 'ilgili kal bana karsi' demis, bu kotu biseymi? salip salmasin evlendikten sonra, adam hakli bence o konudada.
ne isteyip istemedigini belirtmesi kotu birsey degil bence, acik sozlu bi adammis. yakisikli, durumu iyi, arkadasinizi cok istiyor ve seviyor, eee? sorun yok bence.

Allah mesut etsin.
Ben de de adam gayet mantıklı söylemiş. Bunları dil ile söylemeyen adamlar da yüzde yüz aynı şeyleri istiyorlar. Hangi erkeğe sorsanız aileme hürmet eden, kendine bakan, ev işi yemek yapmaktan anlayan bir eş isterim der, gayet de doğal mantıklı şeyler. Biz de ailemize hürmet eden, ağzı ayağı korkmayan, elinden az çok tamirat gelen, evine bakan, para kazanan çalışan bir koca istemiyor muyuz? Eşine çocuklarına bir kap sıcak yemek yapmak, evinin düzenini temizliğini sağlamak, eşinle cinsellik yaşamaktan ne zamandan beri kölelik oldu ??? Çok abartiyorsunuz

halinden son derece memnun hatta erkekği kadın aramalı erkek elini sallasa ellisi kafa yapısında

Boşverin evlensin görsün, başını taşa vuracak olan o sonuçta, siz ya da bir başkası değil. Ben olsam böyle bir zavallı ile arkadaşlık da yapmam. Kendime yakıştırmam yani böyle iğrenç zihniyetteki insanları, kadın erkek farketmez. Siz nasıl yakıştırıyorsunuz?

adam acik sozlu davranmis cunku parasina guveniyor, arkadasiniz kabul etmese de kabul edecek bir suru kizin sirada bekledigini biliyor.

arkadasiniz kabul ettiyse bu adami iki ihtimal var: ya insanlari taniyamiyorsunuz ki arkadasiniz ozunde boyle birisiydi ya da zaman ikinizide degistirirken ayni yonde olmadi bu degisim.

daha once baska bir konuda da ayni ornegi vermistim, bir tanidigimiz ayni model bi adamla evlendi ve ben bildim bileli cok mutsuz. eskiden idealleri vardi, kariyer sahibi, ozgur guclu bir kadin olmak isterken paranin buyusune kapilip evlendi ve kukla olmaktan dolayi asiri mutsuz.

baska bir arkadasim bu modelin yasi buyuk ve cirkiniyle evlendi cok mutlu. arkadasimin ailesinin maddi durumu cok kotuydu, cocuklugu, ergenligi hep bir seylere ozenerek, yoklukla gecti. evlendikten sonra ailesine de yardim edebiliyor. kocasi ilgilenmemis hödükmüs vs. umurunda degil cunku begendigi elbisenin 2 rengini de alabiliyor, hesap kitap yapmak zorunda degil.

ayrica sasiranlara da anlam veremiyorum. boyle evlilik yapan bir suru kadin taniyorum, herkesin etrafinda da muhakkak 3-5 tane vardir. karisini aldatan ve yakalandiktan sonra pahali ayakkabi canta, tatil gibi hediyelerle kendini affettirdigini dusunen adamlarla dolu ortalik.

sosyal medyadaki soyadi mevzusunu da absurt bulamadim. adam arkadasinizi aldattikca ben onun karisiyim, nikahi vermem kocisimi kaptirmam diye ozlu sozler, mutluluk fotograflarini bizzat kendisi paylasacak.

arkadasiniz icin yapilabilecek bir sey yok bence. bu zihniyet bana gore degil derseniz arkadasliginizi bitireceksiniz. ya da devam
edip inceldigi yerden kopmasini bekleyeceksiniz.

Bir an sevr barış antlaşması okuyorum sandim:KK48:
Bu kadar şart koşan bir insanın egolu olduğunu dusunuyorum ve kendini daha üstün görüyor belli ki karşısındaki kadından sanırım parasına güveniyor madem parası çok hizmetçi alsın ne gerek var böyle seylere:KK25:Egolu insanlarla olmaz bir kere daha düşünsün derim
Koptum:) sevr he :)

Valla adam açık kartlarını oynamış ikili de davranmıyor. Arkadaşınızın işine gelirse evlenir ama evlilikten ziyade ticarethane işletiyor galiba.

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
Yo gayet evlenilir eğer onurunu gururunu isteklerini bir kenara bırakıp bir adamin odalıgi olmaya niyetliysen para icin kendinden geçen bir tipsen gayet evlenirsin
Ama arkadaşına şöyle adam ifla miflas ederse aglamasin sonra ben adamla para için evlendim simdi tutunacak dal yok diye

para için adama kölelik yapmayı kabul ediyorsa yürür bence. Önceden söylemiş. Kararını versin. Adamın sözünden çıkmazsa yürür niye yürümesin.

Karşı tarafın beklentisine bağlı Biz evlenmeyiz belki ama arkadaşın demek ki o Instagram'daki tiplerden olmaya meraklıyımış.

Bir de madem para için evleniyor bari baştan kendisini garanti altına alsın maddi anlamda. yoksa eli boş da kalabilir Yani neyin garantisi var ki hayatta

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?

Valla o kadar varlıklı ise bir kadın tutar çok sevdiği nişanlısına..Her gün ev mis gibi temizlenir, ütüsü yapılır, taze taze yemeği, keki, böreği pişer.. Cinsellikte hayır cevabı alırsa dışarı mı gidermiş paşam bu kız hamile kalacak, gün gelecek hasta olacak zaruri bir sürü durum var böyle kof adamı nereden bulmuş
Diyelim ki hepsini kabul etti emek emek okuduğu okulu mezuniyeti ve mesleğini nasıl feda edecek. Değer mi böyle bir adam için.

zenginle evlenecek çok kıskanıyorum kendime bile zor itiraf ediyorum

E öyle. Arkadaşınız hayatını yaşarken, siz üşenmemiş konu açmışsınız. Arkadaşınız memnunken siz milletle "arkadaşınızı" çekiştirip kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Bence sizin durum aslında arkadasınızınkinden daha vahim. Çünkü ya ortalıgı karıştırmak isteyen bir trollsünüz ilgi çekici konular açmaya çalışıyorsunuz ya da arkadaşınızı kıskanıyorsunuz. İki türlü de sizin durum daha vahim çıkıyor.

Boşverin madem arkadaşınız dert etmiyor siz de konu açıp burada ömür tüketmeyin. Ha ama benim derdim "arkadasım" onu gömmeden rahatlayamıyorum diyorsanız o ayrı.

Son düzenleme:
Back
X