- Konu Sahibi Madamgonca
Adam sadece kendi zevk ve isteklerine odaklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi insanin tipine alismak 3 saat surermis..huyu kotu olduktan sonra gercekten omur gecmez. o yakisikli sana seytan gibi gorunur. ben sunu dusunuyorumki..ne kadar kendimizden taviz verirsek baskalari icin, bu esimiz icin bile olsa..eninde sonunda patlak veriyor. 3 yil icinde olmazda 5 yil icinde olur.sadece para çin değildir elbette çocuk yakışıklı aynı zamanda
Ben de diyorum neden bitip tukenmiyor bu tür.
Evlenmeyin bu türle yahu bırakın kurusun soyları nesli tukensin bunların.
Asla yürümez gorgusuzun teki. Parasi mali milku olmus anlayışı insanligi olmadiktan sonra neye yararEn yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
Erkek Doğası Gereği zayıftır bu da kadının bir Sınavdır kadın kendine bağlarsa erkek gözü dışarda kalmaz DemişBeni sen zapdedeceksin ne demek yahu?
Aldatabilirim, aldatirsam kabahati kendinde ara diyor resmen.
Hah. halt etmis. Aldatma kisilik bozuklugudur. Aldatma potansiyeli olan adami urganla baglasan yine aldatir. Tecrubeyle sabit...Erkek Doğası Gereği zayıftır bu da kadının bir Sınavdır kadın kendine bağlarsa erkek gözü dışarda kalmaz Demiş
zengin ve yakışıklı hayalimdeki gibi ayrılamıyorum dediArkadasina soyle evlenmis olmak icin evlenecekse boyle karakter yoksunu biriyle hic evlenmesin daha iyi. Evde de kalmaz merak etmesin. Bu adamla evlenirse dokecegi gozyaslarini dusunmek bile istemiyorum.
amin canımturşu domates de koyalım mı diyesim geldi?
bu nasıl bir hitap ya? neyin siparişini veriyor bu azman?
bir yaşıma daha girdim adam genelevde parayla bir kadınla birlikte olmakla aynı şey mi sanıyor acaba evliliği?
"al şu paran! bu da isteklerim! hadi yap!" yakmasın kendini lütfen arkadaşın.. yatakta mutfakta ve hizmette paralı işçi arıyor beyzade!!
Allahım çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştır![]()
Beni sen zapdedeceksin ne demek yahu?
Aldatabilirim, aldatirsam kabahati kendinde ara diyor resmen.
Insan kime aşık olacağını seçemiyor kiArkadaşınız geri zekalı mı acaba bu adamla evlenmeyi istiyor
Zengin ve yakışıklıymış pehhh![]()
Az yesinde uşak tutsun kendine bu ne yaa bence hiç evlenmesin arkadaşın herşey mal mülk değil maneviyat ta onemli en azından benim için öyleEn yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?