Bu adamla olur mu?

Annen cok kötü olsaydı bu anlattıklarına da cildirmazdi değil mi? Yeter ki evlen git derdi.
Onları bahane ediyorsun ya evlilik kararına.

Biliyorum oraların ne halt olduğunu. Allah rızası için devlet yazıp durmayın. Çocuğunuz var mı sizin?

Madem biliyorsun git sikayet et adami, o cocugu da kurtarsinlar. Cocugun egitim hakkini elinden aliyor bu adam, koca koca diye onu da mi kacirdin acaba??

Sana da normal geldi,bu kendi çocuğuna sahip çıkmak zor gelen adam, benimle kızımı rahat yaşatır diye düşünüp nişanlandin öyle mi?
Pes ediyorum cidden.
Baleye yollayacak işte sen de.cunku şuan hayatındaki tek eksik bale kursu.( Bale ornegi verildigi için değindim bu yüzme kursu da olur, ingilizce kursu da)

Madem biliyorsun git sikayet et adami, o cocugu da kurtarsinlar. Cocugun egitim hakkini elinden aliyor bu adam, koca koca diye onu da mi kacirdin acaba??
Koca koca demiyorum. Oku yazdıklarımı cherry. Daha önce de talibim çıktı istemedim. Öyle olsa önüme ilk çıkana atlardım

Okuyorum evet.
Onun anlayışı seni ve kızını kapsamayacak mi sanıyorsun?
5 yaşında anne kaçmış , 6 yaşında okula başlasa çocuk zaten 10 yaşında en az 2 yıldır da kursta desek baba da kaldığı daha doğrusu babaannnin baktığı süre 2 yil babaligina tukurdugumun.

Bir kadın bu soruyu soruyorsa kesinlikle o ilişki bitmeli bence ve ayrıca senin çocuğuna ne hakla karışıyor hayırdır yani

Siz adamdan daha garip geldiniz gözüme… siz bir annesiniz. Bile bile ne bu kadarı pes.. gözünü oyarım o adamın gözünü. Nedir bu pipi sevdası ya.. gerçekten delirmelik konu. Gider dilenirim millete el açarm da bu herifin ekmeğini yiyip yatağına gidip evadımı da kendimi de ezdirmem.

İnan bir şey demek istemiyorum konu başka yere evrilmesin ama o kursların saatleri az çok biliyorum 10 yaşındaki bir çocuk için çok ağır hele anne yok baba bir çöp poşeti gibi başından atmış bir çocuk için. Bence en büyük istismardan biri de sevgiden mahrum bırakmak.

5 yaşında anne kaçmış , 6 yaşında okula başlasa çocuk zaten 10 yaşında en az 2 yıldır da kursta desek baba da kaldığı daha doğrusu babaannnin baktığı süre 2 yil babaligina tukurdugumun.
Diğer çocuğunu da göndermek için gün sayıyor birde.
Çocuk bakmışmıs.
Annenin kaçtığı da ne malum ayrıca. Kadini tehditle falan bastırmış da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…